Închide meniul

Dumitru Dragomir, de partea lui Dan Petrescu în scandalul cu Neluţu Varga: „Declaraţia a fost fulminantă. Era matol”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 septembrie 2022, 20:35

Dumitru Dragomir, de partea lui Dan Petrescu în scandalul cu Neluţu Varga: „Declaraţia a fost fulminantă. Era matol

Dumitru Dragomir le taie aripile celor de la FC U Craiova, după ce au anunțat că merg la TAS

Dumitru Dragomir, în timpul unui eveniment / Hepta

Dumitru Dragomir este de partea lui Dan Petrescu, în scandalul pe care antrenorul l-a avut cu Neluţu Varga. Fostul şef de la LPF este de părere că „Bursucul” nu ar fi meritat să fie demis de la CFR Cluj, în ciuda rezultatelor slabe avute în grupa de Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu va continua pe banca celor de la CFR Cluj, în ciuda declaraţiilor acide pe care şi le-a împărţit cu Neluţu Varga. Patronul clujenilor ar fi treuit să-i achite clauza de 400.000 de euro „Bursucului” pentru a-l demite.

Dumitru Dragomir, de partea lui Dan Petrescu în scandalul cu Neluţu Varga

Dumitru Dragomir a declarat că Neluţu Varga a greşit luând în calcul demiterea lui Dan Petrescu de pe banca clujenilor. Fostul şef de la Ligă a mărturisit că „Bursucul” a obţinut rezultate notabile pe parcursul sezoanelor petrecute în Gruia.

„Convingerea mea e că Neluțu Varga era matol când a făcut declarațiile acelea, sau era prea distrat, sau a vrut să facă valuri mai mari. Declarația lui a fost fulminantă, ce să mai!

Eu nu cred că poate să-l dea pe Dan Petrescu afară după rezultatele pe care le-a avut în ultimii 5-6 ani. Dan Petrescu e antrenor mare, dacă și pe ăsta îl distrugem, înseamnă că nu avem minte!”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Orange Sport.

Reclamă

După o serie de replici, atât din partea lui Dan Petrescu, cât şi din partea lui Neluţu Varga, CFR Cluj a emis un comunicat miercuri, în care a clarificat situaţia din cadrul clubului. Campionii anunţă că, în ciuda tensiunilor din ultima vreme, „Bursucul” nu va fi demis, luându-se această decizie după întâlnirea cu patronul clubului.

Neluțu Varga s-a împăcat cu Dan Petrescu, dar continuă să-l atace

Neluțu Varga s-a împăcat cu Dan Petrescu, dar continuă să-l atace. Patronul lui CFR Cluj a dezvăluit că nu a avut nicio implicare în protestul fanilor ardeleni împotriva „Bursucului”. Mai mulți suporteri ai campioanei României i-au strigat demisia lui Petrescu la finalul meciului pierdut cu Sivasspor, scor 0-1, în Conference League, lucru care l-a enervat la culme pe antrenorul de 54 de ani.

Într-un exces de furie, Dan Petrescu l-a acuzat pe Neluțu Varga că chiar el i-ar fi stârnit pe fani împotriva sa după eșecul din Gruia.

Reclamă 4 / 0/3

Finanțatorul CFR-ului s-a apărat și l-a numit „nebun” pe Petrescu pentru astfel de acuzații. În plus, Neluțu Varga a explicat că medicul i-a interzis să mai meargă pe stadion timp de 6 luni după ce a suferit grave probleme de sănătate.

„Eu cred că el este ofensat un pic pentru că i-a strigat lumea (n.r.- demisia). Dar eu nu am nicio implicare în asta. Eu nu mă ocup de găinării! Cum să mă duc eu să vorbesc cu suporterii să strige demisia? E nebun? Eu nici nu mă duc pe stadion.

În primul rând eu nu mai am voie medical să mă implic cu emoţiile şi cu astea. Minimum şase luni de zile trebuie să stau departe de fotbal. Şi tocmai d-asta am vrut să fie îmbunătăţită situaţia de a câştiga nişte bani”, a declarat Neluțu Varga, pentru Digisport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și