Închide meniul

„Eclere, mici și bere!” Bogdan Andone a dezvăluit secretul de la FC Botoșani, după ce moldovenii au rămas în Liga 1

Alex Ioniță Publicat: 24 mai 2024, 22:31

Reclamă
„Eclere, mici și bere! Bogdan Andone a dezvăluit secretul de la FC Botoșani, după ce moldovenii au rămas în Liga 1

Bogdan Andone a dezvăluit secretul de la FC Botoșani, după ce moldovenii au rămas în Liga 1

Bogdan Andone / Profimedia

Bogdan Andone a dezvăluit secretul de la FC Botoșani, după ce moldovenii au rămas în Liga 1! Antrenorul echipei patronate de Valeriu Iftime a dat cărțile pe față, după succesul în fața celor de la Mioveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Botoșani a învins-o în dublă manșă pe CS Mioveni, cu scorul general de 2-0 (1-0 și 1-0). Ambele partide din cadrul barajului de promovare/menținere în Liga 1 au fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Bogdan Andone a dezvăluit secretul de la FC Botoșani, după ce moldovenii au rămas în Liga 1

Antrenorul de la Botoșani a dezvăluit, după meci, că a încercat să creeze o atmosferă bună în vestiarul echipei, din momentul în care a ajuns la echipă.

Bogdan Andone a spus că i-a motivat pe jucători în timpul acestui sezon cu eclere, mici, cartofi prăjiți și bere. Tehnicianul a spus că doar așa a reușit să destindă atmosfera din vestiar, în momentele în care Botoșani se afla într-o situație grea, în clasament.

”Vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a dat putere de muncă, ne-a dat credință. Le mulțumesc jucătorilor pentru modul în care s-au antrenat și au jucat. Era greu de crezut (n.r.- că Botoșaniul se poate salva), dar merită felicitați băieții. Sunt mândru de munca lor și sunt foarte fericit pentru ei, nu pentru club, nu pentru mine.

Reclamă
Reclamă 4

Credeam (n.r.- în salvare), ăsta a fost și motivul pentru care am venit aici. În prima zi când am venit aici, l-am sunat pe Miron, i-am zis că mă duc la Botoșani, să vină să facem echipă împreună, apoi al doilea a fost Filip. Jucători cu caracter. Eu am crezut tot timpul 100%. Secretul e simplu: la prima discuție le-am spus clar că trebuie să muncim și să dăm totul la fiecare antrenament și la fiecare meci.

Facem mese împreună, stăm la o bere, dar pe teren trebuie să dăm 100%. N-am vrut să dezvolt acest subiect, a fost o inspirație de moment, veneam după meciul de la Sibiu, când am fost egalați pe final, și la două zile jucam cu Dinamo. Era atmosfera sumbră, jucătorii erau terminați.

Am vrut să găsesc o cale să-i fac să înțeleagă că viața continuă. După antrenament, am fugit repede la cofetărie, am luat o tavă de 80 de eclere, apoi, a doua zi, 150 de mici, două tăvi de cartofi prăjiți și o bere de fiecare. A fost surpriză, nu știa nimeni, s-a destins atmosfera și am bătut Dinamo”, a spus Bogdan Andone, la digisport.ro.

Reclamă

Valeriu Iftime vrea să aducă la echipă jucătorii dați afară de Adrian Mititelu, de la FCU Craiova

Un patron din Liga 1 a dezvăluit că vrea să aducă la echipă jucătorii dați afară de Adrian Mititelu, de la FCU Craiova. Este vorba de Valeriu Iftime, patron la FC Botoșani, care speră să profite de exodul din Bănie.

Echipa lui Adrian Mititelu a retrogradat în Liga a 2-a și a renunțat la mai mulți jucători importanți. Este vorba despre: Vlad Achim, Yassine Bahassa, Benjamin Van Durmen, Gabriel Compagnucci, Leo Lacroix, Matheus Mascarenhas şi Aurelian Chiţu.

Valeriu Iftime a spus că jucătorii dați afară de Adrian Mititelu s-ar integra perfect la FC Botoșani, echipă care va disputa barajul de menținere în Liga 1 cu CS Mioveni.

Totodată, acesta a spus că singura problemă legată de o posibilă venire a fotbaliștilor menționați anterior, la FC Botoșani, este legată de forma acestora, din ultima perioadă.

„Chiţu e jucător bun de Liga 1, Mascarenhas la fel, despre Lacroix nu ştiu exact ce să zic. Compagnucci, excepţional! Van Durmen… Vai, vai, vai… Bahassa, Achim…
I-aş lua pe toţi mâine! Problema e cum negociem cu ei, dacă vin la Botoşani şi dacă joacă cum jucau înainte. Bahassa, acum un an, era cea mai bună variantă de bandă stânga. Incredibil ca Bahassa să fie liber”, a spus Valeriu Iftime, la gsp.ro.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

23:50

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

23:37

Programul românilor de luni, de la Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad! Competiţia e live în AntenaPLAY

23:31

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Marius Ştefănescu şi Daniel Popa, sub comanda lui Elias Charalambous

23:02

„Nici el nu crede!” Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

22:54

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024! Cifre fabuloase ale starului de la Real Madrid

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și