Închide meniul

„E Champions League la tine acasă!” Mihai Rotaru abia aşteaptă duelul dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj

Viviana Moraru Publicat: 1 decembrie 2023, 12:40

Reclamă
„E Champions League la tine acasă! Mihai Rotaru abia aşteaptă duelul dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj

Mihai Rotaru abia aşteaptă duelul dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj

Mihai Rotaru, în timpul unei conferinţe de presă

Mihai Rotaru abia aşteaptă duelul dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj. Patronul oltenilor a declarat că se aşteaptă ca stadionul „Ion Oblemenco” să fie plin la ora de start a partidei, mărturisind că pe jucătorii săi îi aşteaptă un meci foarte greu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova şi CFR Cluj se vor duela sâmbătă, de la ora 20:30, în format live text, pe AS.ro. Clujenii sunt fără victorie de trei etape.

Mihai Rotaru abia aşteaptă duelul dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj

Mihai Rotaru a prefaţat duelul cu CFR Cluj, şi a declarat că pe Universitatea Craiova o aşteaptă un meci mare. Patronul oltenilor a comparat duelul cu clujenii cu unul de Champions League.

Rotaru a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor de la CFR Cluj, şi a oferit declaraţii şi despre bugetul clujenilor, despre care susţine că este cel mai mare din Liga 1.

„Eu și dacă joc cu echipa a doua a lui Papură am emoții, normal că iei în calcul orice. E vorba despre frumusețea așteptării unui meci mare, trebuie să fim prezenți acolo. Nu frica de a pierde. E Champions League la tine acasă, avem poate cel mai frumos stadion din România, avem și staruri și călători de pian. Despre asta e vorba.

Reclamă

E vorba despre suporteri, public. Nu suntem pe val, ne-am făcut treaba bine sau mai puțin bine, sau mai mult bine. CFR e CFR, e echipa ultimilor 10 ani. Au antrenor italian care a antrenat în Serie A, au cel mai mare buget din SuperLiga, cred că ne depășesc în continuare. Atunci, sigur că orice se poate întâmpla.

Repet, noi trebuie să așteptăm aceste meciuri ca un spectacol, să ne bucurăm de el. Vor fi 20.000 în tribună, vom aștepta rezultatul, sperăm să fim noi cei victorioși”, a declarat Mihai Rotaru, conform fanatik.ro.

„O să vă împăcați vreodată cu Adrian Mititelu?” Mihai Rotaru a oferit un răspuns de senzație

„O să vă împăcați vreodată cu Adrian Mititelu?” Mihai Rotaru a oferit un răspuns de senzație. Patronul celor de la Universitatea Craiova a vorbit despre relația cu marele rival, Adrian Mititelu, care este șeful celor de la FCU Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

„Chiar nu ne interesează, noi facem fotbal. Eu nu m-am certat cu nimeni, nu o să mă cert vreodată! Noi nu suntem în războaie, ceilalți sunt în războaie. Noi nu avem războaie cu nimeni, noi jucăm fotbal.

Noi avem terenul de joc, suporterii pentru care jucăm, orașul pentru care jucăm. Nu vrem să ne războim cu nimeni. Să unim echipele? Exclus!

Nimeni din clubul nostru nu a vorbit niciodată despre fuziune. Ei întotdeauna. Acum când au văzut că nu se pune problema, păi v-a întrebat cineva? În rest, nu am nimic cu nimeni, discut cu oricine. În momentul în care coboară foarte jos nu am cum să mă asociez”, a spus Mihai Rotaru, potrivit fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și