Închide meniul

Doi titulari, OUT de la FCSB, până la finalul sezonului! Decizia radicală luată de Gigi Becali

Reclamă

Publicat: 21 martie 2024, 10:14

Doi titulari, OUT de la FCSB, până la finalul sezonului! Decizia radicală luată de Gigi Becali

Patru transferuri cerute la FCSB

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Profimedia

Doi titulari sunt OUT de la FCSB, până la finalul sezonului. Liderul din Liga 1 a câştigat primul meci din play-off, cu Sepsi, dar patronul Gigi Becali a fost nemulţumit de câţiva jucători, la finalul meciului de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din următoarea etapă, cu Farul, după pauza provocată de meciurile echipelor naţională, primul 11 al celor de la FCSB va suferi modificări majore.

Doi titulari, OUT de la FCSB, până la finalul sezonului! Decizia radicală luată de Gigi Becali

Potrivit eurosport.ro, Joyskim Dawa şi Octavian Popescu, doi dintre jucătorii criticaţi de Gigi Becali după meciul cu Sepsi, nu vor mai prinde primul 11 al echipei.

Liderul din Liga 1 are şi soluţii pentru înlocuirea celor doi. Vlad Chiricheş va reveni la FCSB, fundaşul de 34 de ani urmând să evolueze chiar într-un meci amical cu Gloria Buzău, la finalul acestei săptămâni, partidă organizată tocmai pentru ca fundaşul să poată să îşi reintre în ritm.

În locul lui Octavian Popescu, FCSB are două soluţii, pentru a putea respecta şi regula U21. Eduard Radaslavescu şi Andrei Pandele sunt variantele din lotul lui Elias Charalambous, Radaslavescu fiind şi cel care are cele mai mari şanse să prindă primul 11 pentru restul play-off-ului.

Reclamă

Mihai Stoica a auzit declarațiile lui Dan Șucu și nu s-a ferit de cuvinte

Mihai Stoica a auzit declarațiile lui Dan Șucu și nu s-a ferit de cuvinte. Oficialul de la FCSB s-a arătat deranjat de afirmațiile făcute de acționarul majoritar de la Rapid.

Omul cu bani din Giulești i-a acuzat pe rivalii de la FCSB că se înțeleg cu alte echipe din Liga 1 și pentru alte lucruri, nu doar pentru achiziționarea de jucători.

Oficialul de la FCSB a dezvăluit faptul că nu înțelege cum Dan Șucu a putut face declarațiile referitoare la afacerile făcute de FCSB. Totodată, acesta a făcut lumină și în cazul lui Baba Alhassan, jucător adus de Gigi Becali la echipă în pauza de iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

„Aveam o părere bună. Nu înţeleg cum a putut să spună asemenea chestii, să te autoincriminezi. În primul, că am discutat cu Baba Alhassan. Fix înaintea meciului, Rapid l-a transferat pe Borza, îţi spun exact când s-a întâmplat.

Tot înainte de meci! N-are nicio legătură meciul, pur şi simplu a vrut să-l ia pe Baba Alhassan pentru că a auzit că îl vrea Rapidul. ‘Merită să-l luăm pe ăsta ? Da, e un jucător cum vrei tu’”, a spus Mihai Stoica, potrivit sursei citate anterior.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și