Închide meniul

„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!

Alex Ioniță Publicat: 5 mai 2024, 23:07

Reclamă
E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!

Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Profimedia Images

Marius Șumudică a transmis un mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Antrenorul, în prezent liber de contract, a vorbit despre posibilitatea ca „Il Luce” să revină în Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de partida cu CFR Cluj, Dan Șucu a dezvăluit că dorește să îl aducă pe Lucescu în staff-ul lui Rapid, în postura de manager al formației.

Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid

„Șumi” este de părere că Mircea Lucescu nu va sta departe de gazon și că nu va accepta o poziție de conducere, având în vedere că își iubește meseria.

“Nea Mircea când se implică la un club nu poate să stea departe de teren. Îi place mirosul ierbii, își dorește foarte mult. Îl cunosc, știu ce își dorește. Nu-l văd să stea într-un birou, să fie președinte.

Mircea Lucescu nu va dori să vină și să stea în tribune, să aprobe. Nea Mircea e disperat, eu îl cunosc. Din ce știu, Beșiktaș merge pe pista Sergen (n.r. Sergen Yalçın). Dar nu poate să stea departe de fenomen. El e tipul care trebuie să fie în iarbă. Așa îl văd eu”, a spus Marius Șumudică, la primasport.ro.

Reclamă

Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea | Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid

Marius Șumudică a oferit declarații și după ce s-a zvonit că este dorit de către U Cluj. „Șumi” l-a liniștit pe Ioan Ovidiu Sabău și a transmis că nu se gândește să-i preia pe clujeni. Acesta a dat asigurări că singura echipă pe care o va pregăti în Liga 1 va fi Rapid.

În acest context, Șumudică a dezvăluit că miercuri va pleca din țară, dacă nu se va înțelege cu Dan Șucu. Tehnicianul a declarat că este dorit de către o echipă din Golf și va pleca să negocieze, dacă nu va primi nicio ofertă de la Rapid.

„Să stea liniștit Neluțu, nu voi merge la U Cluj, eu în România vreau doar la o echipă, nu este un secret. Vreau la Rapid, dacă nu voi antrena acolo voi pleca în străinătate.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut bilete să merg să semnez, mai erau niște detalii de pus la punct. Dar m-au oprit sărbătorile Pascale. Dacă tot am fost în țară, m-am întâlnit și cu domnul Șucu, nu puteam să refuz.

Am ofertă. În seara asta semnez dacă vreau. Până miercuri mai stau. Miercuri am și bilete de avion, ar trebui să mă întâlnesc la Doha cu niște oameni. Nu pot să spun mai multe, că ar afla și nu e bine. Ar mai fi niște detalii de pus la punct.

Dar asta nu înseamnă că pun presiune, pur și simplu miercuri voi merge să văd dacă mă înțeleg cu cei de acolo, este posibl să nu iasă nimic”, a declarat Marius Șumudică, conform primasport.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:55 LIVE VIDEOSporting primeşte titlul cu Chaves. Spectacol total la Lisabona. Echipele de start 19:50 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! 19:40 VIDEOCanada – Finlanda 5-3, în AntenaPLAY! Revenire spectaculoasă a canadienilor! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:29 FotoBayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” Vezi toate știrile
Citește și