Închide meniul
EXCLUSIV

Dorin Goian e fanul numărul 1 al FCSB în lupta nebună la titlu: „Mulţi s-au săturat de hegemonia CFR-ului!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 aprilie 2022, 9:59

Dorin Goian e fanul numărul 1 al FCSB în lupta nebună la titlu: „Mulţi s-au săturat de hegemonia CFR-ului!

Dorin Goian e fanul FCSB în lupta la titlu

Profimedia

  • Dorin Goian e fanul FCSB în lupta la titlu
  • FCSB s-a apropiat la două puncte de CFR Cluj

Dorin Goian ar vrea ca FCSB să câştige titlul în Liga 1. Echipa lui Toni Petrea a relansat campionatul după victoria obţinută chiar pe terenul campioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Goian e suporterul echipei lui Gigi Becali în lupta la titlu cu CFR Cluj, care a câştigat ultimele 4 titluri în România.

Dorin Goian: „Îmi doresc ca FCSB să ia titlul”

„Îmi doresc ca FCSB să ia campionatul, chiar am în suflet acest club. Cred că mulţi români îşi doresc lucrul acesta pentru că deja mulţi s-au săturat de hegemonia asta a CFR-ului”, a spus Dorin Goian în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Dorin Goian, dezvăluiri unice despre sezonul de vis din 2006

Goian a dezvăluit de ce atmosferă incredibilă aveau parte jucătorii Stelei, în drumul cu autocarul din Ghencea, la Arena Naţională. Acolo au avut loc meciuri tari pentru Steaua, cu Rapid sau Middlesbrough.

„După dubla cu Heerenveen, am prins foarte mare încredere în noi. Aveam speranţe că ne putem bate cu orice echipă. În grupe, ne gândeam că poate mergem mai departe. Cu Heereveen a fost primul jucat pe Arena Naţională. Atmosfera de acolo era fantastică.

Reclamă

Drumul din Ghencea până la Lia Manoliu era o provocare pentru noi şi pentru şofer şi pentru maşinile de jandarmi care mergeau înaintea şi în spatele nostru. Acele 20 de minute erau exact ce aveam nevoie. Când vedeam ce e pe stradă, vedeam atâtea maşini care mergeau toate cu steaguri roş-albastre spre Arena Naţională.

Coborau oameni din maşini cu steaguri şi mergeau după autocar. Acele 20 de minute ne motivau 300%. Când ajungeam la stadion, eram încărcaţi maxim pentru a da totul la meci. Era un trafic infernal, mergeam pe contrasens. Erau oameni care lăsau volanul şi coborau din maşină şi fugeau după maşină. Sunt nişte momente fantastice, nimic nu te poate motiva mai mult”, a mai spus Goian, la AS.ro LIVE, despre dubla Steaua – Rapid din 2006.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”