Închide meniul

Dumitru Dragomir, reacţie genială la selfie-ul lui Florinel Coman! Cum a comentat gestul

Alex Ioniță Publicat: 24 iulie 2023, 16:43

Reclamă
Dumitru Dragomir, reacţie genială la selfie-ul lui Florinel Coman! Cum a comentat gestul

Dumitru Dragomir, reacţie genială la selfie-ul lui Florinel Coman

Dumitru Dragomir / Antena Sport

Dumitru Dragomir, reacţie genială la selfie-ul lui Florinel Coman! Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a comentat gestul fotbalistului din derby-ul cu Dinamo, câștigat de către vicecampioană cu scorul de 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Declarația „Oracolului din Bălcești” vine în contextul în care FCSB se pregătește pentru debutul în preliminariile UEFA Conference League. Echipa lui Elias Charalambous o va întâlni pe CSKA 1948 Sofia în turul al 2-lea preliminar al competiției. Partida tur va avea loc miercuri, de la ora 20:30 și poate fi văzută în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Dumitru Dragomir, reacţie genială la selfie-ul lui Florinel Coman! Fostul șef LFP l-a lăudat pe fotbalist

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că gestul lui Florinel Coman a fost unul inteligent. La partida cu Dinamo, de pe stadionul „Arcul de Triumf”, jucătorul celor de la FCSB și-a făcut un selfie cu un telefon care a fost aruncat din tribune, de către fanii echipei din Ștefan cel Mare.

„Un tip inteligent Florinel. Mi-am dat seama că e băiat inteligent. În loc să dea telefonul arbitrului sau să îl dea înapoi a făcut un gest… Bravo, felicitări!

Din 10.000 de fotbaliști unul nu face gestul ăsta. Ăsta este gest de inteligență. Alții fugeau și îl dădeau arbitrului. Îl aruncau în tribună. Eu n-am vrut să mă duc la meci. Copiii mei au fost toți”, a spus Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Florinel Coman nu s-a remarcat doar cu fotografia făcută la derby-ul cu Dinamo. Acesta a deschis scorul în prima repriză a partidei cu un șut cu stângul, pe lângă bara porții lui Dinamo, apărată de Golubovic.

Gigi Becali, despre transferul lui Chiricheş: „Nu a semnat. Depinde de mai mulţi factori”

Gigi Becali, despre transferul lui Chiricheş. Patronul echipei roş-albastre a vorbit despre situaţia fundaşului de 33 de ani, rămas liber de contract în această vară, după despărţirea de Cremonese.

Chiar dacă în spaţiul public au apărut informaţii despre posibilitatea ca Vlad Chiricheş să semneze cu FCSB în cursul zilei de astări, Gigi Becali a anunţat că fundaşul de 33 de ani nu a semnat până în acest moment cu echipa sa.

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea derby-ului cu Dinamo, Vlad Chiricheş s-a antrenat alături de jucătorii lui Elias Charalambous pe stadionul Arcul de Triumf, după care a urmărit partida câştigată de FCSB cu 2-1 din tribune.

Patronul celor de la FCSB a anunţat astăzi că Vlad Chiricheş nu a semnat încă şi că transferul acestuia depinde de mai multe lucruri. FCSB mai are timp să îl treacă pe Chiricheş pe lista UEFA până mâine seară, pentru ca fundaşul să poată evolua împotriva bulgarilor de la CSKA 1948 Sofia.

„Chiricheş… să vedem dacă acceptă oferta. Chiricheş depinde de mai mulţi factori, de calificare, în ce situaţie suntem atunci. Dacă nu a semnat, nu putem să îl punem pe lista UEFA. Întrebaţi-l pe el dacă astăzi (n.r. dacă semnează). Pe mine nu mă întrebaţi că vă spun că nu a semnat astăzi”, a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă la palat.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi Vezi toate știrile
Citește și