Închide meniul

Dinamo şi-a prezentat noua achiziţie! Jucătorul care a trecut pe la Real Madrid a semnat cu „câinii”

Alex Masgras Publicat: 7 august 2024, 21:45

Reclamă
Dinamo şi-a prezentat noua achiziţie! Jucătorul care a trecut pe la Real Madrid a semnat cu „câinii

Dinamo şi-a prezentat noua achiziţie! Jucătorul care a trecut pe la Real Madrid a semnat cu "câinii"

Alberto Soro Alvarez / Facebook Dinamo

Dinamo şi-a prezentat noua achiziţie. Alberto Soro Alvarez, fotbalistul de 25 de ani care a fost cumpărat de Real Madrid în 2019, este noul jucător al „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu cinci ani, formaţia de pe Santiago Bernabeu plătea 2,5 milioane de euro pentru transferul său, dar nu a debutat niciodată pentru Real Madrid, fiind împrumutat de mai multe ori.

Dinamo şi-a prezentat noua achiziţie! Jucătorul care a trecut pe la Real Madrid a semnat cu „câinii”

„Bienvenido, Alberto Soro Álvarez!

Clubul Dinamo 1948 București anunță oficial, prin intermediul canalelor de comunicare, semnarea jucătorului Alberto Soro.

Aripă dreapta de naționalitate spaniolă, Alberto a evoluat ultima dată la FC Vizela, în prima ligă portugheză, sub formă de împrumut de la Granada.

Reclamă
Reclamă 4

În sezonul 2023-2024, a adunat 25 de partide (una în La Liga, 3 în Taça de Portugal și 21 în Primeira Liga), 4 goluri și o pasă decisivă (Primeira Liga).

Până la 25 de ani, a bifat predominant echipe din Spania, precum Real Zaragoza, fiind ulterior transferat de Real Madrid și ajuns, în cele din urmă, la Granada.

Începând de astăzi, Alberto este Câine și va îmbrăca tricoul alb-roșu până în 2027″, este anunţul celor de la Dinamo, de pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Dinamo – Gloria Buzău 4-1. „Câinii” au făcut spectacol de ziua lui Cornel Dinu şi sunt pe locul 2 în Liga 1! „Dublă” Politic

Meciul Dinamo – Gloria Buzău 4-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 22:00. Partida contează pentru etapa cu numărul 4 a noului sezon de Liga 1. Dinamo a obţinut o victorie clară în ziua în care Cornel Dinu a împlinit 76 de ani. Dinamo e pe locul 2 în acest moment în Liga 1, cu 7 puncte.

Înainte de acest duel, ambele formații aveau câte 4 puncte în clasamentul Ligii 1, după primele 3 partide disputate.

Dennis Politic (min. 10 şi 84), Raul Opruţ (min. 27) şi Selmani (min. 80) au marcat pentru Dinamo în meciul cu echipa antrenată de Andrei Prepeliţă. Buzoienii au punctat printr-un autogol al lui Kennedy Boateng, din minutul 53 al partidei.

Dinamo: Golubovic – Sivis, Boateng, Homawoo, Opruț – Milanov, Gnahore, Cîrjan – Abdallah, Selmani, Politic
Rezerve: Roșca, Păscălău, Licsandru, Bordușanu, Neagu, A. Bani, Patriche, Caragea, D. Irimia, C. Costin
Absenți: –
Antrenor: Zeljko Kopic

Gloria Buzău: Greab – Scheda, Turda, Dobrosavlevici, Sălceanu – Canadija, Prejmereanu, Ahkmatov – Ișfan, R. Matos, Tescan
Rezerve: Răilean, Gladun, D. Benzar, Tavares, S. Pîrvulescu, A. Stan, I. Gheorghem, C. Dumitru, Budescu Călin, Traore
Absenți: –
Antrenor: Andrei Prepeliță

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:36

Mihaela Cambei, prima reacţie după ce a cucerit medalia de argint la Jocurile Olimpice 2024: „Am zis ori la bal, ori la spital”

23:26

Reacţia COSR după ce Mihaela Cambei a cucerit argintul la haltere şi a adus a opta medalie pentru România la Jocurile Olimpice!

23:20

Povestea uriaşă a Mihaelei Cambei: a prins putere de mică, în gospodăria de la ţară! Acum şi-a împlinit marele vis

23:02

Cine e Mihaela Valentina Cambei, halterofila de argint a României! Românca a devenit vicecampioană olimpică la 21 de ani

22:45

Mihaela Cambei, medalie de argint în proba de haltere! România a ajuns la 8 medalii la Jocurile Olimpice de la Paris!

22:43

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă, start perfect. Mihaela Cambei a cucerit argintul la haltere

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului 4 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 5 Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit” 6 Nicuşor Bancu, primul mesaj după ce tatăl lui s-a sinucis! Ce a postat căpitanul Universităţii Craiova după tragedie
Citește și