Închide meniul
Foto

„Drumul vostru se opreşte aici!” Ironia fanilor FCSB pentru rapidişti. Show în tribune! Torţe şi o scenografii spectaculoase

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 martie 2024, 19:41

„Drumul vostru se opreşte aici!” Ironia fanilor FCSB pentru rapidişti. Show în tribune! Torţe şi o scenografii spectaculoase

Ironia fanilor FCSB pentru rapidişti. Primele incidente pe Arena Naţională

Colaj AntenaSport

Ironia fanilor FCSB pentru rapidişti, chiar pe Arena Naţională. Suporterii roş-albaştrilor au afişat un banner prin care i-au ironizat pe rivali că lupta lor pentru titlu se va încheia un derby.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se anunţă spectacol total în tribune la derby-ul dintre Rapid şi FCSB, care poate cântări decisiv în lupta pentru titlu. Startul derby-ului a fost unul exploziv. Cele două galerii au oferit un spectacol total în tribune. Scenografiile  spectaculoase, dar şi un show pirotehnic au atras toate privirile.

Ironia fanilor FCSB pentru rapidişti. Primele incindente pe Arena Naţională

După ce i-au ironizat pe rivali printr-un banner, suporterii celor de la FCSB au provocat primele incidente pe Arena Naţională. Au aruncat cu torţe în sectorul ocupat de fanii Rapidului. Începout derby-ului a oferit un spectacol pirotehnic din partea ambelor galerii. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Gheorghe Mustaţă s-a urcat pe tomberon! Imaginile zilei cu liderul Peluzei Nord, înainte de Rapid – FCSB

Gheorghe Mustaţă s-a urcat pe tomberon! Liderul Peluzei Nord a oferit imaginile zilei înainte de startul derby-ului Rapid – FCSB.

Atunci când galeria FCSB-ului a ajuns la Arena Naţională, Gheorghe Mustaţă s-a urcat cu portavocea în mână pe un tomberon din staţia de tramvai. El a făcut acest lucru pentru a fi auzit de toţi fanii „roş-albaştrilor” sosiţi la stadion.

Reclamă

Suntem noi, Steaua suntem noi”, au scandat suporterii FCSB în drumul spre stadion. „Iubirea roş-albastră ce creşte în mine / Mă ţine lângă Steaua la rău şi la bine” şi „Bucureşti, Steaua Bucureşti” au mai scandat fanii FCSB. Aceştia nu ţin cont de faptul că echipa lui Gigi Becali nu se mai numeşte „Steaua”, iar milionarul din Pipera a pierdut definitiv procesul privind marca „Steaua”.

Membrii Peluzei Nord au susţinut în permanenţă că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea Stelei.

Mihai Stoica a spus câţi suporteri ai FCSB-ului vor fi prezenţi la derby-ul Rapid – FCSB

Mihai Stoica a transmis câţi suporteri ai FCSB-ului vor fi în tribune la derby-ul cu Rapid! 8.600 de fani ai echipei lui Gigi Becali vor fi prezenţi în tribune la derby-ul Rapid – FCSB din Liga 1, care va începe la ora 20:00, pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid – FCSB va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro de la ora 20:00.

Oficialul „roş-albaştrilor” a anunţat că situaţia s-a rezolvat în privinţa numărului de bilete alocate fanilor FCSB-ului.

S-a rezolvat. Da, sunt fericit. S-au ţinut de cuvânt. Peluza destinată suporterilor noştri are 12.815 scaune. De regulă, când oaspeţii beneficiau de o peluză întreagă, cu zonele tampon care sunt exagerat de mari în opinia mea, numărul de bilete alocat oaspeţilor era de 8.600.

Ni s-a trimis o schiţă cu o zonă tampon, mult prea mare faţă de cea obişnuită pentru meciurile astea, şi erau 5.400 de locuri. Am zis: ‘De ce daţi toată peluza dacă sunt doar 5.400?’. După am înţeles care a fost explicaţia: ‘Întâi să se epuizeze aceste bilete, apoi se deschid sectoarele adiacente’. Este sold-out peluza noastră!

Mihai Stoica: „S-a rezolvat. Sunt fericit”

Până la urmă vor fi 8.600 de suporteri de-ai noştri în peluze. Ce se vor mai strecura în alte zone vor fi oameni care nu vor avea însemne.

(n.r.- De unde au pornit divergenţele între suporteri?) La primul meci în Giuleşti, anul trecut, cei de la Rapid au spus că ne vor da toată peluza şi reciproc. Ai noştri au pregătit coregrafia pe toată peluza, după care am înţeles că nu ştiu cine a decis ca în loc de toată peluza să fie doar 600 de locuri. Normal că suporterilor noştri le-a picat foarte rău şi au spus: ‘Bine, 5 la sută ne-aţi dat, cinci la sută va dăm!’.

Rapid a venit cu propunerea să dea peluza întreagă şi reciproc. Ce se va disputa în play-off rămâne de stabilit între liderii suporterilor. Noi nu decidem peste capul suporterilor noştri. Dacă ei vor reciprocitate, vor face asta. Noi facem exact ce spun ei.

Nu putem să le spunem: ‘Voi faceţi asta, noi facem altceva!’, pentru că vor spune să venim să cântăm noi în peluză, ceea ce nu se poate”, a spus Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și