Închide meniul

Dorin Rotariu, apărat după criticile lui Gigi Becali și Mihai Stoica : „Îl forțează să plece”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 10 noiembrie 2023, 9:52

Dorin Rotariu, apărat după criticile lui Gigi Becali și Mihai Stoica : Îl forțează să plece”

Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, lăsat în afara lotului la FCSB

Dorin Rotariu, în timpul unui meci / Hepta

Dorin Rotariu a fost apărat după criticile lui Gigi Becali și Mihai Stoica. Patronul vicecampioanei a dezvăluit, după partida cu Rapid, că fostul dinamovist este „o cauză pierdută”, având în vedere că nu s-a impus, până în momentul de față, în echipa pregătită de Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După eșecul cu giuleștenii lui Cristiano Bergodi, din etapa a 15-a a Ligii 1, Gigi Becali a menționat faptul că regretă transferul fostului dinamovist, care a adunat doar 4 partide pentru formația „roș-albastră”. Acum, conducătorul celor de la FCSB a fost criticat pentru criticile pe care i le-a adus lui Rotariu.

Dorin Rotariu, apărat după criticile lui Gigi Becali și Mihai Stoica! Atacurile lui Narcis Răducan și Florin Prunea

Situația lui Dorin Rotariu a fost comentată de către Narcis Răducan și Florin Prunea, care au vorbit despre declarațiile lui Gigi Becali, dar și despre cele ale lui Mihai Stoica. Managerul general de la FCSB a spus că a fost deranjat de faptul că fostul dinamovist nu a anunțat că nu este pregătit să joace, având în vedere că nu a mai fost pe teren din primăvară.

Acum, Narcis Răducan este de părere că staff-ul vicecampioanei a judecat greșit situația lui Rotariu și că ar fi trebuit să își dea seama că acesta nu este pregătit pentru a fi utilizat într-un meci oficial.

Eu spun că problema nu a fost la Rotariu, ci la staff-ul FCSB-ului. Sigur, contează și părerea jucătorului, dar responsabilitatea e a staff-ului. A fost trimis prea repede în echipă. Una e un antrenament și alta e un meci oficial”, a spus Narcis Răducan, potrivit digisport.ro.

Reclamă

De asemenea, Florin Prunea este de părere că Mihai Stoica îl forțează pe Rotariu să plece de la FCSB, având în vedere declarațiile acestuia.

„I se forțează mâna să plece. Te uiți, vezi de când nu a mai jucat un meci oficial. Puneau mâna pe un telefon și întrebau ce se întâmplă cu el. Reproșul e făcut ca să plece băiatul de acolo. Tu, conducător, ți-ai atacat vreodată un jucător public așa?”, a spus și fostul portar al echipei naționale.

Dorin Rotariu e OUT de la FCSB

Dorin Rotariu este ca şi plecat de la FCSB. Finanţatorul roş-albaştrilor susţine că a greşit atunci când l-a adus pe fostul dinamovist. Acesta a jucat 4 meciuri pentru FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Becali îi va plăti 160.000 de euro jucătorului de 28 de ani cotat la 500.000 de euro. Astfel, şansele ca fotbalistul venit liber de contract să mai joace sunt foarte mici.

„L-am luat pe Rotariu, am crezut că fac ceva, asta e, am dat-o în bară, am dat chix. Am crezut în el, mi-a plăcut foarte mult de el, dar degeaba. Trebuie să iau neapărat un atacant acum. Și chiar și un mijlocaș.

Asta e cu Rotariu. Îi dau 8 luni 160.000 de euro și la revedere! Pentru mine, cauza Rotariu e pierdută. Să nu faci nimic o repriză întreagă? Las-o încolo de treabă. Băi, dar nimic?”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României Vezi toate știrile
Citește și