Închide meniul

Discursul lui Gică Hagi, după Universitatea Cluj – Farul 2-0: „Am fost lenţi şi previzibili!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 martie 2023, 22:34

Discursul lui Gică Hagi, după Universitatea Cluj – Farul 2-0: „Am fost lenţi şi previzibili!

Gică Hagi a fost extrem de supărat după înfrângerea cu Universitatea Cluj

Gică Hagi, în timpul unui meci | Hepta

  • Gică Hagi, supărat după Universitatea Cluj – Farul 2-0
  • Echipa lui Hagi poate pierde primul loc

Discursul lui Gică Hagi, după Universitatea Cluj – Farul 2-0. Gică Hagi a fost extrem de nemulţumit de prestaţia echipei sale. Trupa lui Hagi poate pierde primul loc în clasament, cu o etapă înaintea finalului sezonului regular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri din acest sezon. Echipa lui Gică Hagi a pierdut fără drept de apel partida cu echipa lui Ioan Ovidiu Sabău. La finalul partidei, Gică Hagi a avut un discurs realist.

Discursul lui Gică Hagi, după Universitatea Cluj – Farul 2-0

„Echipa gazdă a fost mult mai iute ca noi. Îi felicit, au fost mult mai buni decât noi. Noi ne gândim, reflectă, şi mergem mai departe. Trebuie o analiză şi vom vedea ce concluzii vom trage. Fiecare meci e diferit. Toate echipele au loturi bune, important e să joci fotbalul tău. Noi nu am avut capacitatea asta. Noi am fost lenţi, previzibili şi nu am fost noi. Tot ce au făcut este fantastic, dar asta e istorie. Ne aşteaptă meciuri foarte grele. Urmează meciul cu Rapid şi încercăm fim noi”, a spus Gică Hagi, după Universitatea Cluj – Farul 2-0.

Reclamă

Denis Alibec, un car de nervi după U Cluj – Farul 2-0

Denis Alibec a fost un car de nervi după U Cluj – Farul 2-0. Atacantul constănțenilor a avut un discurs dur la adresa gazonului de pe Cluj Arena. Mai mult decât atât, elevul lui Gică Hagi crede că ardelenii au câștigat doar pentru simplul fapt că au reușit să se adapteze mai bine pe terenul impracticabil.

„Nu avem nicio scuză, chiar dacă terenul e de liga a 6-a. Nu cred că e o scuză, și ei au jucat pe același teren. Nu am reușit să ne facem jocul. În repriza secundă am mai încercat, dar a venit golul de 2-0 și ne-a dat înapoi. Dacă înscriam noi prima dată, era altceva. Ei n-au jucat ofensiv, s-au bătut mai bine decât noi, au avut o atitudine mai bună.

Reclamă

Nu am nicio explicație. Trebuie să fim puternici, nu s-a terminat nimic după această înfrângere. Trebuie totuși să analizăm meciul și să vedem ce am greșit. Nu e vorba de experiență, doar s-au adaptat ei mai bine la teren”, a declarat Denis Alibec după meci, potrivit digisport.ro.

U Cluj – Farul 2-0! Ardelenii s-au impus clar în fața liderului

U Cluj – Farul 2-0! Ardelenii s-au impus clar în fața liderului. Gică Hagi poate pierde poziția de lider în fața lui Dan Petrescu. Constănțenii rămân deocamdată pe primul loc, cu 61 de puncte. CFR Cluj poate trece pe primul loc dacă se vor impune în fața celor de la Sepsi luni. De cealaltă parte, U Cluj a urcat pe locul 8 în Liga 1, cu 34 de puncte.

Gazdele au început foarte hotărât meciul, iar poarta lui Aioani a fost pusă sub presiune încă din primele minute. Thiam a ratat un penalty în minutul 25, însă forcing-ul ardelenilor a dat roade cu câteva minute înainte de pauză. Ovidiu Bic a deschis scorul în minutul 39, după ce gazdele au profitat de o pasă greșită a lui Mihai Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

Începutul reprizei secunde a aparținut tot formației din Cluj, iar belgianul Martin Remacle a majorat diferența în minutul 58. Farul a încercat să revină în meci, dar fără succes, spre disperarea lui Gică Hagi, care a privit neputincios eșecul elevilor săi.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
15
apr.
23:16
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!
15
apr.
22:52
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 15 apr., 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova
Liga 1 • 13 apr., 8:47
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova: „Luați-l pe el, e al vostru!”. Anunț ferm despre venirea în Bănie
Gică Hagi s-a descătuşat când a fost întrebat despre jucătorii doriţi de Gigi Becali
Liga 1 • 12 apr., 23:07
„Mihai Popescu şi Louis Munteanu la FCSB?” Gică Hagi s-a descătuşat când a fost întrebat despre jucătorii doriţi de Gigi Becali
FCSB a fost ajutată din nou de Gică Hagi în lupta la titlu
Liga 1 • 12 apr., 22:37
FCSB, ajutată din nou de Gică Hagi în lupta la titlu! Cum poate deveni campioană matematic, etapa viitoare, împotriva Rapidului
Cine e Ionuț Cojocaru, noul star de la echipa lui Gică Hagi
Liga 1 • 12 apr., 21:41
Cine e Ionuț Cojocaru, noul star de la echipa lui Gică Hagi! A marcat de 2 ori într-o repriză în meciul cu Universitatea Craiova