Închide meniul

Dorit de Gigi Becali la FCSB, David Miculescu e „blocat” la UTA Arad. Anunţul lui Ilie Poenaru

Dragoș Vasile Publicat: 25 iunie 2022, 20:46

Dorit de Gigi Becali la FCSB, David Miculescu e „blocat la UTA Arad. Anunţul lui Ilie Poenaru

Cum a ajuns Gigi Becali să plătească 1.7 milioane de euro pentru David Miculescu

David Miculescu pleacă de la UTA şi va juca la FCSB / Ciprian Petcut/SPORT PICTURES

  • Dorit de Gigi Becali la FCSB, David Miculescu e „blocat” la UTA Arad
  • Anunţul lui Ilie Poenaru

Dorit de Gigi Becali la FCSB, David Miculescu (21 ani) e „blocat” la UTA Arad. Ilie Poenaru, antrenorul „Bătrânei Doamne”, a transmis conducerii ca niciun jucător să nu plece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaționalul de 21 de ani îşi dorea să ajungă într-un campionat puternic din Europa. Recent, Miculescu s-a aflat pe radarul lui Sassuolo, Orlando City și FC Charlotte, dar nu s-a simțit pregătit să facă pasul în străinătate. În cele din urmă, tânărul atacant a decis să rămână la UTA, după ce s-a consultat cu familia și agentul său.

Dorit de Gigi Becali la FCSB, David Miculescu e „blocat” la UTA Arad

„Nu am nicio emoție în privința lui Miculescu. Nu este nimic adevărat. Miculescu nu va pleca, mai ales pe suma vehiculată. Când va veni o sumă corectă, apoi poate că vom intra în discuții. Dar nu se pune problema în acest moment. Nu știu dacă Rapid a făcut vreo ofertă.

Reclamă

Eu am vorbit cu domnul Meszar, care m-a liniștit și mi-a zis că nu se pune problema. Mai ales că i-am cerut să nu plece niciun jucător, pentru că vedem cât de greu găsim jucători de calitate. Am nevoie de nucleul care a fost înainte pentru a face performanță. Vrem să fim în primele echipe ale campionatului”, a declarat Ilie Poenaru, potrivit digisport.ro.

Ce a spus Gigi Becali despre transferul lui David Miculescu la FCSB

Gigi Becali renunţă momentan la transferul lui David Miculescu la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a oferit 500.000 pentru atacantul de la UTA, la începutul anului, dar a fost refuzat de arădeni.

Reclamă

Chiar dacă şi-a prelungit contractul cu noua echipă a lui Ilie Poenaru, Miculescu a dat semne că şi-ar dori o mutare la echipa din Berceni. Totuşi, Gigi Becali anunţă că nu va face niciun transfer de marcă în această vară, astfel că mutarea va fi amânată.

„Când am vrut eu să îl transfer pe Miculescu și le-am și făcut o ofertă nu a vrut el, dar acum am aflat că el ar cam vrea să vină la noi, deși băiatul și-a prelungit contractul cu UTA. Eu nu zic că nu îmi place Miculescu și că nu îl vreau, dar e o mare problemă.

Acum nu mai vreau să dau eu bani pe el, nu că aș avea ceva cu băiatul, însă nu mai vreau eu să bag bani în transferuri în perioada asta. Eu sunt conștient că dacă vreau un jucător bun, ăsta te costă, dar mi-am făcut eu unele calcule, iar în perioada asta nu vreau să bag bani în transferuri de jucători.

Reclamă 4 / 0/3

În altă perioadă, după ce o să mă hotărăsc eu, să fiți convinși că o să ofer bani și pentru aducerea lui Miculescu la noi. E un foarte atacant bun și îmi place că e și tânăr. El rămâne în atenția mea”, a spus Gigi Becali, citat de prosport.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:57 VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului