Închide meniul

Echipa care vrea să-l transfere pe Siyabonga Ngezana de la FCSB! Gigi Becali cere o sumă colosală în schimbul lui

Viviana Moraru Publicat: 13 decembrie 2023, 10:58

Reclamă
Echipa care vrea să-l transfere pe Siyabonga Ngezana de la FCSB! Gigi Becali cere o sumă colosală în schimbul lui

Echipa care vrea să-l transfere pe Siyabonga Ngezana de la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă la palat / Hepta

S-a aflat echipa care vrea să-l transfere pe Siyabonga Ngezana de la FCSB. Gigi Becali solicită o sumă uriașă în schimbul fundașului central sud-africa, care este monitorizat de către Lorient, echipă din prima ligă din Franța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Siyabonga Ngezana a devenit titular indiscutabil la FCSB, după accidentarea lui Vlad Chiricheș. Fundașul sud-african a fost transferat de roș-albaștrii la începutul sezonului. Gigi Becali a plătit suma de 600.000 de euro în schimbul stopperului.

Echipa care vrea să-l transfere pe Siyabonga Ngezana de la FCSB

Conform presei din Franța, Lorient a pus ochii pe Siyabonga Ngezana. Francezii s-au interesat în ce condiții l-ar putea transfera de la FCSB pe fundașul central.

Francezii notează faptul că Gigi Becali nu se va despărți cu ușurință de Ngezana. Nu mai puțin de șase milioane de euro cere latifundiarul din Pipera în schimbul fundașului central.

„Pentru a-și remedia problemele defensive în mercato de iarnă, liderii lui Lorient îl vor analiza cu atenție pe fundașul sud-african Siyabonga Ngezana. FCSB ar putea să-l cedeze pentru un cec de 6 milioane de euro”, au notat francezii de la Daily Mercato.

Reclamă

De altfel, și Gigi Becali a confirmat interesul francezilor pentru Siyabonga Ngezana. Patronul de la FCSB a declarat că este dispus să negocieze un transfer al fundașului la finalul sezonului.

M-au întrebat cât costă dar nu am zis niciun ban acum. E o echipă din Franța, dar nu fac prețuri la jucători înainte de a termina campionatul. Măcar să vină perioada de transferuri. Orice jucător la mine e de vânzare”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Lorient, echipă care este cu ochii pe Siyabonga Ngezana, ocupă locul 16 în clasament, în acest moment, cu 12 puncte acumulate după 15 meciuri disputate.

Reclamă 4 / 0/3

Siyabonga Ngezana ar putea fi convocat la națională

Siyabonga Ngezana ar putea fi convocat în premieră la naţionala mare a Africii de Sud pentru Cupa Africii pe Naţiuni, competiţie care are loc în perioada 13 ianuarie – 11 februarie.

Conform presei din Africa de Sud, Siyabonga Ngezana ar putea face pasul la naţională în 2024. Fundaşul central i-a impresionat pe africani cu prestaţiile sale, şi aceştia notează faptul că o eventuală convocare ar fi una justificată.

Ngezana a fost foarte eficient și forțează o convocare justificată în lotul Africii de Sud pentru turneul final”, au notat jurnaliştii sud-africani.

Până în prezent, Siyabonga Ngezana a fost convocat la naţionalele de tineret ale Africii de Sud. La naţionala U23, fundaşul FCSB-ului a biftat patru meciuri, fiind debutat în octombrie 2019, în timp ce la cea U20, Ngezana a bifat un meci.

Selecţionerul Africii de Sud va anunţa în această săptămână lotul preliminar pentru Cupa Africii pe Naţiuni, lotul final urmând să fie stabilit pe data de 3 ianuarie.

Astfel, dacă Ngezana va fi convocat, acest fapt ar reprezenta o lovitură pentru FCSB, deoarece fundaşul este titular indiscutabil în defensiva roş-albaştrilor. Stopper-ul ar putea rata primele meciuri din 2024, printre care şi derby-urile cu Universitatea Craiova şi Farul.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai Vezi toate știrile
Citește și