Închide meniul

Elias Charalambous a explicat motivul pentru care Dawa a fost schimbat în Petrolul – FCSB 2-2: „De asta l-am scos”

Alex Ioniță Publicat: 28 octombrie 2023, 22:58

Reclamă
Elias Charalambous a explicat motivul pentru care Dawa a fost schimbat în Petrolul – FCSB 2-2: De asta l-am scos”

Elias Charalambous a explicat motivul pentru care Dawa a fost schimbat în Petrolul - FCSB 2-2

Elias Charalambous, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Elias Charalambous a explicat motivul pentru care Dawa a fost schimbat în Petrolul – FCSB 2-2. Tehnicianul vicecampioanei a făcut lumină în cazul fundașului care a ieșit de pe teren în minutul 34 al partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Petrolul și FCSB s-a încheiat la egalitate, grație penalty-ului transformat de Gicu Grozav în prelungirile partidei. Meciul de pe stadionul Ilie Oană din Ploiești a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Elias Charalambous a explicat motivul pentru care Dawa a fost schimbat în Petrolul – FCSB 2-2

Antrenorul celor de la FCSB a menționat faptul că Joyskim Dawa a fost schimbat înainte de pauză din cauza faptului că a primit un cartonaș galben, după un fault asupra lui Sergiu Hanca. De asemenea, Elias Charalambous a vorbit și despre partida în care vicecampioana a pierdut 2 puncte la ultima fază a partidei.

„Din păcate am făcut un egal la ultima fază. Nu este un rezultat bun, am vrut să câștigăm jocul. Dar cum spun mereu, suntem dezamăgiți, dar trebuie să ne analizăm greșelile. Nu e un rezultat deloc bun.

Cred că atunci când am dat golul 2 situația era foarte bună, dar nu am reușit să terminăm jocul în acest fel. Când te retragi adversarii au mai multe ocazii, azi au transformat și un penalty.

Reclamă

Când primești goluri nu este doar vina fundașilor centrali. Cred că trebuie să găsim o modalitate de a menține un rezultat, astăzi nu am făcut-o.

Dawa a primit cartonașul galben, ne era frică că va fi suspendat. De asta l-am scos din teren.

Îi felicit pe jucătorii care au marcat, dar nu pot să fiu fericit după acest rezultat. Avem un meci de cupă, ne vom focusa pe acesta, iar apoi pe derby-ul cu Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Când nu câștigi ești mereu îngrijorat. Trebuie să continuăm, suntem tot pe primul loc și trebuie să ne îmbunătățim pe viitor”, a spus Elias Charalambous, potrivit digisport.ro.

Alexandru Băluță face apel la calm după Petrolul – FCSB 2-2

„Din păcate am pierdut 2 puncte importante, nu știu de ce ne-am retras. Controlasem jocul. Am avut ocazii de poartă, puteam face 3-1, dar se pare că soarta ne-a pedepsit și au reușit să ne egaleze. Îmi pare rău că reușita mea nu a adus cele 3 puncte, dar sunt fericit că am spart gheața.

A contat foarte mult, dar orice critică este constructivă. Am învățat multe cât timp am fost plecat. Încerc să fiu mai bun de la antrenament la antrenament, nu e ușor să joci aici. Sunt conștient ce înseamnă acest tricou. Chiar dacă nu am reușit să înscriu mi-am văzut de treabă. Sunt sigur că voi ajuta mai mult de atât echipa.

A fost o fază controversată, a mai fost ceva la Rotariu, când fundașul de la Petrolul l-a prins. A fost o fază la fel ca aceasta, dar nu căutăm scuze. Suntem echipa de pe primul loc. Trebuie să fim uniți.

Chiar dacă drumul e lung trebuie să dovedim că merităm să fim pe primul loc. Nu suntem îngrijorați, mai sunt foarte multe meciuri, pentru noi este o partidă pe care trebuia să o câștigăm, este al 2-lea duel la care pierdem 2 puncte. Trebuie să ne concentrăm pe cupă, iar apoi vom avea derby-ul din campionat”, a spus Alexandru Băluță, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate Vezi toate știrile
Citește și