Închide meniul
EXCLUSIV

Dragoş Iancu a fost sunat de Cristi Chivu: „Mi-a spus să nu stau să îmi plâng de milă”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 septembrie 2023, 20:16

Reclamă
Dragoş Iancu a fost sunat de Cristi Chivu: „Mi-a spus să nu stau să îmi plâng de milă

Dragoş Iancu a fost sunat de Cristi Chivu

Dragoş Iancu a fost sunat de Cristi Chivu, după ce a suferit o accidentare groaznică în partida cu Petrolul. Iancu şi-a sărbătorit ziua de naştere pe patul de spital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragoş Iancu a fost încurajat de tot fotbalul românesc, după ce Valentin Ţicu i-a provocat o accindentare groaznică. Printre cei care l-au sunat a fost şi Cristi Chivu, fostul căpitan al naţionalei României.

Dragoş Iancu a fost sunat de Cristi Chivu

„Domnul Cristi Chivu m-a sunat să mă încurajeze şi să mă motiveze. Să nu stau să îmi plâng de milă şi să merg înainte. Toate se repară„, a spus Dragoş Iancu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Dragoş Iancu şi-a sărbătorit ziua de naştere chiar pe patul de spital. Acesta a fost sunat inclusiv de Valentin Ţicu, cel care l-a accidentat. Ţicu chiar l-a vizitat la spital pe Iancu.

Am vorbit cu el şi azi. Vorbim zilnic. Nu pot să spun că am pică pe el, eu l-am iertat. N-a fost nimic intenţionat„, a mai spus Iancu.

Reclamă
Reclamă 4

Dragoş Iancu, aniversare în spital după ce Valentin Ţicu i-a rupt piciorul! Jucătorul lui Hermannstadt a împlinit 21 de ani

Dragoş Iancu, aniversare în spital după ce Valentin Ţicu i-a rupt piciorul! Mijlocaşul lui Hermannstadt a împlinit astăzi 21 de ani.

Iancu s-a fotografiat cu un tort. El face tot posibilul ca această zi să fie una de sărbătoare pentru el, chiar dacă se află în spital, acolo unde se reface după operaţie. Dragoş Iancu a dat de înţeles că l-a iertat pe Valentin Ţicu, după ce fundaşul celor de la Petrolul i-a rupt piciorul. Mijlocaşul lui Hermannstadt a oferit declaraţii despre momentul în care Ţicu l-a vizitat la spital şi a mărturisit că este conştient de faptul că nu a fost intenţia lui să-l accidenteze atât de grav.

Dragoş Iancu, aniversare în spital după ce Valentin Ţicu i-a rupt piciorul!
 

FCSB a sărit în ajutorul lui Dragoş Iancu

FCSB a sărit în ajutorul lui Dragoş Iancu, jucătorul care a suferit o accidentare horror în duelul dintre Petrolul şi Hermannstadt. Mihai Stoica le-a propus oficialilor sibieni ca tânărul mijlocaş să se recupereze alături de preparatorul roş-albaştrilor, Ovidiu Kurti. Dani Coman a confirmat totul.

Reclamă

Coman nu a stat pe gânduri şi şi-a dat acordul imediat, astfel că Iancu se va recupera alături de Ovidiu Kurti. De asemenea, preşedintele lui Hermannstadt a declarat că şi oficiali de la CFR Cluj l-au contactat, pentru a-i propune acelaşi lucru pe care i l-a propus lui MM Stoica.

Dragoș e încă în spital. Nu știm (n.r. când îi vor da drumul), mâine sau poimâine îi vor da. (n.r. i-ați pus la punct un plan pentru recuperare?) Da, am stabilit unde va face recuperarea. O va face la Ovidiu Kurti, de la FCSB.

M-a sunat MM Stoica și chiar… bine, și de la FCSB, și de la CFR m-au sunat să vină să facă recuperarea. Toată lumea au consolidat problema pe care o avem. E foarte pozitiv, am vorbit cu el și azi, se simte bine, o să își revină, sunt convins”, spunea Dani Coman, conform iamsport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și