Închide meniul

Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 18 martie 2024, 19:18

Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul

Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1

Dumitru Dragomir / Profimedia

Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu. FCSB a câştigat meciul cu Sepsi din prima etapă a play-off-ului şi a ajuns la 7 puncte de ocupantele locurilor 2 şi 3. Echipa lui Elias Charalambous a făcut un pas uriaş către titlul pe care îl aşteaptă încă din 2015.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Etapa viitoare, FCSB merge pe terenul lui Farul. Echipa lui Gică Hagi s-a impus etapa trecută, pe terenul lui Rapid, scor 2-1.

Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul”

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal crede în şansa echipei lui Gică Hagi în etapa a doua, atunci când Farul primeşte vizita celor de la FCSB.

Dragomir consideră că formaţia de la malul mării va cuceri titlul de campioană, dacă va reuşi să se impună în meciul cu FCSB. O victorie în faţa liderului i-ar face pe oamenii lui Hagi să nu mai piardă niciun meci până la finalul sezonului:

„Dacă sunt toți de la FCSB valizi, e greu să bată Farul. Dacă ar bate Hagi, convingerea mea e că Farul nu mai pierde niciun joc până la final. Da, ia titlul dacă o bate pe FCSB. N-ar fi surpriză, dar eu zic că nu-i bate. Hagi poate să ia titlul. De ce te miri? Și Craiova poate să ia titlul”, a declarat Dumitru Dragomir, la fanatik.ro.

Reclamă

După prima etapă din play-off, FCSB este pe primul loc, cu 35 de puncte. Liderul este urmat de Universitatea Craiova şi Rapid, ambele cu câte 28 de puncte. CFR Cluj se află pe locul 4, cu 27 de puncte, în timp ce Farul Constanţa este pe locul 5, cu 25 de puncte. Ultima echipă din play-off este Sepsi, cu 22 de puncte.

Adrian Ilie, avertisment pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul

Adrian Ilie a declarat că Florinel Coman, Darius Olaru şi Alexandru Băluţă sunt decisivi la FCSB. Acesta a transmis că jocul roş-albaştrilor suferă, însă liderul Ligii 1 reuşeşte să obţină victorii datorită sclipirilor anumitor jucători.

„După meciul cu Rapid, sau chiar îninatea lui, eu am dat un semnal de alarmă că ei nu prea joacă. Ca sistem de joc, ca și creație… Ei câștigă meciurile pe calitatea individuală a lui Olaru, a lui Coman, care au jucat bine și ieri, a lui Băluță, care are o execuție formidabilă… Dar ca joc, suferă.

Reclamă 4 / 0/3

Adună puncte, ceea ce este important pentru ca FCSB să câștige titlul, dar și dacă-l câștigă, cu jocul ăsta o să dea de niște echipe prin Europa League sau Conference împotriva cărora nu cred că o să ajungem la poartă. Eu așa cred. Cu acest lot…

Nu știu, mă gândeam aseară, să joace cu o echipă din Turcia, locul 3, Trabzonspor… Sau Beșiktaș, contra FCSB… Ne dau 3 și 3, ca și cum nu ne prezentăm la meci.

Dar important pentru ei este că își câștigă meciurile, au încredere jucătorii, mă bucur pentru Coman și Olaru, Lixandru care a făcut un meci bun… Per total, prima repriză au jucat ceva.

O să vedem următoarele meciuri, pentru că împotriva unei echipe mai bune, mai organizate, cum e Farul, o să aibă probleme”, a declarat Adrian Ilie, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și