Închide meniul

Dumitru Dragomir, comparaţie fabuloasă între Mihai Pintilii şi Gigi Becali: „Un ucenic nu poate să facă costume mai frumoase decât maestrul?”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 februarie 2023, 16:38

Dumitru Dragomir, comparaţie fabuloasă între Mihai Pintilii şi Gigi Becali: „Un ucenic nu poate să facă costume mai frumoase decât maestrul?

Dumitru Dragomir, comparaţie fabuloasă între Mihai Pintilii şi Gigi Becali

Mihai Pintilii este delegatul lui FCSB / Profimediaimages

Dumitru Dragomir a făcut o comparaţie fabuloasă între Mihai Pintilii şi Gigi Becali. Fostul şef al Ligii Profesioniste de fotbal cere ca „delegatul” de la FCSB să fie lăsat să o antreneze pe vicecampioana României, chiar dacă nu are licenţă PRO.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragomir recunoaşte că patronul roş-albaştrilor face mare parte dintre schimbări, dar are încredere că Pintilii poate ajunge un antrenor de top.

Dumitru Dragomir, comparaţie fabuloasă între Mihai Pintilii şi Gigi Becali

Noi nu îi dăm voie lui Pintilii să antreneze pentru că în timpul săptămânii nu se duce Gigi Becali să antreneze echipa.

Echipa și ideile de joc sunt făcute de Pintilii. Gigi Becali face 70% din schimbări, pentru că nu le face în totalitate. S-a pus presa și toată lumea pe Pintilii. Eu nu înțeleg de ce. Un ucenic nu poate să facă costume mai frumoase decât maestrul? De ce? Dacă e talentat”, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

„Mitică” Dragomir insistă la şefii FRF să îl lase pe Pintilii să dea indicaţii în timpul meciurilor, cât timp face în paralel şi şcoala de antrenori.

Reclamă

Stau și mă tot gândesc la chestia asta, că antrenoratul e o meserie. Eu ca Federație îl ajut. Ce dracu faci cu școala? Uite Gigi Becali nu a mai terminat liceul, facultatea și este cel mai mare miliardar al țării. Fără școală nu se poate.

Cu școala nu mori de foame. Păi alți au trei-patru doctorate și mor de foame. Dacă n-ai talent, antrenoratul e meserie, nu academie. Lăsați-mă dracu cu regulile, că în țara asta 80% din reguli sunt defecte. Din contră, președinte poți să ajungi și fără școală, fac pariu pe cât vrei. Nu îți trebuie, îți trebuie minte nu studii neapărat.

Eu nu susțin aici să nu faci școală. Să fie foarte clar, obligatoriu trebuie să faci școală. Dar dacă eu joc fotbal până la 35 de ani cum mă ajută pe mine Federația? Că dacă mă las la 35 de ani, fac școală 5 ani nici medicii, reține ce spun, nu sunt mai dezavantajați decât antrenorii de fotbal din România. Eu susțin să faci școală ajutat de Federație, în timpul când ești fotbalist„, a mai spus fostul preşedinte al LPF.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Pintilii, desemnat antrenorul etapei în Liga 1. Reacţia lui Mihai Stoica

FCSB a câștigat derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-0, și s-a apropiat la numai 6 puncte de campioana en-titre. Liga Profesionistă de Fotbal i-a recunoscut meritele lui Mihai Pintilii, delegatul celor de la FCSB, și l-a numit antrenorul etapei.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a reacționat imediat și a oferit un comentariu haios. În același timp, oficialul vicecampionilor nu înțelege cum au fost incluși anumiți fotbaliști în echipa etapei aleasă de LPF.

Să facă Strizu plângere. Cum a făcut LPF echipa asta? Bahassa e atacant, mai erau mijlocaşi de pus acolo, un Şut…

Probabil că Şeroni e în echipa etapei că a dat gol din penalty, Larie că a dat gol din penalty… cine dă gol din penalty şi e fundaş e în echipa etapei”, a comentat ironic MM Stoica, pentru orangesport.ro.

După 24 de etape, FCSB este pe locul 4 în Liga 1, cu 44 de puncte. Pe roş-albaştri îi desparte un singur punct de Rapid, ocupanta locului 3. Liderul Farul are 51 de puncte.

Recomandări
  • Dumitru Dragomir îi ia partea lui Mihai Pintilii
  • Discurs savuros al fostului preşedinte al LPF

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și