Închide meniul

Dumitru Dragomir l-a ironizat pe Joyskim Dawa: „Nu prea ştie cu dânsa!” Ce spune despre Deian Sorescu, după ultimul meci la FCSB

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 februarie 2023, 10:34

Dumitru Dragomir l-a ironizat pe Joyskim Dawa: „Nu prea ştie cu dânsa! Ce spune despre Deian Sorescu, după ultimul meci la FCSB

Dumitru Dragomir l-a ironizat pe Joyskim Dawa, după ultimul meci al celor de la FCSB

Joyskim Dawa, în tricoul FCSB / Hepta

Dumitru Dragomir l-a luat la ţintă pe Joyskim Dawa, deşi fundaşul nu a evoluat în derby-ul câştigat de FCSB la CFR Cluj. Fostul şef de la LPF susţine că stopper-ul îi încurcă pe cei din apărarea roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joyskim Dawa nu a putut evolua în partida cu CFR Cluj, deoarece a fost suspendat, ca urmare a cartonaşului roşu primit în partida cu Farul. În locul său, roş-albaştrii au mizat pe Iulian Cristea, care s-a recuperat din accidentarea teribilă suferită.

Dumitru Dragomir l-a luat la ţintă pe Joyskim Dawa. Ce spune despre Deian Sorescu, după ultimul meci la FCSB

Dumitru Dragomir s-a declarat nemulţumit de evoluţia lui Joyskim Dawa şi l-a ironizat pe acesta. Fostul şef de la LPF susţine că fundaşul este încurcat de minge, şi de asemenea îi încurcă şi pe ceilalţi din apărare.

De cealaltă parte, Dragomir s-a arătat impresionat de Deian Sorescu, şi îl sfătuieşte pe Gigi Becali să îl cumpere definitiv de la Rakow.

„Să nu îl mai scoată nici pe Sorescu, ce fotbalist e. Ar trebui să îl cumpere repede. Vine cu superioritate în atac, centrează bine și de data asta a făcut și faza de apărare foarte bine.

Reclamă

Acolo îi strica jocul Dawa. Nu e în relații bune cu mingea. El săracul vrea. E plin de viață, dar nu prea știe cu dânsa. Dar fundașii laterali buni, trăsnet (n.r. Sorescu și Radunovic).

Altfel pasează. Dacă nu pasezi de la fund… Ce bine a jucat Tamm. Are portari de echipă națională amândoi (n.r. – Târnovanu și Vlad). Cei mai valoroși portari din țară, ei și cu cel de la Voluntari (n.r. – Mihai Popa)”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Dumitru Dragomir s-a întâlnit cu Gigi Becali, după CFR Cluj – FCSB 0-1

Dumitru Dragomir a dezvăluit că s-a întâlnit cu Gigi Becali, chiar după ce FCSB a câștigat derby-ul cu CFR Cluj. Fostul șef de la LPF susține că patronul roș-albaștrilor era extrem de fericit de succesul obținut de echipa sa în Ardeal.

Reclamă 4 / 0/3

Dumitru Dragomir a dezvăluit că s-a văzut cu Gigi Becali, pentru a discuta despre o afacere pe care o au împreună. Astfel, „Mitică” susține că patronul celor de la FCSB i-a mărturisit că a efectuat schimbările corecte în derby-ul de la Cluj, motiv pentru care a închis gura contestatarilor.

„Uite acum m-am despărţit de Gigi Becali, de vreo oră, aşa. A venit la şantier ca să rezolvăm cu un drum. A fost într-un trening frumos, aşa. Şi i-am zis: ’Bă, îmbracă-te!’. El mi-a zis: ’Eu? Sunt very strong (n.r. foarte puternic)’.

Era fericit, l-am şi felicitat pentru rezultat: ’Felicitări că n-ai mai schimbat în minutul 20!’. La care el: ’Eh, să vedem ce mai zice presa acum!’. Chiar este savuros: ’Bă, am făcut schimbări bune!’. Eu i-am zis, perfect chiar. Şi la timp. El zicea că ce o să mai zică presa, că n-a schimbat înainte de pauză. Era tare bucuros. A jucat bine echipa”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și