Închide meniul

Dinamo vrea să transfere doi jucători din Liga a 3-a, pentru a scăpa de retrogradare! Unul dintre ei a fost coleg cu Tavi Popescu

Viviana Moraru Publicat: 13 noiembrie 2023, 18:16

Reclamă
Dinamo vrea să transfere doi jucători din Liga a 3-a, pentru a scăpa de retrogradare! Unul dintre ei a fost coleg cu Tavi Popescu

Dinamo vrea să transfere doi jucători din Liga a 3-a, pentru a scăpa de retrogradare

Ovidiu Burcă, în timpul unui meci al lui Dinamo/ Hepta

Dinamo vrea să transfere doi jucători din Liga a 3-a, pentru a scăpa de retrogradare. „Câinii” se pregătesc de campania de transferuri din iarnă, şi oficialii trupei din Ştefan cel Mare au decis ca doi fotbalişti de la Muscelul Câmpulung să vină în probe la formaţia alb-roşie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo traversează o perioadă extrem de dificilă, fiind fără victorie din luna august. Pentru „câini” urmează o perioadă „de foc”, urmând să se dueleze cu FCSB şi Sepsi.

Dinamo vrea să transfere doi jucători din Liga a 3-a, pentru a scăpa de retrogradare

Conform informaţiademuscel.ro, Ştefan Ghiţă şi Laurenţiu Hagiu urmează să vină în probe la Dinamo, în cantonamentul de iarnă al „câinilor”.

Cei doi fotbalişti evoluează la Muscelul Câmpulung, liderul din Seria a 5-a din Liga a 3-a. Ştefan Ghiţă este căpitanul echipei, şi evoluează pe poziţia de mijlocaş. În trecut, acesta a fost coleg la juniori cu Octavian Popescu, decarul celor de la FCSB.

De cealaltă parte, Laurenţiu Hagiu, în vârstă de 21 de ani, evoluează pe poziţia de fundaş central, şi în trecut a evoluat la Voluntari şi Oţelul. Rămâne de văzut însă dacă cei doi îl vor convinge pe Ovidiu Burcă, în perioada de probe.

Reclamă

Dinamo este în prezent pe penultimul loc în Liga 1, având zece înfrângeri, în cele 16 meciuri disputate în Liga 1. În următoarea etapă, „câinii” se vor duela cu FCSB, partida fiind programată pe 26 noiembrie, de la ora 20:30.

Ioan Andone a analizat situația lui Ovidiu Burcă! Concluzia fostului antrenor de la Dinamo

Ioan Andone a analizat situația lui Ovidiu Burcă! Fostul antrenor al trupei din Ștefan cel Mare, ajuns acum la 63 de ani, a vorbit despre problemele celor de la Dinamo, care se află acum pe loc direct retrogradabil.

Fostul antrenor de la Dinamo este de părere că Ovidiu Burcă nu a implementat încă un stil de joc clar la echipa din Ștefan cel Mare. Totodată, Ioan Andone este de părere că echipa „alb-roșie” nu are momentan forța necesară pentru a evolua în prima ligă a României.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu cred că nu au fost pregătiţi de Liga 1. Antrenorul încă îşi caută o formulă, un sistem de joc. Trebuie să fie mult mai clar. Să joace un sistem sau două maxim. Trebuie să joace mingea a doua, să pună presiune pe careul advers.

Ei ajung foarte greu în careul advers şi marchează foarte puţine goluri. Nu poţi juca cum joacă Guardiola. Ce jucători are Guardiola şi ce jucători are Dinamo ca să poţi câştiga cu posesie 60-70%? Aici e problema lui Burcă ca antrenor să clarifice.

Ovidiu e un tip inteligent. Ce antrenor ar fi venit la Dinamo când n-aveau apă la antrenament şi apă caldă la duşuri? El să-şi clarifice ceea ce vrea de la echipă şi va fi totul bine”, a spus Ioan Andone, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și