Închide meniul

Dorit de Universitatea Craiova, Alexandru Mitriţă a făcut un anunţ. Ce i-a mărturisit mijlocaşul unui apropiat

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 26 mai 2023, 10:52

Dorit de Universitatea Craiova, Alexandru Mitriţă a făcut un anunţ. Ce i-a mărturisit mijlocaşul unui apropiat

Sorin Cârţu a avut reacţie vehementă despre o posibilă "trădare" a lui Alexandru Mitriţă

Alexandru Mitriţă, după un meci al Universităţii Craiova / Hepta

Alexandru Mitriţă a făcut un anunţ în privinţa a ceea ce urmează să facă. Universitatea Craiova îşi doreşte foarte mult să îl repatrieze pe fostul ei mijlocaş. Lui Alexandru Mitriţă îi expiră împrumutul la Al-Raed de la New York City la sfârşitul lunii iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mitriţă i-a mărturisit lui Florin Gardoş că în două-trei săptămâni va lua o decizie în privinţa viitorului său.

Dorit de Universitatea Craiova, Alexandru Mitriţă a făcut un anunţ

Eu am vorbit chiar ieri cu Mitriță, fără legătură cu… L-am întrebat doar ce face și mi-a zis că va lua o decizie în două-trei săptămâni.

Nu știu dacă vrea să plece, dar în Arabia din ce am văzut eu lumea are foarte puțină răbdare. Adică sunt puțini jucători care au stat doi-trei ani la o echipă.

Repet, nu știu situația. Nu l-am întrebat asta, dacă e împrumutat sau cumpărat”, a declarat Florin Gardoş despre Alexandru Mitriță, conform fanatik.ro.

Reclamă

La Al-Raed, Alexandru Mitriţă este antrenat de românul Marius Şumudică. Echipa lui Şumudică şi a românilor Silviu Lung şi Alexandru Mitriţă s-a salvat de la retrogradare.

Vândut în 2019 la New York City cu 8 milioane de euro, Alexandru Mitriţă valorează acum, potrivit transfermarkt.com, 3 milioane de euro. New York City l-a împrumutat în mai multe rânduri până acum pe Mitriţă.

Mihai Rotaru visează să îl readucă pe Alexandru Mitriţă la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a oferit declaraţii despre transferurile pe care vrea să le facă în vară la Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt convins că mister Neagoe va găsi formula să-i pună pe toți în valoare la anul. Avem un Crețu, avem un Bancu. Nu vorbim acum despre transferuri.

Dar dacă Mitriță își va dori să vină înapoi și dacă va vrea un an sabatic, noi vom fi bucuroși și îl așteptăm. Vorbesc în regionalisme, dar Mitriță e un tip atașat de glia oltenească.

Nu-l primim, noi îl cerem cu brațele deschise. Bombele sunt greu de pregătit, să vedem ce explodează, acum nu discutăm despre așa ceva”, a declarat Mihai Rotaru pentru sursa citată.

Mihai Rotaru anunţă noi transferuri la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru anunţă noi transferuri la Universitatea Craiova. Patronul din Bănie vrea să-şi întărească echipa pentru sezonul viitor, şi astfel a dezvăluit că vrea să-i aducă lui Eugen Neagoe cel puţin doi jucători care să poată deveni titulari de bază la formaţia de pe „Ion Oblemenco”.

Mihai Rotaru a dezvăluit că îşi doreşte să transfere cel puţin trei jucători, în vară, după terminarea sezonului. Patronul Universităţii Craiova a declarat că nu vrea să schimb prea mult echipa, însă totodată vrea să aducă fotbalişti care pot aduce un plus.

În ciuda faptului că echipa sa a fost departe de lupta la titlu, Mihai Rotaru a anunţat că nu vrea să facă prea multe transferuri, şi de asemenea nu îşi doreşte nici să plece prea mulţi jucători din Bănie.

Niciodată n-au fost multe plecări sau veniri, de obicei maximum 4-5. Vom menține acest lucru. Nu vrem să schimbăm complet echipa în fiecare an, dar vom aduce niște jucători dintre care 2-3 să fie titulari”, a declarat Mihai Rotaru, pentru digisport.ro.

Reclamă

Universitatea Craiova se luptă pentru clasarea pe locul al treilea, care asigură prezenţa în preliminariile cupelor europene. Oltenii au nevoie de victorie în ultima etapă, cu Sepsi, şi de asemenea au nevoie ca CFR Cluj să se încurce cu Farul.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și