Închide meniul

Dorinel Munteanu a dezvăluit că i s-a făcut rău în timpul meciului cu Petrolul! Antrenorul Oţelului a spus şi motivul!

Bogdan Stănescu Publicat: 23 august 2024, 21:29

Reclamă
Dorinel Munteanu a dezvăluit că i s-a făcut rău în timpul meciului cu Petrolul! Antrenorul Oţelului a spus şi motivul!

Dorinel Munteanu a dezvăluit că i s-a făcut rău în timpul meciului cu Petrolul!

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Dorinel Munteanu a dezvăluit că i s-a făcut rău în timpul meciului cu Petrolul! „Munti” a fost surprins în timpul partidei nervos în mai multe rânduri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La un moment dat, Cristian Sârghi i-a adus o pastilă, pe care „Munti” a luat-o de pe bancă.

Dorinel Munteanu a dezvăluit că i s-a făcut rău în timpul meciului cu Petrolul! Antrenorul Oţelului a spus şi motivul!

(n.r.: Vi s-a făcut rău la un moment dat?) Da, tensiunea jocului. Au fost şi alţi factori care m-au făcut să fiu stresat. Trăiesc intens pe bancă”, a declarat Dorinel Munteanu pentru digisport.ro după Petrolul – Oţelul 0-0.

Chiar dacă Oţelul a rămas neînvinsă în urma meciului de la Ploieşti, Dorinel Munteanu a recunoscut că nu e mulţumit cu punctul obţinut cu Petrolul.

Mesajul meu, care a fost tot timpul la echipă, este că jucătorii nu trebuie să se mulţumească cu puţin.

Reclamă
Reclamă

Astăzi trebuia să câştigăm. Adversarul nu ne-a pus absolut nicio problemă.

În repriza a doua am avut foarte multe acţiuni pe contraatac, trebuia ca jucătorii să finalizeze una sau două dintre ele.

„Nu pot să fiu bucuros”

Oţelul poate dintotdeauna a avut ambiţii mai mari. Îmi doresc ca jucătorii să înţeleagă mesajele mele. Încă o dată, repet, cine se mulţumeşte cu puţin, obţine puţin.

Reclamă

Trebuie să îi felicit nu pe toţi, pe unii dintre ei. Am avut în faţă o echipă cu jucători valoroşi.

Aştept ca jucătorii noi să evolueze cât mai rapid, ca să dea un plus. Mai am răbdare, nu foarte multă. Plusurile trebuie să se vadă în rezultate.

Încă o dată, îi felicit pentru acest punct, dar eu nu pot să fiu bucuros.

Atât la Arad, cât şi astăzi am pierdut 4 puncte foarte importante în economia clasamentului”, a mai spus Dorinel Munteanu, pentru sursa citată.

Petrolul – Oţelul Galaţi 0-0. Duel încins în prima partidă a etapei. Echipa lui Dorinel Munteanu a rămas neînvinsă

Petrolul – Oţelul Galaţi 0-0 a fost LIVE SCORE. Echipa lui Dorinel Munteanu a reuşit să rămână neînvinsă în acest sezon, după primul meci al etapei a 7-a.

Oţelul e pe locul 3 în Liga 1, cu 12 puncte. De partea cealaltă, Petrolul ocupă în prezent locul 4, cu 10 puncte.

Petrolul (4-2-3-1): Zima – Veiga, Papp, Huja, Dumitriu – T. Keita, Jyry – D. Radu, Hanca, Grozav – Tudorie

Rezerve: Eșanu, Bălbărău, Stănică, Mateiu, Bratu, Bucur, Țolea, Fabricio, Botogan, Rădulescu, Akosah, D. Ilie

Antrenor: Mehmet Topal

Oțelul Galați (4-3-3): I.Popescu – D. Maftei, Cisse, Stevanovic, Tomasevic – Lameira, Zivulic, Cisotti – Maciel, Juric, Duric

Rezerve: Kovalov, M. Pop. I. Neagu, Teles, Zhelev, Tănasă, Adăscăliței, S. Rus, Chira, Andronache, Bogaciuc, M. Cojocaru

Antrenor: Dorinel Munteanu

După un început ezitant, Petrolul şi-a revenit şi a reuşit două remize albe cu Universitatea Cluj şi Universitatea Craiova şi două victorii cu Rapid (1-0) şi cu Unirea Slobozia (2-1). Înainte de acest joc, care s-a terminat cu scorul de 0-0, Oţelul şi Petrolul s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 39 de ori. De 16 ori s-au impus prahovenii, de 13 ori au câştigat gălăţenii, iar alte 10 partide s-au terminat la egalitate.

Primul meci dintre cele două echipe a avut loc pe 24 august 1986, 0-0 la Ploieşti, partida consemnând întâia remiză bifată de gălăţeni în SuperLigă. Pe băncile celor două formaţii s-au aflat Mircea Dridea, respectiv Constantin Rădulescu.

Prima victorie din contul moldovenilor a venit pe 27 septembrie 1987, 2-1 la Ploieşti, golul victoriei fiind marcat de Tudorel Chivu în minutul 89. Prahovenii vor simţi gustul succesului abia în cel de-al 5-lea joc direct din campionat, pe 8 decembrie 1991, 1-0 acasă, marcator Costel Lazăr.

Cea mai mare diferenţă de scor s-a înregistrat pe 26 martie 1994, 4-0 la Galaţi pentru „oţelari”, Trupa de la malul Dunării era antrenată de Aurel Ţicleanu, în timp ce „lupii galbeni” îl aveau la conducerea tehnică pe Ion Marin.

Cele mai multe goluri s-au marcat pe 5 decembrie 1999, Oţelul – Petrolul 3-2.

 

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:06 24 aug.

VideoViktor Gyokeres, hattrick de senzaţie în AntenaPLAY! Starul de 65 de milioane de euro al lui Sporting e în mare formă

23:55

Bayer Leverkusen, victorie uluitoare cu un gol marcat în minutul 90+11. PSG a umilit-o pe Montpellier

23:50

Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic

23:45

VIDEOFarense – Sporting 0-5. Campioana en-titre a făcut spectacol şi rămâne lider în Portugalia! Gyokeres a reuşit un hattrick!

23:33

„Sper să nu mai joace aici” Adrian Bumbescu, replică vehementă pentru Florin Tănase după declaraţia jucătorului FCSB-ului!

23:31

FotoGestul făcut de Marius Şumudică, imediat după ce Rapid a deschis scorul cu Poli Iaşi. Săpunaru s-a accidentat

1 VIDEOGeorge Russell, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Ţărilor de Jos, live în AntenaPLAY 2 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 3 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 4 Gigi Becali l-a lăudat pe Dan Şucu, după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid! Verdict despre lupta la titlu 5 Formula 1 merge pe malul mării! Analiza lui Adrian Georgescu, înaintea Marelui Premiu al Ţărilor de Jos 6 „Total nedrept!” Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport
Citește și