Închide meniul

Dumitru Dragomir a spus care sunt favoritele la titlu: „Rapid şi Farul nu au nicio şansă”

Bogdan Stănescu Publicat: 21 septembrie 2023, 16:19

Reclamă
Dumitru Dragomir a spus care sunt favoritele la titlu: „Rapid şi Farul nu au nicio şansă

Dumitru Dragomir a spus care sunt favoritele la titlu

Dumitru Dragomir / Hepta

Dumitru Dragomir a spus care sunt favoritele la titlu. Fostul şef al LPF nu le dă nicio şansă la campionat Rapidului şi Farului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mitică” Dragomir consideră că FCSB şi CFR Cluj se vor lupta pentru primul loc în campionat în acest sezon. Aceasta este, de altfel, şi opinia finanţatorului FCSB, Gigi Becali.

Dumitru Dragomir a spus care sunt favoritele la titlu: „Rapid şi Farul nu au nicio şansă”

Da, FCSB poate să ia campionatul. Ei sau CFR Cluj. Craiova o comite când ţi-e lumea mai dragă. Neluţu Varga a făcut echipă bună”, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Rapidul nu poate să ia titlul, dar poate să termine în primele 3 locuri. Însă, gruparea giuleșteană este una serioasă acum. Angelescu a văzut că nu are suficienți bani și a făcut un pas înapoi, a vândut unui om serios. Singurul lucru greșit făcut de Șucu este că s-a despărțit Iosif.

Gică Hagi nu are echipă de primul loc. Nu are echipă nici de primele 5. E la bătaie cu play-off-ul”, a mai susţinut Dumitru Dragomir pentru sursa citată.

Reclamă

Gică Hagi şi-a pus la punct jucătorii, după Farul – FCSB 0-1: „E incredibil ce au făcut! Va fi miracol dacă prindem play-off-ul!”

Gică Hagi şi-a pus la punct jucătorii, după Farul – FCSB 0-1. „Regele” s-a declarat surprins de cum elevii săi au gestionat unele faze din înfrângerea cu roş-albaştrii, şi susţine că în acest fel, va fi un miracol dacă echipa sa va prinde play-off-ul.

Farul rămâne pe locul nouă în clasamentul Ligii 1, după înfrângerea cu FCSB. Campioana este „în criză”, fiind şapte puncte distanţă de podiumul Ligii 1, şi la trei faţă de play-off.

Gică Hagi nu şi-a menajat jucătorii şi a avut un discurs dur despre prestaţia lor. „Regele” a declarat că elevii săi au greşit grav la fazele pe care le-au exersat la antrenamente, în săptămâna premergătoare derby-ului cu FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Managerul de la Farul a oferit şi exemplul unei faze în care nu a fost mulţumit de jucătorii campioanei. Concret, Hagi le-a reproşat acestora că nu au creat superioritate pe faza de atac.

„Dacă vom intra în play-off, va fi un miracol”

În privinţa şanselor la play-off, Hagi a transmis un mesaj clar. Acesta este de părere că va fi un miracol dacă va reuşi să-şi claseze echipa între primele şase din Liga 1, în acest sezon.

Meritam mai mult. Dacă eram mai atenți, dacă pasam mai bine… Am avut ocazii mai mari decât ei, am avut de 100 de ori mai multe ocazii decât ei! Am jucat mai bine ca ei. Cred că am avut controlul jocului mult timp, puteam să facem mai mult.

Mișcarea jucătorului, gândirea jucătorului n-au fost la nivelul pe care îl doream. Ultima pasă, la fel. Trebuia să pasăm mai repede, să combinăm mai repede. Trebuie să schimbăm ceva, să nu mai luăm goluri și să marcăm.

Kiki a ajuns singur, iar 3 jucători de la noi erau la scurt. Când noi am exersat toată săptămâna la antrenamente, le-am spus că putem face superioritate în astfel de situații, să intrăm în careu, să pătrundem și atacanții să se demarce pe 11 metri și pe bara a doua. Și ei au venit toți 3 pe colțul scurt! E incredibil! E ceva… Am vorbit cu ei în vestiar, le-am spus asta.

Dacă vom intra în play-off, va fi un miracol, cum a fost anul trecut, când am câștigat campionatul”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:25 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-2. Safranko a reușit „dubla”! Gafă în apărarea lui Gică Hagi 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” Vezi toate știrile
Citește și