Închide meniul

Dumitru Dragomir îl sfătuieşte pe Gigi Becali în privinţa campaniei de transferuri. Recomandarea fostului şef LPF pentru milionar

Bogdan Stănescu Publicat: 14 mai 2023, 12:43

Reclamă
Dumitru Dragomir îl sfătuieşte pe Gigi Becali în privinţa campaniei de transferuri. Recomandarea fostului şef LPF pentru milionar

Dumitru Dragomir îl sfătuieşte pe Gigi Becali

Dumitru Dragomir, la FRF / Hepta

Dumitru Dragomir îl sfătuieşte pe Gigi Becali în privinţa campaniei de transferuri. După ce i-l recomanda lui Becali pe Arnold Garita de la FC Argeş, Dumitru Dragomir s-a răzgândit acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul şef al LPF îi transmite lui Becali să nu-l ia pe Garita fiindcă s-ar schimba complet strategia FCSB cu el în teren.

Dumitru Dragomir îl sfătuieşte pe Gigi Becali în privinţa campaniei de transferuri

Garita nu ar fi o alegere bună. Echipa joacă cu multe mingi pe Compagno, mingi înalte. S-ar schimba toată strategia dacă ar veni Garita”, a declarat Dumitru Dragomir pentru playsport.ro.

Dumitru Dragomir e de părere şi că investiţia mare în David Miculescu nu se justifică. Becali l-a achiziţionat pe fostul fotbalist al lui UTA cu 1,7 milioane de euro.

Miculescu este fotbalist bun, dar nu are moral de competiţie mare. Presiunea este imensă la FCSB. Trebuie să stai în presiune. Nu e presiune doar de la patron, ci şi de la fani. Unii nu rezistă unei asemenea presiuni”, a susţinut Dumitru Dragomir.

Reclamă

Gigi Becali nu se gândeşte acum la transferuri

FCSB l-ar dori pe Arnold Garita, atacantul lui FC Argeş. Lui Gigi Becali i-ar fi mai uşor în vară să îl transfere pe atacant dacă FC Argeş va retrograda în liga secundă. Garita a marcat o „dublă” etapa trecută în FC Argeş – UTA Arad 2-2. Condusă cu 2-0, FC Argeş a reuşit să obţină un egal acasă prin „dubla” camerunezului.

Pe mine nu mă interesează la ora asta nimic. La ora asta mă interesează doar campionatul. După aia, stăm și vorbim”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

Gigi Becali anunţa anterior că se retrage din fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Milionarul s-ar fi răzgândit în urma retragerii. Becali aşteaptă să vadă dacă va câştiga campionatul şi e pregătit să facă investiţii pentru a ataca grupele Ligii Campionilor.

Gigi Becali, ofertă de 75 de milioane de euro pentru FCSB şi baza din Berceni

Gigi Becali a spus că are o ofertă de 75 de milioane de euro pentru FCSB şi baza din Berceni. Conform patronului de la FCSB, cei care au făcut oferta sunt oameni de afaceri din Turcia.

Gigi Becali declara că a primit o ofertă colosală pentru FCSB, dar şi pentru baza de antrenament de la Berceni. Patronul de la FCSB susţinea că va aştepta finalul campionatului pentru a vedea dacă echipa va lua titlu. În acest caz, preţul va creşte.

Să îți mai zic o chestie. Aseară au venit și turcii! Stăteau la hotel și nu i-am mai primit pe turci! Turcii voiau și baza! Să ia și baza 50 de milioane. 75 de milioane cu bază cu tot. Dar nu m-a interesat treaba asta. Dacă intru în Liga Campionilor iau 50 de milioane. Nu e greu, dacă vrea Domnul, iese foarte ușor.

Turcii au vorbit cu un om de afaceri de aici și le-am zis să vină, atunci. Acum nu știu cum să o mai scot la capăt. Atunci era altă situația. Nu mai speram la campionat. Acum e altă situație. Să vină după ce se termină campionatul”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și