Închide meniul

Elias Charalambous a primit „mână liberă” la FCSB. Anunţul făcut de Gigi Becali şi Mihai Stoica. Mutarea de titlu gândită de roş-albaştri!

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 mai 2023, 0:11

Reclamă
Elias Charalambous a primit „mână liberă la FCSB. Anunţul făcut de Gigi Becali şi Mihai Stoica. Mutarea de titlu gândită de roş-albaştri!

Elias Charalambous a primit "mână liberă" la FCSB

Elias Charalambous şi Mihai Pintilii / Profimediaimages

Elias Charalambous a primit „mână liberă” la FCSB. Cel puţin asta susţine Gigi Becali, după ce roş-albaştrii au învins-o pe Universitatea Craiova şi păstrează şanse de a câştiga titlul în Liga 1. Cipriotul cu licenţă PRO, adus în locul lui Leo Strizu, a fost lăudat de patron.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali asigură că nu se bagă peste Charalambous şi chiar îl lasă pe acesta să îi schimbe postul lui Deian Sorescu. Vrea să nu îl mai folosească fundaş, pentru a-i face loc lui Alexandru Pantea. Aceasta este mutarea pe care o pregăteşte antrenorul lui FCSB.

Elias Charalambous a primit „mână liberă” la FCSB

În victoria din Bănie, Sorescu a intrat după pauză în locul lui Miculescu. A înscris golul victoriei chiar din centrarea lui Pantea. Cei doi pot fi titulari în meciul cu Sepsi care va fi luni, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Acum o să-i schimbe postul lui Sorescu. Așa mi-a zis Chalarambous. Mi-a zis: ‘Domnule, e păcat ca un jucător de 20 de ani să fie rezervă (n.r. Alexandru Pantea)’. Pe Sorescu el îl vede mai mult aripă, stânga sau dreapta.

I-am zis (n.r. lui Elias Charalambous): ‘Fă ce vrei, dacă ne-ai adus aici’. Nu știu dacă va fi Pantea titular, el se gândește, o să facă niște antrenamente ca să vadă formula pentru meciul cu Sepsi. Ei știu, antrenamentele lor!

Reclamă

Am vorbit cu el (n.r. – Elias Charalambous), prin MM. Dar nu i-am zis nimic, nu mă mai interesează”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Şi Mihai Stoica a vorbit despre schimbările care se pregătesc în echipa de start. Dacă va confirma în etapele rămase, Deian Sorescu ar putea fi cumpărat definitiv de FCSB. 850.000 de euro trebuie să plătească vicecampioana României în conturile lui Rakow, pentru a îl păstra pe Sorescu.

Deian Sorescu ar putea fi transferat definitiv de FCSB

(n.r. Sorescu) mereu a fost o opţiune (n.r. pentru atac). A fost adus pentru că se ştia că acoperă multe posturi, dar atât timp cât tu ai post (n.r. atacant lateral stânga), pe care mai pot juca Octavian Popescu şi Coman şi nu ştii care să joace, iar dincolo (n.r. atacant lateral dreapta) ai Cordea şi Miculescu, nici aici nu ştii care să joace, el (n.r. Sorescu) era a cincea variantă.

Reclamă 4 / 0/3

Era normal să joci cu jucătorii cu care ai jucat şi ai ajuns de pe 14 pe locul trei fără Sorescu. El a venit în ianuarie. Acum, poate fi şi el o variantă (n.r. – extremă dreaptă), poate chiar mai bună decât cei enumeraţi. Depinde ce sistem joci. Sunt multe necunoscute, depinde de adversar şi sistem„, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Gigi Becali o vede deja favorită pe FCSB la câştigarea campionatului. Roş-albaştrii nu au mai ridicat trofeul din 2015. După prima etapă din returul play-off-ului, echipa lui Becali are 40 de puncte, cu trei mai puţin decât liderul Farul. Trupa lui Hagi e favorizată în cazul în care cele două echipe termină play-off-ul la egalitate de puncte. FCSB a avut parte de rotunjire, în momentul înjumătățirii punctelor, la finalul sezonului regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Valeriu Răchită: „Dacă ia FCSB titlul cu Gigi Becali, eu îmi ard licența PRO”

Valeriu Răchită e pregătit să ia o decizie radicală. Fostul jucător al Stelei a anunțat că îi va da foc licenței de antrenor PRO, dacă FCSB va lua titlul în acest sezon, cu Gigi Becali la cârmă.

Patronul roș-albaștrilor nu s-a mai ascuns și a spus în mai multe rânduri că el ia toate deciziile importante de la echipă, de la primul 11, la schimbările din timpul meciurilor.

Dacă ia FCSB titlul cu Gigi Becali, eu îmi ard licența PRO. Mă duc în centru la Universitate, am făcut Licența Pro degeaba și o ard decât să o dau la altul sau să o închiriez. E urât să o arzi, mă duc și o predau la Școala de Antrenori că nu mai am ce să fac cu ea, nu mai am nevoie.

Să vedem că e un act oficial din partea Federației, să nu mă… O să vorbesc cu prietenul meu Mihai Stoichiță, care este directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, și o să-l întreb pentru ce mai avem licențe, pentru ce mai fac licențe de antrenor dacă a câștigat campionatul românesc o echipă care are antrenor în sufragerie.

Așa, stai acasă, ai și două-trei monitoare, dai telefon și faci prin telefon și echipa, și tot. Facem live când îmi ard cardul de licență”, a spus Răchită, citat de fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și