Închide meniul

„E transferul verii” Dumitru Dragomir a dat verdictul înaintea noului sezon din Liga 1: „E la nivelul lui Florinel Coman”

Alex Masgras Publicat: 7 iulie 2024, 22:09

Reclamă
„E transferul verii Dumitru Dragomir a dat verdictul înaintea noului sezon din Liga 1: „E la nivelul lui Florinel Coman

Dumitru Dragomir a dat verdictul înaintea noului sezon din Liga 1: "E la nivelul lui Florinel Coman"

Dumitru Dragomir, în timpul unui interviu / Antena Sport

Dumitru Dragomir a dat verdictul înaintea noului sezon din Liga 1. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este convins că FCSB a dat cea mai mare lovitură pe piaţa transferurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragomir susţine că aducerea lui Marius Ştefănescu la campioana României este transferul verii în fotbalul românesc.

„E transferul verii” Dumitru Dragomir a dat verdictul înaintea noului sezon din Liga 1: „E la nivelul lui Florinel Coman”

Mai mult, fostul şef de la LPF este de părere că jucătorul adus vara aceasta de la Sepsi Sf. Gheorghe este la nivelul lui Florinel Coman, jucător care a ajuns deja în Qatar, acolo unde urmează să semneze cu Al-Gharafa:

„Convingerea mea este că Ștefănescu este acum la nivelul lui Florinel Coman. Este un jucător de mare perspectivă. Este transferul verii”, a declarat Dumitru Dragomir, la fanatik.ro.

Marius Ştefănescu a debutat cu dreptul în tricoul celor de la FCSB. Fostul jucător de la Sepsi a înscris în victoria campioanei din Supercupa României, în faţa celor de la Corvinul Hunedoara.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali i-a stabilit preţul lui Marius Ştefănescu

Gigi Becali a avut prima reacţie după ce FCSB a câştigat Supercupa României şi i-a stabilit preţul lui Marius Ştefănescu. Patronul roş-albaştrilor este fascinat de ceea ce a reuşit jucătorul adus cu 1.3 milioane de euro de la Sepsi.

Latifundiarul din Pipera se aşteaptă ca Marius Ştefănescu să înscrie mai multe goluri decât Florinel Coman. Anunţă că va încasa de două ori mai mulţi bani pe Ştefănescu decât pe „Mbappe”.

„El nu va pleca sub 10 milioane, nu se va mişca de la noi. El l-a depăşit pe Coman acum. Coman driblează mai mult şi dă la poartă. Ştefănescu dă gol, nu trage la poartă. Rar sunt marii jucători care fac asta. Rafinamentul ăsta la gol nici la marii jucători nu vezi. Nu am avut jucător ca el. M-a încântat„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă

Marius Ştefănescu a înscris un gol superb pentru FCSB, din pasa lui Daniel Popa. El a ratat şi două ocazii uriaşe, după ce scăpase singur cu portarul Corvinului.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:48

Cum arată semifinalele masculine şi feminine de la China Smash 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY

18:29

„Bravo, mă!” Gigi Becali a dezvăluit ce i-a spus lui Darius Olaru după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1! Ce sfat i-a dat patronul

18:27

Gigi Becali a spus cine sunt patronii din Liga 1 care l-au felicitat pentru victoria cu PAOK: „N-a mai putut să doarmă”

18:02

Gigi Becali şi-a ales preferatul din meciul cu PAOK: „E ceva special”

17:54

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 4 octombrie

17:37

Mihai Lixandru, prima reacţie după accidentarea suferită în PAOK – FCSB 0-1! Mesajul transmis de mijlocaşul roş-albaştrilor

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 3 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 4 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 5 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 6 Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva
Citește și