Închide meniul

„E făcută special ca Marius Şumudică să-şi rupă gâtul”. Reacţie dură după ce Şumudică a devenit noul antrenor al Rapidului

Dan Roșu Publicat: 20 august 2024, 22:39

Reclamă
„E făcută special ca Marius Şumudică să-şi rupă gâtul. Reacţie dură după ce Şumudică a devenit noul antrenor al Rapidului

"E făcută special ca Marius Şumudică să-şi rupă gâtul". Reacţie dură după ce Şumudică a devenit noul antrenor al Rapidului

Marius Şumudică a revenit la Rapid - Facebook Rapid

„E făcută special ca Marius Şumudică să-şi rupă gâtul”. Asta crede Marian Iancu despre echipa Rapidului, pe care Şumudică o preia din mers. Giuleştenii sunt singurii din Liga 1 fără victorie în acest debut de sezon, fiind pe locul 12.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asta a dus la demiterea lui Neil Lennon şi înlocuirea lui cu unul dintre cei mai iubiţi oameni din Giuleşti. Şumudică a primit însă imediat un avertisment de la Marian Iancu, fostul finanţator de la Poli Timişoara.

„E făcută special ca Marius Şumudică să-şi rupă gâtul”. Reacţie dură după ce Şumudică a devenit noul antrenor al Rapidului

„Marius înțelege că este aruncat în groapa leilor. Ori va fi gladiator, ori va fi mâncat de lei. Nu cred că ia țeapă să nu pună public condiții. Este o echipă făcută aproape special ca Șumudică să-și rupă gâtul.

De o administrație incapabilă să înțeleagă fenomenul. De un patron fără legătură cu fotbalul. Rapid e Trabantul care nu poate întrece un Ferrari. Șumudică a venit ca în bancul cu omul care și-a dus calul în târg pentru a-l face de râs. Șucu l-a adus pe Lennon ca să poată vinde jucători Iar acum, la aducerea lui Șumudica este o manifestare duplicitară.

Dacă Șumudică reușește, cum a mai făcut minuni și cu Astra, se spune că a luat decizie bună. Dacă Șumudică nu atinge obiectivele, Șucu spune ca a avut dreptate când nu l-a vrut, la început. Dacă ai croșetat clătite și nici nu vrei să faci lucrurile corect, nu poti spune că te lupți la titlu”, a spus Iancu, citat de fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Marius Şumudică, noul antrenor al Rapidului

Şumudică a purtat negocieri „fulger” cu Dan Şucu şi a acceptat să vină în locul lui Neil Lennon. A semnat un contract valabil până în 2025, dar acesta se va prelungi cu încă un an dacă Rapid se califică în play-off-ul Ligii 1.

Marius Şumudică a primit mână liberă de la conducătorii clubului şi l-a dat afară pe Bogdan Lobonţ. Antrenorul cu portarii din Giuleşti este OUT de la echipă. În locul lui va fi adus, cel mai probabil, Florin Tene, cel care a fost în staff-ul lui Şumudică şi la Gaziantep.

Bogdan Lobonţ a fost interimar la Rapid sezonul trecut, după ce Cristiano Bergodi a fost demis de Dan Şucu. A revenit pe postul de antrenor cu portarii în scurtul mandat al lui Neil Lennon. Acum a fost anunţat că nu va mai continua la clubul din Grant.

Reclamă

Marius Şumudică va începe „curăţenia” şi în lot. Miercuri va conduce primul antrenament, înainte să fie prezentat oficial. Vineri va debuta în deplasarea cu Poli Iaşi, din etapa a 7-a a Ligii 1.

 

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:57

„Nedreptate” Simona Halep nu s-a putut abţine după ce Jannik Sinner a scăpat de suspendare chiar şi cu două teste pozitive

23:19

EXCLUSIV„Ianis Hagi la Rapid?” Bănel Nicoliţă îi cere să îl refuze pe Marius Şumudică şi să semneze cu FCSB: „Să aleagă cu inima!”

23:07

Basarab Panduru l-a desfiinţat pe Dan Şucu după numirea lui Marius Şumudică la Rapid: „M-ai păcălit! Eşti acelaşi, cu alte haine”

22:33

Mutarea uriaşă pregătită de Marius Şumudică la Rapid! Anunţul făcut imediat după ce a semnat contractul

22:26

Lumea tenisului s-a revoltat în cazul Jannik Sinner! Reacţii fără precedent: „Poate ar trebui să nu ne mai luaţi de proşti”

22:07

EXCLUSIV„Total neaşteptat” Vasile Maftei, reacţie categorică după revenirea lui Marius Şumudică la Rapid: „Nu erau pe măsură”

1 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 2 Impresarul lui Neil Lennon, prima reacție despre plecarea antrenorului de la Rapid! Anunț despre viitorul nord-irlandezului 3 Denis Alibec a recunoscut ce înţelegere are cu Gică Hagi: „Cum am venit, aşa…”. Dezvăluirile făcute după Farul – Hermannstadt 4 „Vreţi să nu mai vorbesc, să îmi închideţi gura?” Gică Hagi, discurs dur după meciul 500 ca antrenor: „Doare când spui adevărul!” 5 Momente incredibile la conferinţa de presă a lui Gică Hagi. „Regele” s-a schimbat la faţă: „Sunteţi supăraţi că am câştigat?” 6 Marius Şumudică ar fi noul antrenor al Rapidului. Anunţ bombă în Liga 1
Citește și