Închide meniul

„Este sold-out” Mihai Stoica a transmis câţi suporteri ai FCSB-ului vor fi în tribune la derby-ul cu Rapid!

Bogdan Stănescu Publicat: 7 martie 2024, 23:39

Reclamă
„Este sold-out Mihai Stoica a transmis câţi suporteri ai FCSB-ului vor fi în tribune la derby-ul cu Rapid!

Mihai Stoica a transmis câţi suporteri ai FCSB-ului vor fi în tribune la derby-ul cu Rapid!

Mihai Stoica / Hepta

Mihai Stoica a transmis câţi suporteri ai FCSB-ului vor fi în tribune la derby-ul cu Rapid! Oficialul „roş-albaştrilor” a anunţat că situaţia s-a rezolvat în privinţa numărului de bilete alocate fanilor FCSB-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB şi Rapid s-au contrazis în privinţa numărului de bilete alocate fanilor echipei lui Gigi Becali. Daniel Niculae declara că Rapid le-a oferit o peluză întreagă fanilor FCSB, dar Mihai Stoica şi liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, susţineau că fanii „roş-albaştrilor” primiseră doar 5.400 de bilete. În cele din urmă, lucrurile s-au lămurit, iar fanii FCSB vor beneficia de o peluză întreagă.

„Este sold-out” Mihai Stoica a transmis câţi suporteri ai FCSB-ului vor fi în tribune la derby-ul cu Rapid!

S-a rezolvat. Da, sunt fericit. S-au ţinut de cuvânt. Peluza destinată suporterilor noştri are 12.815 scaune. De regulă, când oaspeţii beneficiau de o peluză întreagă, cu zonele tampon care sunt exagerat de mari în opinia mea, numărul de bilete alocat oaspeţilor era de 8.600.

Ni s-a trimis o schiţă cu o zonă tampon, mult prea mare faţă de cea obişnuită pentru meciurile astea, şi erau 5.400 de locuri. Am zis: ‘De ce daţi toată peluza dacă sunt doar 5.400?’. După am înţeles care a fost explicaţia: ‘Întâi să se epuizeze aceste bilete, apoi se deschid sectoarele adiacente’. Este sold-out peluza noastră!

„Dacă suporterii noştri vor reciprocitate, vor face asta”

Până la urmă vor fi 8.600 de suporteri de-ai noştri în peluze. Ce se vor mai strecura în alte zone vor fi oameni care nu vor avea însemne.

Reclamă

(n.r.- De unde au pornit divergenţele între suporteri?) La primul meci în Giuleşti, anul trecut, cei de la Rapid au spus că ne vor da toată peluza şi reciproc. Ai noştri au pregătit coregrafia pe toată peluza, după care am înţeles că nu ştiu cine a decis ca în loc de toată peluza să fie doar 600 de locuri. Normal că suporterilor noştri le-a picat foarte rău şi au spus: ‘Bine, 5 la sută ne-aţi dat, cinci la sută va dăm!’.

Rapid a venit cu propunerea să dea peluza întreagă şi reciproc. Ce se va disputa în play-off rămâne de stabilit între liderii suporterilor. Noi nu decidem peste capul suporterilor noştri. Dacă ei vor reciprocitate, vor face asta. Noi facem exact ce spun ei.

Nu putem să le spunem: ‘Voi faceţi asta, noi facem altceva!’, pentru că vor spune să venim să cântăm noi în peluză, ceea ce nu se poate”, a spus Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a „încins” derby-ul cu o postare ironică la adresa conducerii Rapidului, iar Daniel Niculae a reacţionat!

Mihai Stoica a „încins” derby-ul cu o postare ironică la adresa conducerii Rapidului. Oficialul „roş-albaştrilor” a dat de înţeles că Rapid nu a pus la dispoziţia fanilor FCSB-ului o peluză întreagă.

Daniel Niculae susţinea, în exclusivitate pentru AntenaSport, că Rapidul le-a oferit într-adevăr o peluză întreagă „roş-albaştrilor”.

Peluza de pe Arena Națională are 12.815 locuri.

Nouă ne-au fost repartizate 5.400, adică TOATĂ peluza.

Sau… 42%”, scria Mihai Stoica pe Facebook.

Daniel Niculae, pentru AntenaSport: „Le-am oferit o peluză, să fie spectacol”

Preşedintele Rapidului, Daniel Niculae, susţine că Rapidul le-a oferit întreaga peluză.

(n.r: Aţi luat decizia de a juca pe Arena Naţională, ne poţi explica de ce?) Toţi suporterii rapidişti îşi pun această întrebare. Sunt păreri pro şi contra. Nu a fost o decizie uşoară de a se juca pe Arena Naţională. Sunt păreri pro şi contra. Ştim foarte bine că Giuleştiul este casa noastră, însă cererea a fost una imensă de bilete. Cu siguranţă se va juca cu casa închisă.

Reclamă

Sunt plusuri şi minusuri. Ne-am gândit la toate variantele. Am vorbit şi cu Liviu (n.r: Liviu Ungurean, Bocciu, liderul galeriei Rapidului). Am luat decizia să jucăm acolo, vom vedea ce se va întâmpla la următorul derby şi unde se va juca. Important e ca noi să fim gazde ospitaliere. Le-am oferit o peluză, să fie spectacol.

Emoţii sunt la fiecare meci. Bine, e diferit când e vorba de un derby, fie că e vorba de Steaua (n.r.: FCSB), de Dinamo sau de Craiova. Trebuie să pregătim foarte bine meciul, să intrăm încrezători pe teren şi să reuşim să câştigăm ca să menţinem acolo în luptă până la finalul play-off-ului. 

„Vor veni stelişti, vor pleca rapidişti” Reacţie fabuloasă a lui Daniel Niculae

Vor veni stelişti, vor pleca rapidişti pentru că vor admira spectacolul făcut de fanii noştri de la Peluza 1 şi Tribuna a 2-a. Nu cred că vor veni foarte mulţi stelişti pentru că e o cerere uriaşă din partea fanilor noştri. 

Este un meci foarte-foarte important, dar nu e un meci decisiv. Trebuie să luptăm până la capăt, se înjumătăţesc punctele, sunt echipe foarte bune în play-off, care pot încurca pe oricine.

Dacă am fi reuşit, şi cu siguranţă am fi meritat, să câştigăm la Craiova, dacă am fi primit acele două lovituri de la 11 metri, am fi fost mult mai aproape de FCSB şi la o distanţă mai confortabilă de CFR Cluj”, a declarat Daniel Niculae în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și