Închide meniul
EXCLUSIV

Dumitru Dragomir anunţă care este jucătorul anului 2022, în România: „Nu se compară cu nimeni”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 30 decembrie 2022, 14:56

Dumitru Dragomir anunţă care este jucătorul anului 2022, în România: „Nu se compară cu nimeni

Dumitru Dragomir, reacție devastatoare după ce fanii Rapidului au înjurat-o pe Cristina Neagu

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / Hepta

Dumitru Dragomir anunţă care este jucătorul anului 2022, în România. Fostul şef de la LPF l-a numit pe Octavian Popescu, jucătorul pe care Gigi Becali visează să ia zeci de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 20 de ani e cotat la 4 milioane de euro, dar are un sezon 2022-2023 mai slab, cu doar două goluri şi şase assist-uri. Stagiunea precedentă, el marcase 10 goluri şi dăduse patru pase decisive.

Dumitru Dragomir anunţă care este jucătorul anului 2022, în România

„Aşa, pentru cei din ţară, Octavian Popescu cred că a fost cel mai bun jucător al anului. Şi de pe la Cluj sunt vreo 2 foarte buni, cei mai bătrâni de acolo.

Dar, în general, noi nu mai avem un fotbalist de mare valare în această ţară, poate ăsta, Octavian Popescu. Pe el va lua Gigi Becali cei mai mulţi bani. Nu se compară cu nimeni”, a spus Dragomir, pentru Antena Sport.

Octavian Popescu, pe picior de plecare de la FCSB

Octavian Popescu este pe picior de plecare de la FCSB. Atacantul în vârstă de 20 de ani, pe care Gigi Becali a cerut chiar şi 50 de milioane de euro, ar putea ajunge la arabi. Fosta echipă a lui Mihai Pintilii şi Mirel Rădoi, Al Hilal, insistă pentru puştiul minune al vicecampioanei României.

Reclamă

Chiar dacă Tavi Popescu ar fi fost urmărit de granzii Manchester City, Juventus şi Bayern, are şanse mai mari să ajungă în Arabia Saudită. Rămâne de văzut dacă şeicii vor reuşi să se înţeleagă asupra preţului de transfer cu patronul lui FCSB.

Al Hilal a devenit favorită să îl transfere pe internaţionalul român. Câştigătoare a 18 titluri în Arabia Saudită, gruparea din Riad mai are pe listă jucători de mare perspectivă. Abde Ezzalzouli, care aparţine de Barcelona, sau Hannibal Mejbri, de la Manchester United, sunt fotbaliştii pe care îşi doreşte să îi transfere.

Dacă va ajunge la arabi, Tavi Popescu se va îmbogăţi. Va primi un salariu uriaş, cu mult peste cel pe care îl primeşte la FCSB. Acum, atacantul primeşte, lunar, 10.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:50 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și