Închide meniul
Foto

Dorian Popa se recuperează alături de jucătorii FCSB-ului! Imagini inedite de la baza din Berceni: „Forța Steaua, ca întotdeauna!”

Cosmin Olteanu Publicat: 5 aprilie 2023, 10:50

Reclamă
Dorian Popa se recuperează alături de jucătorii FCSB-ului! Imagini inedite de la baza din Berceni: „Forța Steaua, ca întotdeauna!”

Dorian Popa se recuperează alături de jucătorii FCSB-ului

Dorian Popa, la baza FCSB-ului / Instagram Dorian Popa

Dorian Popa se recuperează alături de jucătorii FCSB-ului! Vedeta de pe Instagram a suferit, recent, o intervenție chirurgicală, motiv pentru care a ales să se recupereze la baza FCSB-ului din Berceni, sub îndrumarea lui Ovidiu Kurti, kinetoterapeutul echipei roș-albastre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorian Popa a postat mai multe clipuri de la baza din Berceni, acolo unde i-a întâlnit pe câțiva dintre jucătorii FCSB-ului: Ionuţ Panţîru, Răzvan Oaidă, Denis Haruţ şi Sorin Şerban.

Dorian Popa se recuperează alături de jucătorii FCSB-ului

Vizita lui Dorian Popa, la baza din Berceni, a venit la doar o zi după ce FCSB a învins-o pe Sepsi, 2-1, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1. În timpul ședinței de recuperare, Dorian Popa și-a exprimat aprecierea pentru Ovidiu Kurti, însă a transmis un mesaj și pentru formația antrenată de Elias Charalambous: „Forța Steaua (n.r. FCSB), ca întotdeauna!”.

În prezent, FCSB se află pe locul 3 în play-off-ul Ligii 1, cu 33 de puncte obținute.

Elias Charalambous, debut cu victorie pe banca FCSB-ului

Meciul cu Sepsi, câștigat de FCSB cu 2-1, a fost prima partidă, pentru Elias Charalambous, pe banca formației bucureștene.

Reclamă

Sunt foarte fericit pentru jucători, au făcut un mare efort. Am reuşit să luăm cele 3 puncte pe care ni le doream. Cel mai important pentru mine este că am avut reacţie după ce am avut gol. Recţia a fost incredibilă.

100% mai avem multe lucruri de îmbunătăţit. După meci trebuie să vedem ce greşeli am făcut, nu trebuie să aşteptăm să pierdem pentru a face asta.

(n.r. De ce aţi făcut 2 schimbări la pauză?) Dacă aţi văzut, am schimbat sistemul la pauză. Sepsi ne-a pus probleme, am schimbat în 4-2-3-1. Consider că după pauză ne-am schimbat modulul şi a fost bine. Eu am mai făcut schimbări şi în trecut chiar înainte de pauză. Eu mereu mă gândesc la binele echipei.

Reclamă 4 / 0/3

Am văzut ce probleme am făcut şi vom lucra să le rezolvăm. Important e să nu primim goluri. Sunt foarte fericit să fiu aici, este un club mare, am spus-o din prima zi. Am văzut suporterii noştri. Vrem să le mulţumim că au venit şi au încurajat echipa.

Trebuie să jucăm cu toate echipele din play-off. Urmează cu CFR, vom analiza şi ne vom concentra pentru acest meci. Suntem pregătiţi să ne luptăm la titlu, este o echipă care are experienţă să câştige titluri. Asta este mentalitatea acestui club.

De ce am fost criticat? Nu citesc ziarele prea mult. Sunt concentrat doar la echipa mea, eu sunt atent la pregătirea jucătorilor mei”, a spus Elias Charalambous, la finalul meciului cu Sepsi, pentru digisport.ro.

Mihai Stoica, răspuns pentru contestatarii lui Elias Charalambous

La pauza meciului Sepsi – FCSB, 1-2, Elias Charalambous a efectuat două schimbări, fapt amplu dezbătut în spațiul public, fiind cunoscută implicarea patronului Gigi Becali.

Mihai Stoica susține că cele două schimbări de la pauză au fost dictate de Elias Charalambous și a avut un discurs dur, la adresa contestatarilor noului antrenor de la FCSB.

„Schimbările le face Charalambous si aici se termină tot. Nu, nu le face Becali.

A făcut acum, pentru că aveam nişte probleme care trebuiau remediate, clar.

Reclamă

De asta am dorit străin. Unii dintre ei, iar el se numără printre cei despre care vorbesc, sunt relaxaţi. Românii pun la suflet, dar nu şi el. S-a integrat perfect la echipă din prima clipă.

Am văzut atâţia miştocari în studiouri şi la emisiuni. Nu mă interesează. Miştourile le pot face unde li se permit, că sunt nimeni pe stradă, dar el e antrenorul nostru. Întrebaţi jucătorii dacă ştie meserie. Asta am vrut, un antrenor care să ne ajute. Cum adică nu conduce antrenamentul? Toată lumea e implicată la antrenament. Relaţia cu Pintilii funcţionează perfect”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

În următoarea partidă de campionat, FCSB o va întâlni, în deplasare, pe campioana CFR Cluj. Meciul este programat duminică, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și