Închide meniul

Dumitru Dragomir, despre viitorul lui Adrian Mazilu: „Se vinde cu peste 15-20 de milioane!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 15 martie 2023, 16:22

Dumitru Dragomir, despre viitorul lui Adrian Mazilu: Se vinde cu peste 15-20 de milioane!”

Dumitru Dragomor, despre viitorul lui Adrian Mazilu

Adrian Mazilu, în timpul unui meci pentru Farul / Profimedia

Dumitru Dragomir a vorbit despre viitorul lui Adrian Mazilu! Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal îi prevede un viitor fulminant tânărului jucător de la Farul, dacă va juca și nu va suferi accidentări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mazilu (17 ani) este un produs al Academiei Hagi. Acesta a fost adus, la prima echipă a Farului, în vara anului trecut.

Dumitru Dragomir, despre viitorul lui Adrian Mazilu

Dumitru Dragomir apreciază calitățile lui Adrian Mazilu și susține că va pleca pentru peste 15 milioane de euro de la Farul, dacă va fi sănătos.

„Eu prevăd că și Mazilu va fi unul dintre marii fotbaliști ai Europei, dacă nu se îmbolnăvește și dacă are grijă de viața lui. La 20 de ani! Obligatoriu să mai stea cel puțin un an-doi la Hagi. Nu-l cumpără FCSB, ăsta e jucător pe care Hagi nu-l dă fără 15-20 de milioane.

Dau scris că dacă Mazilu joacă și nu se accidentează, se vinde cu peste 15-20 de milioane peste doi ani”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Reclamă

În actualul sezon, Mazilu a marcat cinci goluri pentru Farul.

Ciprian Marica, despre calitățile lui Adrian Mazilu

Fostul component al naționalei României a vorbit la superlativ despre Adrian Mazilu, numind execuțiile acestuia „fantastice”.

„Cred că se vede cu ochiul liber că are calitate peste nivelul Ligii 1. Are sclipirea aia, are ruperi de ritm. Stângul ăla al lui este excelent! Ați văzut ce execuții fantastice. Are calitate.

Reclamă 4 / 0/3

E clar că are mult de muncă, însă e un pariu pe care Gică Hagi personal îl punea de mult în interiorul clubului. Sigur, toți așteptam să îl vedem. Acum e limpede că puștiul are calitate și potențial de creștere fantastic.

Nu joacă atacant pur. Nu e un număr 9 în adevăratul sens al cuvântului. Îi place să vină cu fața, îi place să vină în adversar, este un jucător cu mare potențial.

Însă să fim sinceri: am mai văzut în Liga 1 jucători care au sclipit, care au fost în formă și pe care toată lumea paria. Și uite că atunci când au făcut pasul la o echipă din afară, nu au reușit. Am realizat și noi că trebuie să îl pregătești mental în egală măsură, nu doar fizic și tactic.

Puștiul are încredere în el și are tot sprijinul. Are personalitate și tupeu. Acolo nu e de lucrat. La Pitu a fost cazul și ne povestea Hagi că a fost nevoie să lucreze cu el.

Din punctul ăsta de vedere, la Mazilu n-au fost discuții. Singura speță se pune în momentul în care nu îl mai ai pe Gică Hagi să te încurajeze, să te motiveze, să îți ofere încredere și trebuie să o găsești în interiorul tău.

Ne-am dori și noi să putem să îl ținem, să avem răbdare și să speculăm la maxim transferul lui, care sigur va veni. N-aș minți să spun că luăm în calcul să îl dăm în vară, pentru că ne dorim să facem și performanță în egală măsură. Academia produce. Sunt alți jucători care așteaptă deja să îi ia locul”, a declarat Ciprian Marica, pentru sursa mai sus citată.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și