Închide meniul

„Efectiv e amatorism!” Cea mai dură reacţie după gestul făcut de Ianis Hagi pentru a fi reprimit la prima echipă a lui Rangers

Publicat: 3 octombrie 2024, 11:47

Reclamă
„Efectiv e amatorism! Cea mai dură reacţie după gestul făcut de Ianis Hagi pentru a fi reprimit la prima echipă a lui Rangers

Cea mai dură reacţie după ce Ianis Hagi a renunţat la bani pentru a fi reprimit la prima echipă a lui Rangers

Ianis Hagi, la antrenamente / Profimediaimages

Narcis Răducan a avut cea mai dură reacţie după ce Ianis Hagi a fost reprimit la prima echipă a lui Rangers. Fostul jucător al Stelei nu îşi poate explica de ce scoţienii s-au comportat astfel cu internaţionalul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost forţat de conducătorii clubului să renunţe la o clauză din contract. Fiul lui Gică Hagi a jucat 99 de meciuri pentru gruparea de pe Ibrox şi ar fi primit un bonus de peste 300.000 de euro dacă atingea borna 100. S-a antrenat cu echipa a doua până a acceptat să renunţe la clauză.

Cea mai dură reacţie după ce Ianis Hagi a fost reprimit la prima echipă a lui Rangers

Narcis Răducan a pus „tunurile” pe şefii fostei campioane din Scoţia, care plăteau 3.5 milioane de euro în 2020 pentru a-l transfera pe Ianis de la Genk.

Nu se poate la un club cu 50 de milioane de euro buget. Efectiv e amatorism din partea lor. S-au purtat urât cu el. La calibrul lor nu puteau să facă lucrul ăsta pentru 300.000 de euro.

Când au câștigat campionatul a fost bine? Banii aceia nu s-au amortizat? În Scoția, antrenorul are o poziție importantă. Nu poți să faci chestia asta.

Reclamă
Reclamă

S-au purtat foarte urât. Abia aștept să joace bine și să plece de acolo. E foarte frumos că el a fost disciplinat, că s-a dus la echipa a doua. El a jucat bine la echipa națională”, a declarat Narcis Răducan la digisport.ro.

Cotat la 1.8 milioane de euro, Ianis Hagi nu a mai jucat un meci oficial pentru echipa de seniori a lui Rangers din mai 2023. Sezonul trecut a fost împrumuatat la Deportivo Alaves.

Ianis Hagi a fost reprimit în lot, iar antrenorul lui Rangers a rupt tăcerea

La conferinţa de presă premergătoare meciului Rangers – Lyon, din Europa League, Clement a oferit detalii despre situaţia lui Ianis Hagi. A evitat să răspundă la o întrebare primită de la jurnalişti.

Reclamă

(Cât de mult te-ai bucurat că Ianis Hagi s-a întors la prima echipă?) Ianis a avut o problemă legată de contract, care era de înainte să vin eu aici. Aceasta s-a rezolvat acum, astfel că Hagi s-a întors la antrenamentele echipei mari. Vrem să îl aducem la cel mai bun nivel și asta avem acum de făcut.

(Cum este să perspectiva de a-l avea pe Ianis Hagi drept o opţiune?) Încă nu este o opţiune. Este un drum de străbătut. Cu cât mai mulţi jucători ai, care pot să facă diferenţa, cu atât mai bine este. Cu siguranţă nu a fost o situaţie pe care mi-am dorit să o am. Acum s-a rezolvat!

(Nu ai putut grăbi negocierile dintre cele două părţi, pentru a arăta că îl vrei la echipă?) Nu vreau să răspund la această întrebare, este o problemă internă.

Ianis s-a antrenat o singură dată, s-a pregătit doar la echipa a doua. L-am lăsat să joace meciuri cu echipa secundă, pentru a fi cât mai bine din punct de vedere fizic. Vom vedea în următoarele săptămâni cum este. Trebuie să se lupte pentru un loc în echipă. La fel este şi pentru ceilalţi jucători„, a declarat Philippe Clement.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:17

Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă

12:48

Sun Yingsha, gata să scrie istorie în tenisul de masă, în AntenaPLAY. E aproape de o performanţă spectaculoasă

12:41

Carlos Sainz şi-a setat obiectivul înainte de despărţirea de Ferrari: “Vom încerca“

12:39

Atletico Madrid, „pedepsită” după incidentele de la derby-ul cu Real Madrid! Ce sancțiune a primit echipa lui Diego Simeone

12:04

Măsuri de securitate extraordinare la meciul PAOK – FCSB! Anunț de ultim moment al roș-albaștrilor

11:38

Gabriela Ruse, eliminată de la Hong Kong! Înfrângere în două seturi pentru româncă

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 4 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK
Citește și