Închide meniul

„El e Kevin de Bruyne la noi!” Jucătorul de la FCSB pe care Mihai Stoica îl compară cu starul de la Manchester City

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 ianuarie 2023, 12:30

„El e Kevin de Bruyne la noi! Jucătorul de la FCSB pe care Mihai Stoica îl compară cu starul de la Manchester City

Mihai Stoica ştie cine este Kevin de Bruyne de la FCSB

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Profimedia

Mihai Stoica a comparat un jucător de la FCSB cu starul lui Manchester City, Kevin de Bruyne. Managerul general al roş-albaştrilor susţine că Darius Olaru se aseamănă la stilul de joc cu vedeta Belgiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru este unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul FCSB-ului. Mijlocaşul de 24 de ani a bifat 29 de meciuri în actualul sezon, reuşind să marcheze un gol şi să ofere cinci pase decisive.

„El e Kevin de Bruyne la noi!” Jucătorul de la FCSB pe care Mihai Stoica îl compară cu starul de la Manchester City

Mihai Stoica a anunţat că Denis Haruţ va continua la FCSB, în ciuda faptului că în acest sezon a fost mai mult rezervă. Mai mult decât atât, într-un comentariu de pe Facebook, managerul general al roş-albaştrilor susţine că un coordonator de joc în sistemul 4-3-3, sistem jucat de roş-albaştrii, este dificil de găsit, iar în acest context l-a asemănat pe Darius Olaru cu Kevin de Bruyne.

„Am spus că nu pleacă Haruț. Coordonator în 4-3-3 nu prea găsești… doar dacă vrem neapărat să zicem că KdB (n.r. Kevin de Bruyne) e coordonator la City… la noi KdB e Olaru”, se arată în comentariul lui Mihai Stoica, de pe Facebook.

În această iarnă, de la FCSB au plecat şase jucători. Marco Dulca, Bogdan Rusu, Florin Achim, Ianis Stoica, Alexandru Musi şi Radu Boboc au plecat din lotul roş-albaştrilor. Gigi Becali nu a efectuat niciun transfer, în actuala perioadă de mercato.

Reclamă

„9 din 10 îmi cer tricoul lui!” Mihai Stoica a dezvăluit care este cel mai iubit jucător de la FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit care este cel mai iubit jucător de la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor susţine că Octavian Popescu este cel mai simpatizat fotbalist din lotul vicecampioanei.

Mihai Stoica a declarat că cel mai cerut tricou de la FCSB este cel cu numărul 10, purtat de Octavian Popescu. MM aseamănă dragostea pe care fanii i-o poartă mijlocaşului de 20 de ani cu cea purtată lui Mirel Rădoi, unul dintre jucătorii emblematici ai roş-albaştrilor.

Din lotul actual de la FCSB, alţi jucători simpatizaţi de către fani sunt Darius Olaru, Andrei Cordea şi Florinel Coman.

Reclamă 4 / 0/3

„Vă imaginaţi cam câţi cunoscuţi îmi cer mie tricouri… mulţi. Cam nouă din 10 îmi cer tricoul lui Octavian Popescu. Cum era Rădoi pe vremuri, că toată lumea cerea Rădoi.

După aia, Rădoi / Nicoliţă, dar mai mult Rădoi, a venit Elton, era numai Elton, bineînţeles pentru copii, numai copiii se vedeau Elton, era de statura lor.

Acum Octavian Popescu. (n.r. e cel mai cerut tricou de la FCSB?) De departe. (n.r. păi cine să fie?) Mai e Olaru, mai e Cordea, mai e Coman, care fost… Ok, are o perioadă mai… dar na, nu ştiu”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și