Închide meniul

Dorinel Munteanu nu se mulțumește cu puțin, după primul succes de la revenirea în Liga 1: „Vreau să legăm 3-4 victorii la rând”

Alex Ioniță Publicat: 22 septembrie 2023, 20:16

Reclamă
Dorinel Munteanu nu se mulțumește cu puțin, după primul succes de la revenirea în Liga 1: Vreau să legăm 3-4 victorii la rând”

Dorinel Munteanu nu se mulțumește cu puțin, după primul succes de la revenirea în Liga 1

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci / Profimediaimages

Dorinel Munteanu nu se mulțumește cu puțin, după primul succes de la revenirea în Liga 1. Formația din Galați nu a câștigat, înainte de această partidă, niciun meci în actuala stagiune de Liga 1, după 9 etape disputate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oțelul Galați a obținut prima victorie de la revenirea în Liga 1 în Bănie, în fața celor de la FCU Craiova. Partida s-a încheiat cu scorul de 2-0 în favoarea dunărenilor pregătiți de Dorinel Munteanu. Au marcat Fatai și Bodișteanu.

Dorinel Munteanu nu se mulțumește cu puțin, după primul succes de la revenirea în Liga 1. Ce a spus despre evoluția echipei, la meciul din Bănie

Dorinel Munteanu s-a declarat mulțumit de prestația echipei sale, după FCU Craiova – Oțelul 0-2. Tehnicianul dunărenilor este însă de părere că echipa trebuie să lege mai multe victorii, pentru a-și consolida poziția în clasamentul primei ligi.

De asemenea, antrenorul Oțelului și-a lăudat jucătorii, menționând faptul că aceștia se descurcă excelent pe faza ofesivă.

„O victorie importantă, după seria de 9 egaluri. Am demonstrat că echipa este bună, sigur că va crește de la meci la meci. În prima repriză au avut câteva ocazii, dar în a doua repriză am marcat de două ori, iar victoria noastră nu poate fi pusă sub semnul întrebării.

Reclamă

Au reușit să schimbe jocul în bine, atât Bodișteanu care a și marcat. Nu este important cu cine începem, e important cine schimbă rezultatul și mă bazez pe tot lotul. Avem un meci în cupă, iar apoi cu Dinamo, victoria aceasta este importantă în contextul acesta.

Sunt calitățile noastre, înafară de jocul colectiv este și jocul fizic, trebuie să fim la același nivel cu echipele din Liga 1. Totuși, această bucurie nu trebuie să dureze mult pentru că avem două meciuri extrem de grele. Bodișteanu a avut o evoluție bună, a marcat, le cer jucătorilor mei să joace bine pe faza ofensivă, iar ei sunt geniali la acest capitol

Pentru mine nu a fost nicio apăsare, am știut ce facem, aveam nevoie de această victorie. Am trecut pe lângă multe victorii, dar astăzi am reușit să câștigăm și vreau să legăm 3-4 victorii la rând”, a spus Dorinel Munteanu, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCU Craiova – Oțelul 0-2.

FCU Craiova – Oțelul 0-2. Partida a contat pentru etapa a 10-a a sezonului de Liga 1. Meciul a fost în format LIVE SCORE pe As.ro.

Elevii lui Dorinel Munteanu au început bine a doua repriză și au deschis scorul prin reușita lui Fatai, care a înscris cu o lovitură de cap. Scorul final al meciului a fost stabilit de Bodișteanu, care a marcat din interiorul careului. După acest meci, FCU Craivoa ocupă locul 8 în Liga 1, cu 12 puncte, în timp ce Oțelul este pe 9, cu 11 puncte.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și