Închide meniul

Dorinel Munteanu nu s-a mulțumit cu un punct, după Oțelul-Rapid 0-0: „Am fost echipa mai bună”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 17 septembrie 2023, 22:46

Dorinel Munteanu nu s-a mulțumit cu un punct, după Oțelul-Rapid 0-0: Am fost echipa mai bună”

Dorinel Munteanu nu s-a mulțumit cu un punct, după Oțelul-Rapid 0-0

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci / Profimediaimages

Dorinel Munteanu nu s-a mulțumit cu un punct, după Oțelul-Rapid 0-0. Tehnicianul moldovenilor a dezvăluit că își dorea victoria în partida de la Galați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Oțelul și Rapid s-a încheiat cu scorul de 0-0. Meciul a contat pentru etapa a 9-a a noului sezon din Liga 1 și a putut fi urmărită în format live text pe As.ro.

Dorinel Munteanu nu s-a mulțumit cu un punct, după Oțelul-Rapid 0-0

Tehnicianul Oțelului a menționat faptul că echipa sa ar fi meritat să obțină cele 3 puncte, după meciul cu Rapid. Totuși, chiar dacă moldovenii au obținut doar un rezultat de egalitate, Dorinel Munteanu și-a felicitat jucătorii pentru jocul prestat, chiar dacă nu a fost mulțumuit de rezultat.

„Trebuie să fie mulțumiți. Dacă înainte meciului se punea problema scorului, astăzi nu știu dacă au avut vreo ocazie. Cred că am fost echipa mai bună, dar din nefericire nu pot să fiu mulțumit, sunt doar pe jumătate. Am pierdut două puncte, nu pot să fiu mulțumit.

Continuăm să ne facem treaba cât mai bine, spre să spargem gheața și să câștigăm. Eu cred că merită această echipă și să nu uităm că am jucat cu Rapidul, o echipă care își propune să câștige titlul. Fără falsă modestie, dar astăzi am fost echipa mai bună.

Reclamă

V-am spus că fiecare echipă are calitățile și slăbiciunile ei. Noi, prin calități, încercăm să oprim granzii SuperLigii. Am mai spus, nu va fi ușor nimănui să joace împotriva noastră. Mergem înainte, nu sunt mulțumit. Chiar dacă am făcut un joc bun nu pot să fiu mulțumit pe jumătate”, a spus Dorinel Munteanu, potrivit digisport.ro.

Oțelul Galați s-a impus pentru ultima dată în fața giuleștenilor în anul 2014. Se întâmpla în luna septembrie, la startul unui sezon după care ambele echipe aveau să retrogradeze. Moldovenii au câștigat acea partidă cu scorul de 2-0. În cadrul sezonului respectiv, Oțelul a terminat campionatul pe locul 17, în timp ce Rapid s-a situat pe poziția a 16-a, cu un punct în fața moldovenilor.

Oțelul – Rapid 0-0

În meciul de la Galați, niciuna dintre echipe nu a reușit să marcheze, în cele 90 de minute jucate. Chiar dacă au existat ocazii de ambele părți, cel mai notabil moment al partidei a fost în minutul 57, atunci când echipa lui Cristiano Bergodi a avut un gol anulat. În urma acestui rezultat, Rapid se află pe locul al 4-lea, cu 15 puncte, în timp ce Oțelul ocupă locul al 12-lea, cu 8 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

După acest rezultat, Oțelul lui Dorinel Munteanu a ajuns la incredibilul număr de 8 remize în doar 9 meciuri jucate. A fost 1-1 cu UTA, 0-0 cu Universitatea Craiova, 1-1 cu Sepsi, 1-1 cu U Cluj, 0-0 cu FC Botoșani, 2-2 cu FC Voluntari, 2-2 cu Petrolul Ploiești, iar acum, 0-0 cu Rapid.

Pentru Oțelul, următorul meci din Liga 1 va fi împotriva celor de la FCU Craiova, pe data de 22 septembrie, de la ora 18:00. De cealaltă parte, Rapid va juca cu CFR Cluj, pe 25 septembrie, de la ora 21:00.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins Vezi toate știrile
Citește și