Închide meniul

Dorinel Munteanu a făcut circ şi la conferinţă, după ce şi-a bruscat un jucător: „Să se adapteze la rigorile fotbalului modern”

Dan Roșu Publicat: 21 septembrie 2024, 13:30

Reclamă
Dorinel Munteanu a făcut circ şi la conferinţă, după ce şi-a bruscat un jucător: „Să se adapteze la rigorile fotbalului modern

Dorinel Munteanu a făcut circ şi la conferinţă, după ce şi-a bruscat un jucător

Dorinel Munteanu, în meciul cu FCSB - Profimedia Images

Dorinel Munteanu a făcut circ şi la conferinţă, după incidentul din meciul Oţelul – Dinamo 1-1, în care l-a tras de guler pe David Maftei. Munteanu a oferit noi explicaţii greu de digerat, ţinând cont de gravitatea gestului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prima repriză a partidei de la Galaţi, Dorinel şi-a bruscat un jucător, despre care a spus ulterior că l-a ignorat. „Să fie învăţătură pentru tineri”, a fost concluzia tristă trasă de liderul de selecţii al echipei naţionale.

Dorinel Munteanu a făcut circ şi la conferinţă, după ce şi-a bruscat un jucător

„Am vrut să mă întrebaţi despre incidentul ăla care a umplut toate ziarele cu… Cum îl cheamă, mă? Cu Maftei. N-am niciun fel de regret la acest incident petrecut şi să fie învăţătură de minte pentru orice jucător tânăr.

Dacă-l corectez de trei, patru, cinci ori în cinci minute, 10 minute şi mă subminează, înseamnă că avem o problemă. Înseamnă… Poate trebuia să reacţionez şi mai dur. Nu se poate ca un jucător atenţionat să nu-şi bage antrenorul în seamă, că nu sunt antrenor de paie, să stau pe bancă, să primesc telefoane şi să fac ordine. Cel puţin să se uite la mine când mă agit şi vreau să-i corectez.

Încă nu s-a născut un jucător care să se uite aşa la mine, să strig la el şi să nu se uite la mine, pentru că-l corectez, îi doresc binele şi să-i corectez jocul lui prost pe care l-a început pe faza defensivă. Trebuie să înveţe, să se adapteze la rigorile fotbalului modern.

Reclamă
Reclamă

Dacă el la 20 de ani nu se uită la un antrenor… Acum fără falsă modestie, dar nu s-a născut un jucător care nu să-mi răspundă, că poate ar avea argumente, dar să nu se uite la mine? Nu se poate aşa ceva! Hai să facem doar aşa şi vorbim despre reacţia mea sau de bunul simţ al jucătorilor?

Eu fac legea aici şi să fie clar. Să înţeleagă toţi jucătorii, poate vin sau nu mai vin la Oţelul, dar asta e regula de bază şi asta a adus succes la echipă până acum şi în continuare va fi la fel”, a declarat Dorinel Munteanu.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și