Închide meniul

Elias Charalambous anunţă infernul la FCSB – CFR Cluj: „Cei din club m-au informat că pot fi 50.000 de oameni la stadion!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 mai 2023, 13:42

Elias Charalambous anunţă infernul la FCSB – CFR Cluj: „Cei din club m-au informat că pot fi 50.000 de oameni la stadion!

Elias Charalambous, mesaj clar după FCSB - Rapid 1-5

Elias Charalambous / foto FCSB TV

Elias Charalambous anunţă infernul la FCSB – CFR Cluj. Antrenorul roş-albaştrilor a spus că cei din club l-au anunţat că sunt şanse mari ca la derby-ul cu CFR Cluj să fie 50.000 de fani pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este condamnată să câştige marele derby cu CFR Cluj pentru a mai putea spera la titlu. Charalambous se bazează şi pe fani înaintea bătăliilor finale din Liga 1.

Elias Charalambous anunţă infernul la FCSB – CFR Cluj

„Avem încă un meci dificil. Pentru mine va fi cel mai greu pentru că vom întâlni campioana ultimilor ani. Singurul lucru pe care trebuie să-l facem este să luptăm pe teren din primul până în ultimul, să arătăm atitudinea din ultimele jocuri. Trebuie să înțelegem că traversăm o formă bună, dar nu e suficient. După ce câștigi meciuri, uneori te simți prea încrezător, însă mai avem mult până la final. 

Sunt foarte mulțumit de modul în care au lucrat jucătorii până acum, de atitudinea lor. Vom avea nevoie ca mâine să fie 100% pregătiți. Din câte știu, vom avea mulți fani alături de noi. Cei din club m-au informat că pot fi 50.000 de oameni la stadion. Asta se datorează prestațiile jucătorilor. Ei aduc oamenii la stadion”, a spus Elias Charalambous înaintea derby-ului cu CFR Cluj.

Mihai Stoica îi înţeapă pe cei de la CSA: „Oare care e Steaua?”

Şi Mihai Stoica a intrat în febra derby-ului şi nu a ezitat să îi iornizeze pe cei de la CSA Steaua după ce a văzut interesul uriaş al fanilor pentru acest derby.

Reclamă

FCSB va încasa câteva sute de mii de euro din vânzarea biletelor la meciul cu CFR Cluj de pe Arena Naţională.

La un număr de 40.000 de fani, FCSB va încasa circa 320 de mii de euro. Dacă vor fi 50.000 de fani pe Arena Naţionalâ mâine, la ora 21:00, suma încasată de clubul lui Gigi Becali va depăşi 400.000 de euro. În acest context, Mihai Stoica a postat o imagine prin care îi ironizează pe cei de la CSA Steaua.

Imaginea postată de Mihai Stoica / digisport.ro
Imaginea postată de Mihai Stoica / digisport.ro

Gheorghe Mustaţă: „Îmi doresc să fie sold-out”

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, e convins că vor fi peste 40.000 de spectatori mâine, pe Arena Naţională. Mustaţă speră chiar ca stadionul să fie plin la FCSB – CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

100% vom trece și vom depăși recordul de 40 de mii 400 și ceva. Suntem pe locul 1 ca audiență și vor urca. Batem recordul cu siguranță. Până la acest moment (n.r. până vineri) s-au vândut 34-35 de mii de bilete vândute.

După părerea mea, îmi doresc să fie sold-out, tot stadionul plin. Dacă lui CFR le dă sus acolo 50-60 de locuri, o să vorbesc cu conducerea să dea drumul la cealaltă peluză, să dea drumul la inelul de jos. Cred că vorbim de 50 de mii. Deci o să fie 47-48 de mii, dacă scădeam 10%.

Dacă la ora asta (n.r. vineri) avem peste 34 de mii. Se vând azi în jur de 40 de mii. Am fost terorizat azi cu telefoane, cum luăm bilete? Intrați și luați online. În plus, vor lăsa o parte din bilete să fie vândute și la case.

Am înțeles că așa e obligatoriu. Sperăm ca oamenii să vină la meci și să demonstrăm unde este Steaua”, a declarat Gheorghe Mustață, potrivit digisport.ro.

Recomandări
  • Elias Charalambous anunţă infernul la FCSB – CFR Cluj
  • FCSB – CFR Cluj e derby-ul etapei

 

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:39 „De Paşte campion” Reacţia lui Gigi Becali atunci când i s-a atras atenţia că e foarte aproape să se întâmple acest lucru! 12:38 Novak Djokovic a rămas lider în clasamentul ATP! Ce avans are sârbul faţă de Jannik Sinner şi Carlos Alcaraz 12:01 Anunţul lui Gigi Becali despre transferurile lui Louis Munteanu şi Denis Alibec! Câţi bani va investi pentru Liga Campionilor 11:50 Marius Şumudică, anunţul pe care îl aşteptau toţi rapidiştii: „M-a contactat Angelescu”! Ce urmează să se întâmple 11:22 Marius Şumudică, verdict dur pentru Gigi Becali: „Nici Europa League”! Jucătorii FCSB-ului pe care i-a făcut praf! 11:06 Kyros Vassaras, verdict categoric după controversa de la FCSB – Rapid! Ce a spus şeful CCA despre golul anulat al giuleştenilor 11:01 Marius Şumudică a tras un mare semnal de alarmă legat de situaţia de la Rapid: „Ar fi un eşec mare!” L-a lăudat pe Dan Şucu 10:34 Formula 1™ pregăteşte o schimbare majoră! Planul pus la cale pentru a răsplăti mai mulţi piloţi în „Marele Circ” 10:09 Veste tristă în fotbalul românesc! A murit fostul finanţator al unei echipe de tradiţie! S-a duelat cu Becali, Copos şi Borcea! 9:58 Vinicius a râs de Barcelona, după victoria din El Clasico! Cum au răspuns fanii catalanilor Vezi toate știrile
Citește și