Închide meniul

Dumitru Dragomir, discurs fabulos despre Leo Strizu: „Parcă ar fi criminal de război! Omul nu minte!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 decembrie 2022, 8:43

Reclamă
Dumitru Dragomir, discurs fabulos despre Leo Strizu: „Parcă ar fi criminal de război! Omul nu minte!

Dumitru Dragomir, discurs fabulos despre Leo Strizu

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / Hepta

Dumitru Dragomir, discurs fabulos despre Leo Strizu, după ce antrenorul principal din acte de la FCSB a spus că Gigi Becali este cel care ia deciziile, iar el şi cu Pintilii sunt doar „executanţi”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir a spus că Strizu merită felicitat pentru faptul că a avut puterea să spună adevărul despre situaţia de la FCSB.

Dumitru Dragomir, discurs fabulos despre Leo Strizu

E de felicitat pentru faptul că nu minte. La noi, acum, pe cei care spune adevărul îi punem la index. Ăştia suntem noi. Dacă unul spune ceva adevărat, imediat se reped în el de parcă ar fi criminal de război”, a spus Dumitru Dragomir la orangesport.ro.

Leo Strizu: “Domnul Becali hotărăște! Noi suntem simpli executanți!”

Noul antrenor de la FCSB, Leo Strizu, a făcut show total la conferința de presă de duminică dinaintea partidei cu CS Mioveni. Strizu a recunoscut că toți oamenii din staff-ul FCSB-ului ascultă și execută toate deciziile patronului Gigi Becali.

“M-a ales patronul, sunt mândru că m-a ales patronul. Eu am venit din mers, Pintilii are rolul cel mai important. Planul secundar este ocupat de mine. Ăsta va fi drumul în continuare. Mă consult cu Pintilii, este deschis, vorbim, analizăm adversarul și jocul, v-am spus care este rolul meu. Sunt deschis. E adevărat că am făcut unele greșeli, nu le pot da pe o bază de emoții, poate am fost eu puțin necontrolat. Nu cred că a primit cineva un telefon. Domnul Becali hotărăște, noi suntem simpli executanți!”, a spus Leo Strizu.

Reclamă

Leo Strizu, izvor de umor involuntar după FC Botoşani – FCSB 2-3

Antrenorul principal din acte de la FCSB a spus că Miculescu a jucat bine în prima repriză, deşi a intrat pe teren în minutul 67, în locul lui Andrei Cordea.

Leo Strizu a fost bulversat după debutul său la FCSB. A uitat că David Miculescu a jucat puţin peste 20 de minute în partida de la Botoşani, câştigată de FCSB cu scorul de 3-2.

„Miculescu a jucat bine în prima repriză„, a spus Leo Strizu.

Reclamă 4 / 0/3

Viorel Moldovan, reacție vehementă la adresa lui Leo Strizu: „Tu nu te respecţi!”

Viorel Moldovan a avut o reacție vehementă la adresa Lui Leo Strizu, după ce acesta a fost numit antrenor „principal” la FCSB. Fostul internațional român susține că antrenorul roș-albaștrilor nu se respectă, dacă alege să îndeplinească ordinele lui Gigi Becali.

Leo Strizu a fost numit antrenor principal la FCSB, înainte de reluarea campionatului. Acesta a fost preferat pentru faptul că posedă licența PRO, însă echipa este pregătită în continuare de Mihai Pintilii.

„Imixtiunea asta la FCSB a patronului e de când lumea, nu e o noutate, o ştim prea bine… nu că a ieşit acum Strizu şi a confirmat ceea ce ştiam toţi. Da, a recunoscut omul această imixtiune. Patronul decide în totalitate tot ceea ce se întâmplă acolo. Şi, dacă asculţi, ai angajament, bine mersi, trebuie să asculţi.

Eu cred că mai sunt cazuri şi din din altă parte unde există imixtiune, dar nu sunt atât de mediatize. Cred că există chiar la noi în campionat. Şi afară mai sunt cazuri… acum e clar că, dacă accepţi lucrul ăsta, e problema ta, dar te descalifici ca antrenor, nu mai ai respect pentru meseria asta. Tu nu te respecţi”, a declarat Viorel Moldovan, pentru orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și