Închide meniul

Eduard Novak o vrea pe FCSB în Ghencea: „Nu ne permitem acest lux! Doar gazonul e 30.000 de euro pe lună!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 februarie 2023, 14:48

Eduard Novak o vrea pe FCSB în Ghencea: „Nu ne permitem acest lux! Doar gazonul e 30.000 de euro pe lună!

Mesajul lui Eduard Novak, după ce Ministerul Sportului nu va mai exista în noul Guvern

Eduard Novak, în timpul unui interviu / Hepta

  • Eduard Novak vrea ca FCSB să joace în Ghencea
  • Ce a declarat ministrul

Eduard Novak vrea ca FCSB să joace pe stadionul din Ghencea! Ministrul susţine că oficialii de la CSA Steaua trebuie să lase deoparte orgoliile, pentru că întreţinerea arenei costă extrem de mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eduard Novak a dat un singur exemplu, şi a dezvăluit că doar gazonul arenei roş-albaştrilor costă 30.000 de euro pe lună, sumă plătită de stat.

Eduard Novak, undă verde pentru FCSB pentru a juca în Ghencea

Eduard Novak a declarat că administrarea stadionului din Ghencea implică foarte multe costuri, şi ca urmare îi îndeamnă pe cei de la CSA Steaua să lase şi alte echipe să joace, pentru a primi bani din chirie.

Astfel, FCSB este echipa pe care o vizează ministrul, şi susţine că trupa lui Gigi Becali ar trebui lăsată să evolueze pe arena din Ghencea.

„Nu suntem în situaţia în care… Să putem să ne permitem acest lux, ca doar o echipă să joace pe un teren, pe un stadion, doar o echipă să aibă acces acolo.

Reclamă

Doar iarba, gazonul, costa 30.000 de euro lunar. Cine plăteşte? Statul?! Trebuie să joace şi altcineva şi să şi încasăm!

N-are sens să vorbim de aceste nume, orgolii! Să vorbim doar de faptul că Steaua trebuie să-şi administreze acel stadion. Măcar să iasă pe 0″, a declarat Eduard Novak, pentru orangesport.ro.

Florin Talpan se opune vehement legii care îi permite FCSB-ului să revină în Ghencea

Florin Talpan se opune vehement revenirii FCSB-ului în Ghencea, după ce legea lui Marcel Ciolacu, care facilitează accesul echipei lui Gigi Becali în „Templul fotbalului românesc”, a fost promulgată în urmă cu o săptămână de președintele Klaus Iohannis.

Reclamă 4 / 0/3

În finalul anului trecut, Marcel Ciolacu anunța adoptarea unei legi care are ca scop facilitarea accesului la bazele sportive de stat și care ar ajuta-o pe FCSB să evolueze pe stadionul „Steaua”. Pe 11 ianuarie, președintele Klaus Iohannis a promulgat această lege.

„Din punctul meu de vedere este greșit, noi trebuie să mergem, suntem Steaua Bucuresti, Steaua București trebuia să rămânen, trebuie modificată legea sportului ca noi sa avem drept în liga întâi. Steaua este numai în Ghencea, nu poate să joace altă echipă în Ghencea”, a spus Florin Talpan, vineri, la Muzeul Fotbalului Românesc.

CSA Steaua nu poate juca în Liga 1, fiind un club care aparține Ministerului Apărării, aspect interzis de regulamentele LPF și FRF. Talpan crede că echipa Armatei trebuie să joace în prima divizie cu orice preț.

„Sper să ajungem în liga întâi, trebuia să fim până în mometul de față. Eu încă sunt tare supărat pe chestia asta, trece timpul și nu e okay. De fapt, și acum sunt portițe, dar nu se vrea”, a mai spus Florin Talpan.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” 8:18 Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid 0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele 17
apr.
23:57
Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României
17
apr.
23:25
„S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund
17
apr.
23:20
Corona Brașov este campioana României la hochei! Echipa de sub Tâmpa a reușit o „triplă” istorică
17
apr.
22:55
Anunţ teribil pentru Simona Halep! Motivul pentru care ar putea să nu primească wild card la Roland Garros
17
apr.
22:41
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali poate rămâne fără un titular la FCSB
Liga 1 • 17 apr., 21:30
Gigi Becali poate rămâne fără un titular! Jucătorul de la FCSB care este dorit de „un club mare”
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB - Rapid!
Liga 1 • 17 apr., 19:41
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB – Rapid! „Erupe” Arena Națională la meciul care poate decide campioana din Liga 1
Vali Crețu "a distrus-o" pe Rapid chiar înainte de derby!
Liga 1 • 17 apr., 18:31
„Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni
Adrian Ilie, în timpul unui meci de fotbal.
Liga 1 • 17 apr., 16:35
„Echipă de Europa!” Adrian Ilie, sfat imens pentru Gigi Becali! Cum poate deveni FCSB o forță, după plecarea lui Florinel Coman
Mihai Stoica, uluit de un titular al lui Edi Iordănescu din România - Irlanda de Nord 1-1
Liga Campionilor • 17 apr., 10:48
„Se petrec multe sub ochii lui Horațiu!” Aroganţa supremă a lui Mihai Stoica, după ce Atletico Madrid a fost eliminată din Ligă