Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Dinu Todoran, despre mandatul de la FCSB: „Nu am fost pregătit!” Când ar trebui să îl sune Gigi Becali ca să revină

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 mai 2022, 12:03 / Actualizat: 18 mai 2022, 14:03

Dinu Todoran, despre mandatul de la FCSB: „Nu am fost pregătit! Când ar trebui să îl sune Gigi Becali ca să revină

Dinu Todoran a făcut declaraţii sincere despre experienţa de la FCSB

Dinu Todoran a vorbit despre scurtul mandat de la FCSB / Răzvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Dinu Todoran, despre mandatul de la FCSB
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Declaraţie sinceră a lui Dinu Todoran, despre mandatul de la FCSB. Fostul antrenor al roş-albaştrilor a recunoscut că nu a fost pregătit pentru o echipă atât de mare ca FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinu Todoran a spus că presiunea a fost una uriaşă în scurtul său mandat de la FCSB. În scurta sa aventură pe banca echipei lui Gigi Beclai,. Todoran a fost părtaş la umilinţa vicecampioanei cu Şahtior Karagandy. În total, Dinu Todoran a stat 7 meciuri pe banca roş-albaştrilor în toate competiţiile, iar bilanţul este următorul: 3 victorii, 2 egaluri şi 2 înfrângeri.

Dinu Todoran, despre mandatul de la FCSB: „M-aş băga peste 3 ani”

Dinu Todoran a fost luat direct din biserică de Gigi Becali şi pus pe banca celor de la FCSB. Todoran spune că, peste ani, ar accepta să revină la FCSB dacă va fi sunat de Gigi Becali.

Reclamă

Nu am dormit înainte să fiu numit la FCSB. E un club puternic, e o presiune uriaşă. Nu cred că am fost pregătit pentru FCSB pentru că presiunea e mare. M-aş mai băga şi peste 3 ani. E un club mare, au suporteri mulţi.

La o echipă mare e presiune că sunt suporteri. Mi-aş dori pentru toţi jucătorii şi antrenorii să fie la un club mare. Tu ca jucător sau antrenor îţi doreşt să ajungi la un club mare„, a spus Dinu Tudoran la AS.ro LIVE.

Reclamă

Dinu Todoran, antrenorul ales pe principii religioase

Gigi Becali a vrut încă de la început să-l aducă pe Todoran pentru a prelua echipa secundă. Doar că latifundiarul din Pipera și-a schimbat imediat planurile după ce a aflat că Todoran este un om religios.

Ştirea e că am ales un antrenor, pe criteriu de cuminţenie. Pe Dinu Todoran. I-am spus lui Meme să-l sune. A zis că e sărbătoare mare, că e la mănăstire. Am spus că dacă era la biserică, nu-l mai punem la Academie, ci la echipa mare. A semnat la ora 6.

Acum o lună discutasem cu el să vină la Academie. Meme mi-a dat mesaj că este la duhovnicul lui. Atunci nu îi mai propune pentru Academie, îl pui la prima echipă. Eu nu merg pe valoarea profesională, merg pe valoarea umană. Mie aşa mi-a mers bine în viaţă. Eu vreau să câştig cu un om bun”, a spus Gigi Becali, când l-a anunțat pe Todoran la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul sezonului trecut, Toni Petrea pleca de la FCSB după ce a pierdut lupta la titlu cu aceeași CFR Cluj. Gigi Becali, setat pe propria strategie, „și-a pariat toți banii” pe Dinu Todoran, un tehnician mult sub nivelul lui FCSB.

Înainte să vină la clubul lui Becali, Todoran a mai antrenat doar la CSM Slatina, la juniorii lui FC Voluntari, și a fost secund la România U19. Chiar și așa, Gigi Becali l-a angajat pentru că Dinu Todoran era mers la Biserică.

Dinu Todoran, poveste fabuloasă cu Dan Petrescu

Dinu Todoran nu a avut probleme cu Dan Petrescu pentru că este fan al pregătirii fizice. Totuşi, Petrescu îl mai ţinea pe Todoran rezervă la Urziceni. Fostul antrenor al celor de la FCSB a dezvăluit că a existat un moment în care, alături de Tibi Bălan, s-a supărat pentru că era rezervă.

Mi-a plăcut să alerg, cu pregătirea fizică nu am avut probleme. Mister e diabolic cum prgeăteşte şi cum te motivează. Nu e cu răutate. El îţi transmite răutatea asta. Ne dădea exemple. Pregăteşte foarte bine, avea şi un staff bun. Avea un staff foarte bun.

l a adus 7 căpitani de echipă la Urziceni. Varga, cele mai bune rezultate, le-a avut cu Mister. Avea şedinţe. La un moment dat eram rezervă cu Tibi Bălan. Ia veniţi, băi, în faţă., Scoate Gazetta dello Sport. Ia, uitaţi, Ronaldihno e rezervă la Milan, ca şi voi. Şi Meme e doxă de fotbal, ştie şi data naşterii„, a dezvăluit Dinu Todoran la AS.ro LIVE.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid 15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:35 UPDATEProgramul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Al Ain – Al Hilal a fost amânat. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ 15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Meciul s-ar putea disputa miercuri 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal Vezi toate știrile
Pe același subiect
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi au bătut palma pentru mutarea verii
Liga 2 • 14:20
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1
Liga 1 • 11:14
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!”
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”