Închide meniul

Dumitru Dragomir l-a propus pe Andrei Vlad la CFR Cluj! Mesaj direct pentru Neluțu Varga: „E cel mai bun din țară!”

Alex Ioniță Publicat: 15 august 2024, 11:46

Reclamă
Dumitru Dragomir l-a propus pe Andrei Vlad la CFR Cluj! Mesaj direct pentru Neluțu Varga: E cel mai bun din țară!”

Dumitru Dragomir l-a propus pe Andrei Vlad la CFR Cluj!

Colaj cu Dumitru Dragomir și Andrei Vlad / Hepta și Profimedia

Dumitru Dragomir l-a propus pe Andrei Vlad la CFR Cluj! Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a auzit că Răzvan Sava va pleca din Gruia și i-a transmis un mesaj surprinzător lui Neluțu Varga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Sava va pleca la Udinese după meciul cu Maccabi Petach Tikva. Neluțu Varga s-a mișcat rapid și l-a împrumutat pe Mihai Popa, de la Torino, pentru a acoperi postul de portar, în acest sezon.

Dumitru Dragomir l-a propus pe Andrei Vlad la CFR Cluj!

Acum însă, Dumitru Dragomir a transmis că Andrei Vlad, rezerva de portar de la FCSB, este ce mai bună variantă pentru poarta CFR-ului.

Mai mult decât atât, „Mitică” Dragomir a spus că, în opinia sa, Andrei Vlad este cel mai bun portar din România.

„(n.r. Mihai Popa) Nu e jucător rău. Eu îl luam pe ăsta, rezerva de la FCSB, pe Andrei Vlad. Nu apără acum, dar dacă îl pui în poartă, este cel mai bun portar din țară. Ce portar aș face din el!

Reclamă
Reclamă 4

(N.r. De ce a ajuns în situația asta?) Din două greșeli. A făcut două greșeli. L-au curățat“, a explicat Dumitru Dragomir, potrivit fanatik.ro.

CFR Cluj a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

CFR Cluj a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor, după ce a câştigat „licitaţia” cu FCSB pentru Louis Munteanu. Dan Petrescu răsuflă uşurat şi are soluţii, chiar dacă Răzvan Sava va pleca la Udinese.

Mihai Popa (23 de ani), portarul format de Gică Hagi, revine în Liga 1. Nu s-a adaptat la Torino şi vine să apere buturile grupării din Gruia.

Reclamă

Cotat la 800.000 de euro, Mihai Popa are 9 selecţii pentru naţionala de tineret a României. Transferul în Serie A nu l-a ajutat. Din păcate pentru el, este fără meci oficial jucat de un an şi două luni.

Alberto Cimpoeșu (18 ani), Rareș Gal (23 ani), Otto Hindrich (21 ani) și Mihai Răcășan (17 ani) sunt portarii pe care îi mai are la dispoziţie Dan Petrescu.

„Fiind un meci foarte important este riscant să vorbim de plecarea unui jucător atâta timp cât are șanse mari să evolueze în partida următoare, o partidă din care noi trebuie să ne calificăm.

N-aș vrea să mă lansez în acest subiect. Da, avem variantă pregătită”, a spus Cristi Balaj pentru sursa citată anterior.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:44

Lovitură primită de Horațiu Moldovan, la Atletico Madrid! Spaniolii au făcut anunțul pe care românul nu dorea să îl audă

14:11

Ofertă de ultimă oră pentru Florin Niţă: „Va deveni clar în zilele următoare”

14:07

PAOK – Panserraikos LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul meciurilor transmise din Super Liga Greciei, în perioada 17-18 august

13:38

„M-am umilit de multe ori” Daniel Oprița a răbufnit după ce suporterii Stelei i-au cerut demisia! Ce a spus despre viitorul său

13:33

EXCLUSIVSingura piedică în calea transferului lui Darius Olaru: „Problema e asta!” Data limită până când poate pleca de la FCSB

13:15

Cătălina Axente, dezvăluiri despre coșmarul de la Jocurile Olimpice! Mesaj după accidentare: „Puteam rămâne paralizată!”

1 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 2 Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Mbappe, gol la debut şi primul trofeu european din carieră. Prima reacţie a francezului 3 Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan 4 Gest uriaş pentru Ana Bărbosu, după medalia de bronz cucerită la Paris! Suma pe care o va încasa gimnasta 5 Ce ne spun cifrele Formulei 1! Analiza lui Adrian Georgescu 6 Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre”
Citește și