Închide meniul

Eduard Radaslavescu, prima apariție după ce a fost umilit de Gigi Becali! A fost „iertat” de patron și a jucat din nou

Alex Ioniță Publicat: 7 aprilie 2024, 22:18

Reclamă
Eduard Radaslavescu, prima apariție după ce a fost umilit de Gigi Becali! A fost „iertat de patron și a jucat din nou

Eduard Radaslavescu, prima apariție după ce a fost umilit de Gigi Becali

Momentul în care Radaslavescu a intrat pe teren / Captură Orange Sport

Eduard Radaslavescu a avut prima apariție după ce a fost umilit de Gigi Becali. Mijlocașul a fost introdus în teren de patron, la meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul a fost „umilit” de Gigi Becali la meciul cu Farul. Atunci, Radaslavescu era schimbat cu Octavian Popescu în prima repriză, la câteva minute de la un moment în care s-a înjurat cu un fan al campioanei.

Eduard Radaslavescu, prima apariție după ce a fost umilit de Gigi Becali

Gigi Becali l-a introdus în teren pe Eduard Radaslavescu în minutul 74 al confruntării cu Universitatea Craiova. Patronul s-a ținut astfel de promisiunea pe care a făcut-o în urmă cu puțin timp: mijlocașul va juca 20 de minute, atunci când obosește Tavi Popescu.

„Are execuții Miculescu. Am încredere în el și în Radaslavescu.

Dacă eu spuneam că nu am, trebuiau să plece, dar mai am încredere. Mai ales în Miculescu. Radaslavescu va intra 20 de minute, când obosește Tavi, George (n.r. Gigi Becali l-a botezat pe Tavi drept George)”, a spus Gigi Becali, la fanatik.ro.

Reclamă

Având în vedere declarația lui Gigi Becali, nu este de mirare că Octavian Popescu a fost înlocuit cu Eduard Radaslavescu, la scorul de 2-0 pentru echipa pregătită de Elias Charalambous și Mihai Pintilii. Iată cum a fost surprins Radaslavescu, în momentul schimbării.

Florinel Coman a marcat din lovitură liberă în FCSB – Universitatea Craiova

Florinel Coman a marcat din lovitură liberă în FCSB – Universitatea Craiova Vedeta roș-albaștrilor a avut parte de un început de vis în duelul de pe Arena Națională.

FCSB a început excelent derby-ul cu oltenii lui Mihai Rotaru și au reușit să puncteze de 2 ori, în minutul 29 și în minutul 32.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 29 al duelului de pe Arena Națională, Florinel Coman a executat o lovitură liberă, din apropierea careului. „Mbappe” a trimis mingea spre poartă, iar portarul Popescu a comis o gafă de proporții. Balonul s-a oprit astfel în plasă.

La golul 2 al FCSB-ului, din minutul 32, Florinel Coman a trimis o centrare de excepție, dintr-un corner, iar Vlădoiu a fost obligat să își devieze balonul în propria poartă. Astfel, după puțin peste o jumătate de oră de joc, roș-albaștrii conduceau cu scorul de 2-0.

După această reușită, vedeta lui Gigi Becali a ajuns la 15 goluri și 8 pase decisive în 28 de partide din actualul sezon de Liga 1. Coman este cotat de site-ul Transfermarkt la suma de 6 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și