Închide meniul

„E frânt!” FCSB are emoţii înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu ştiu cât îl afectează”

Alex Masgras Publicat: 13 septembrie 2024, 13:57

Reclamă
„E frânt! FCSB are emoţii înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu ştiu cât îl afectează

FCSB are emoţii înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Anunţul lui Mihai Stoica: "Nu ştiu cât îl afectează"

Mihai Stoica / Profimedia

FCSB are emoţii înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB, a anunţat că Siyabonga Ngezana a avut probleme cu zborurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sud-africanul a fost la echipa naţională, iar drumul înapoi în România nu a fost unul uşor, fiind nevoie să schimbe mai multe avioane.

„E frânt!” FCSB are emoţii înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu ştiu cât îl afectează”

Mihai Stoica a dezvăluit că Ngezana, unul dintre preferaţii lui Gigi Becali, este extrem de obosit şi că încă nu ştie dacă va putea să joace în derby-ul cu CFR Cluj, care va avea loc duminică seară. De asemenea, Stoica a vorbit şi despre criticile la adresa lui Ngezana, după Sudanul de Sud – Africa de Sud 2-3:

„Ngezana a ajuns azi dimineaţă (n.r. vineri dimineață), flight delay, a zis că e atât de obosit încât nu ştie dacă poate juca. Am zis ok, te odihneşti bine şi vedem sâmbătă dacă eşti apt duminică. A zis că e frânt. Nu ştiu cât îl afectează pe el ce au scris ziarele acolo. Rute doar acum la întoarcere, patru decolări, patru aterizări.

Dacă un jucător spune că nu e sută la sută, nu se simte bine, cum ar putea să nu-i aparţină lui decizia? Orice jucător care spune că nu se simte bine, nu joacă, unde s-a mai pomenit să forţezi un jucător să joace?”, a declarat Mihai Stoica, la primasport.ro.

Reclamă
Reclamă

Sud-africanii nu îl mai vor pe Siyabonga Ngezana la națională!

Sud-africanii nu îl mai vor pe Siyabonga Ngezana la națională! Fundașul de la FCSB a fost criticat dur, după ultima acțiune a selecționatei. Comentariile au venit după meciul dintre Sudanul de Sud și Africa de Sud, încheiat cu victoria sud-africanilor, scor 3-2, în preliminariile Cupei Africii pe Națiuni. Ngezana a comis un fault în careu la 0-0 și a greșit la al 2-lea gol marcat de adversari.

Rezultatul duelului a fost unul total surprinzător, având în vedere că Sudanul de Sud a marcat 2 goluri, în condițiile în care are ocupă locul 169 în clasamentul FIFA și are probleme grave de organizare.

După meci, Junior Khanye, un fost mijlocaș important din istoria naționalei sud-africane, l-a criticat în termeni duri pe Ngezana.

Reclamă

Fostul internațional a transmis faptul că cineva „îl împinge” pe jucătorul de la FCSB în „primul 11” al echipei naționale.

„Cineva îl împinge și aceasta este marea problemă pe care o are fotbalul sud-african, că ne place sau nu. Dacă suntem sinceri, el nu merită să fie la echipa națională și pot compara situația lui cu cea a lui Veli Mothwa. Trebuie să-și câștige locul!

În meciul ăsta, nu m-ar fi deranjat deloc ca antrenorul să-l schimbe. Ne-a pus sub presiune încă de la început”, a spus Khanye, în cadrul unui podcast.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:44

România – China 1-0, la Cupa Davis! Cezar Crețu a câștigat primul meci. L-a învins pe Yunchaokete Bu

16:27

Arouca – Sporting LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Campioana vrea să își continue seria perfectă în Liga Portugal

15:57

LIVE VIDEOA doua se sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Azerbaidjanului este în AntenaPLAY! Max Verstappen, cel mai rapid în FP1

15:21

FCSB, anunţ despre pachetele pentru meciurile din Europa League! Când se vor pune în vânzare şi costă

14:46

VIDEOCalificările etapei de Formula 2 din Azerbaidjan au fost în AntenaPLAY! Richard Verschoor, cel mai rapid pilot

14:45

FotoDavid Beckham, prezent la înmormântarea lui Sven-Goran Eriksson! Fostul mare antrenor, condus pe ultimul drum de 600 de oameni

1 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 2 Ce a putut să răspundă Toni Nadal când a fost întrebat cine este GOAT-ul între Djokovic, Nadal şi Federer 3 Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Salariul uriaş pe care îl primeşte la Universitatea Craiova 4 FotoAdelina Chivu şi Mihai Morar prezintă X Factor România 5 Răzvan Burleanu, noul vicepreşedinte al COSR. Mihai Covaliu a fost unic candidat pentru postul de preşedinte 6 Gabi Tamaş a râs de Alexandru Mitriţă: „El e bad boy? Eu ce mai sunt? Eu am spart un termopan, el nu a făcut nimic”
Citește și