Închide meniul
Foto

„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ!

Bogdan Stănescu Publicat: 25 aprilie 2024, 16:38

Reclamă
„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ!

Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ!

Bogdan Lobonţ, sfidat de Krasniqi / captura orangesport.ro

Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! Ionuţ Badea a susţinut că nu poate fi permis la o echipă ca Rapid să se întâmple aşa ceva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 60 al partidei, la scorul de 1-1, Bogdan Lobonţ l-a schimbat pe Krasniqi cu Funsho. Lobonţ a încercat să îl consoleze pe Krasniqi, dar jucătorul din Kosovo nu l-a privit în ochi pe antrenor, ba chiar a părut să îl împingă. Ulterior, de pe bancă, jucătorul Rapidului a fost surprins de camerele TV vociferând, părând să protesteze faţă de faptul că Bogdan Lobonţ l-a schimbat

„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ!

Din punctul meu de vedere, domnul Șucu nu stăpânește lucrurile, nu le simte 100%. Lucrează deocamdată cu supoziții. Nu ar fi trebuit să existe astfel de gesturi (n.r.- ca cel al lui Krasniqi).

Nu e în regulă, instituția antrenorului ar trebui să existe indiferent de nume. Rapid e pe un butoi cu pulbere pentru că nu sunt lucrurile clare”, a declarat Ionuţ Badea la digisport.ro.

Farul – Rapid s-a terminat 3-1. Giuleştenii sunt singura echipă fără victorie în play-off. Ei au un singur egal, cu FCSB, obţinut etapa trecută, şi 5 înfrângeri. Rapid se află pe locul 5 în play-off, cu 29 de puncte, cu unul mai mult decât echipa aflată pe locul 6, Sepsi.

Reclamă

Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”

Florin Prunea a avut un reproș pentru Victor Angelescu, pe tema Marius Șumudică! Fostul internațional a vorbit despre o declarație dată de acționarul minoritar de la Rapid și a dezvăluit ce i-a transmis acestuia.

Potrivit unei dezvăluiri făcute de Marius Șumudică, acesta se va întâlni cu Victor Angelescu pentru a negocia preluarea rapidului, în cazul în care Bogdan Lobonț ratează calificarea în cupele europene.

Chiar dacă Angelescu a acceptat să negocieze cu Șumudică, Florin Prunea a dezvăluit ce i-a reproșat oficialului de la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Este vorba de o declarație făcută de acționarul minoritar în vara anului trecut, atunci când spunea că nu poate lucra cu Marius Șumudică, pentru că tehnicianul a criticat proiectul de la Rapid.

Mă mai întâlnesc cu Victor Angelescu, vorbim. I-am spus că nu sunt de acord cu chestiunea asta, că nu poate să lucreze cu noi dacă ne-a vorbit de rău.

Șumudică și-a câștigat dreptul ăsta, să-și dea cu părerea. E adevărat că mai sare și calul, dar nu poate spune nimeni că nu iubește Rapidul”, a spus Florin Prunea, la digisport.ro.

Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off

Farul – Rapid 3-1, partida din etapa a şasea a play-off-ului, a fost în format live text, pe AS.ro. Trupa lui Gică Hagi s-a impus clar şi a revenit pe locul secund în play-off.

Rapid continuă seria dezamăgitoare. Giuleştenii rămân fără succes în play-off, după ce au înregistrat al cincilea eşec, din şase meciuri disputate. Louis Munteanu, Luca Andronache şi Amine Benchaib au punctat pentru constănţeni, în timp ce pentru giuleşteni a marcat Albion Rrahmani.

Farul: Buzbuchi – Boli, Larie, M. Popescu, Kiki – Vînă, Nedelcu, Grameni – Deaconu, Munteanu, Rivaldinho
Rezerve: Mușat, Sîrbu, Grosu, Henrique, Ganea, Dănulească, N. Popescu, Casap, A. Stoian, Andronache, Benchaib, Queiros
Antrenor: Gheorghe Hagi

Rapid: Aioani – Braun, Cristea, D. Grigore, Borza – Oaidă, P. Iacob – Krasniqi, Hasani, Petrila – Rrahmani
Rezerve: Drăghia, Onea, Săunaru, Bădescu, Emmers, Cepoi, Kait, El Sawy, Funsho, Papeau, Burmaz
Antrenor: Bogdan Lobonț

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” Vezi toate știrile
Citește și