Închide meniul

„Dintr-un dinamovist, am ajuns să nu-i mai plac deloc!” Darius Olaru a recunoscut că a ținut cu rivala Dinamo

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 ianuarie 2024, 10:31

Dintr-un dinamovist, am ajuns să nu-i mai plac deloc!” Darius Olaru a recunoscut că a ținut cu rivala Dinamo

Darius Olaru a recunoscut că a ținut cu rivala Dinamo

Darius Olaru, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia Images

Darius Olaru a recunoscut că a ținut cu rivala Dinamo, înainte să ajungă căpitan la FCSB. Mijlocașul a dezvăluit că era fanul „câinilor” în copilărie, dezvăluind însă că simpatia pentru culorile trupei din Ștefan cel Mare s-a dus după ce a fost transferat de FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dariu Olaru este unul dintre cei mai în formă jucători din Liga 1. Căpitanul FCSB-ului este golgheterul la zi din campionat, cu zece goluri marcate.

Darius Olaru a recunoscut că a ținut cu rivala Dinamo

Darius Olaru a dezvăluit că nu s-ar fi gândit niciodată că va fi căpitan la FCSB, având în vedere că era fanul lui Dinamo în copilărie. Mijlocașul a s-a declarat mândru de faptul că poartă banderola la formația roș-albastră.

De asemenea, Darius Olaru a oferit declarații și despre victoria istorică pe care FCSB a înregistrat-o în fața rivalei, cu 6-0. Acesta a transmis că încă de mic visa să evolueze în derby-urile Ligii 1, iar momentul respectiv a fost unul unic.

„Când eram copil, când eram mic. Însă m-am schimbat atât de mult când am venit aici, încât dintr-un dinamovist am ajuns să nu-i mai plac deloc!

Reclamă

Nu m-am gândit niciodată, așa este (n.r. să ajungă căpitan la FCSB). Acum că sunt aici, iubesc aceste culori și sunt mândru că sunt căpitan al acestei echipe.

(N.r. Despre victoria cu 6-0) Frumos! Când eram mic și mă uitam la derby-uri, visam să joc într-unul. După ce am bătut cu 6-0 a fost ceva frumos și am intrat în istorie.

… Rămân uimit când văd cât atașament există pentru club și câtă lume ne scrie. E un sentiment plăcut când vezi copiii că vin să-ți ceară autografe sau chestii de genul”, a declarat Darius Olaru, conform iamsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru Darius Olaru

Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru Darius Olaru. Managerul general de la FCSB a vorbit despre forma bună a căpitanului, care a avut evoluții excelente de la startul acestui sezon.

Oficialul vicecampioanei a menționat faptul că mijlocașul din lotul lui Elias Charalambous este foarte motivat și că evoluțiile acestuia au ajutat ca echipa să se descurce foarte bine în campionat.

„Am realizat că Darius Olaru este atât de competitiv, încât nu se poate concentra decât pentru a nu pierde meciul. El se aruncă pe jos la antrenamente dacă echipa sa pierde. Nu ne mai înţelegem cu el.

De la el parcă s-a propagat aşa şi se joacă cu ambiţie. Situatia asta am mai avut-o şi am avut rezultate când s-a întâmplat aşa”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și