Închide meniul

Dusan Uhrin se gândește la barajul pentru menținerea în Liga 1. ”Au făcut asta și a fost ok”

Dan Roșu Publicat: 30 aprilie 2022, 15:41

Reclamă
Dusan Uhrin se gândește la barajul pentru menținerea în Liga 1. ”Au făcut asta și a fost ok”

Dusan Uhrin speră să o salveze pe Dinamo la baraj

Dusan Uhrin, în timpul unui meci pentru Dinamo / Hepta

Dusan Uhrin se gândește la barajul pentru menținerea în Liga 1. Dinamo a învins-o la scor pe Academica Clinceni, cu 5-1, iar Vlăduț Morar a reușit un hat-trick. Toate golurile au fost marcate în repriza a doua, în care gazdele au avut avantajul omului în plus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Au luat cartonaș rosu. Am jucat bine de la început. Nu pot să zic că jucătorii n-au vrut să joace. Le-am spus felul în care jucăm. Trebuie să pasăm mai mult în ultima treime. Au făcut asta și a fost ok.

Dusan Uhrin se gândește la barajul pentru menținerea în Liga 1

Toată lumea lucrează bine la antrenament. Să vedem săptămâna viitoare contra Botoșaniului. Ăla e un test, va fi o altă echipă. Nu vreau să vorbesc despre favorite, șansele sunt 50-50. Trebuie să așteptăm barajul”, a spus Uhrin, după meciul cu Academica.

Dusan Uhrin rămâne la Dinamo, dar Iuliu Mureşan nu mai are răbdare

Răzvan Zăvăleanu a venit cu lămuriri după ce au apărut zvonuri că Dusan Uhrin ar fi ameninţat că pleacă la Dinamo. Administratorul special al „câinilor” neagă vehement că ar putea rămâne fără antrenor.

„E o mare prostie, nu are legătură cu realitatea. Nu ştiu de unde a apărut, pentru mine a fost o surpriză. Duşan Uhrin mi-a confirmat că nu a fost vorba despre o astfel de discuţie. Nici vorbă de o datorie de două salarii. Într-adevăr, e un salariu restant. Duşan e concentrat pe obiectivul de a salva echipa. Jucătorii sunt la zi, personalul este la zi, avem o mică întârziere la staff-ul tehnic, dar sper să o rezolvăm.

Reclamă

E prima oară când se întâmplă de la deschiderea procedurii de insolvenţă. Se întâmplă pentru că, de la ultimele încasări până la drepturile TV, sumele de bani nu sunt suficiente pentru a acoperi toate obligaţiile lunare. Procedura de insolvenţă decurge bine, dar şi rezultatele echipei trebuie să ajute această procedură. Până la urmă, imaginea publică a acestui club e dată de rezultatele echipei, nu de ceea ce facem noi în backstage„, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru primasport.ro.

Iuliu Mureşan vrea să plece de la Dinamo

În schimb, Iuliu Mureşan este de neclintit şi insistă să plece de la club chiar înainte de disputarea barajului care îi poate asigura lui Dinamo rămânerea în Liga 1.

„Sunt discuţii. Dumnealui a fost supărat pe ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă, cu notificările despre brand. Au fost tot felul de discuţii în contextul în care echipa nu e sprijinită financiar şi e atacată în permanenţă. Nu aş şti să vă spun dacă va rămâne sau va pleca, urmează să vedem în perioada următoare. Mi-a spus <<vreau să plec!>>. Dar situaţia juridică e complicată. Noi avem şi am avut nevoie de domnul Mureşan. E destul de complex, n-aş putea să spun dacă va pleca sau nu. E supărat şi dezamăgit, nu se aştepta ca dinamoviştii să fie cei care atacă primii echipa.

Reclamă 4 / 0/3

N-aş vrea să mă gândesc în direcţia înlocuitorului. Avem multe fronturi pe care luptăm, nu aş vrea să deschidem încă unul. Nu pot spune că mă simt dezamăgit de domnul Badea, se întâmplă lucruri de genul acesta. Ştiam că brand-ul şi sigla nu aparţin clubului Dinamo 1948, că fuseseră înregistrat de domnul Badea. Fiecare face ce vrea cu proprietăţile pe care le deţine. E important ca Dinamo să rămână în prima ligă şi să revină acolo unde-i e locul„, a mai dezvăluit Zăvăleanu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și