Închide meniul

Elias Charalambous, anunțul momentului despre William Baeten înainte de Unirea Slobozia – FCSB!

Alex Ioniță Publicat: 18 iulie 2024, 19:09

Reclamă
Elias Charalambous, anunțul momentului despre William Baeten înainte de Unirea Slobozia – FCSB!

Elias Charalambous, anunțul momentului despre William Baeten înainte de Unirea Slobozia - FCSB!

William Baeten, în timpul unui antrenament la FCSB/ Instagram FCSB

Elias Charalambous a făcut anunțul momentului despre William Baeten înainte de Unirea Slobozia – FCSB! Antrenorul campioanei a vorbit despre noul jucător al echipei sale, înainte de partida din etapa a 2-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Unirea Slobozia și FCSB se va juca pe 19 iulie, de la ora 22:00. Partida va avea loc la Clinceni și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Elias Charalambous, anunțul momentului despre William Baeten înainte de Unirea Slobozia – FCSB!

Elias Charalambous a transmis un mesaj de luptă înainte de Unirea Slobozia – FCSB. Tehnicianul campioanei a vorbit, la conferința de presă, despre partida cu echipa lui Adrian Mihalcea.

Elias Charalambous a dezvăluit că noul jucător al roș-albaștrilor va fi pe banca de rezerve la partida cu echipa lui Adrian Mihalcea.

Tehnicianul campioanei a mai menționat faptul că jucătorul belgian va intra pe teren, dacă jocul îi va permite acest lucru.

Reclamă
Reclamă 4

„Baeten este în lot și va fi pe bancă la meciul cu Slobozia. Vom vedea dacă va juca sau nu în funcție de joc”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

Gigi Becali l-a transferat pe William Baeten de la FCU Craiova, în schimbul sumei de 300.000 de euro. Pentru această sumă, patronul de la FCSB a achiziționat 50% din drepturile federative ale jucătorului.

Elias Charalambous, mesaj de luptă înainte de Unirea Slobozia – FCSB

Înainte de meci, Elias Charalambous a transmis că Unirea Slobozia nu este o adversară accesibilă, dat fiind faptul că a obținut o victorie, în deplasare, cu Farul, în prima etapă a sezonului.

Reclamă

Antrenorul campioanei a spus că jucătorii săi vor da totul pentru a obține cele 3 puncte și că va utiliza cel mai bun „prim 11”, la meciul din etapa a 2-a a noului sezon de Liga 1.

„Este al 2-lea meci în ligă, cu o echipă care e nou promovată. Au arătat că sunt foarte competitivi. Nu e ușor să o învingi pe Farul în deplasare.

Trebuie să avem o prestație de top și să luăm cele 3 puncte. Slobozia e o echipă care așteaptă, care joacă foarte bine pe contra-atac.

Trebuie să fim în cea mai bună formă, știm că toate meciurile sunt grele, nu există meciuri ușoare în Liga 1. Trebuie să jucăm perfect.

Nu voi odihni pe nimeni mâine, vom juca cu cel mai bun prim 11″, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă premergătoare partidei cu Unirea Slobozia.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:04

Cota lui Andrei Raţiu, creştere uriaşă după EURO 2024. Cât a ajuns să valoreze şi Dennis Man

20:52

Victor Campenaerts a izbucnit în plâns după ce a câştigat prima etapă din carieră la Turul Franţei 2024

20:34

EXCLUSIVAdrian Mihalcea, verdict despre FCSB înainte de meciul direct. Mesaj despre jucătorii lui Gigi Becali

20:13

LIVE TEXTCorvinul – Paksi 0-0. Echipa lui Florin Maxim, la un pas de turul doi din Europa League

20:08

Jucătorii de la Rapid s-au convins de Neil Lennon! Verdictul giuleștenilor, înainte de meciul cu CFR Cluj

19:53

Ronny Levy, avertisment pentru FCSB înainte de meciul cu Maccabi Tel Aviv. Verdictul fostului antrenor al roș-albaștrilor

1 Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României 2 Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi 3 PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro 4 Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB 5 Cum se prezintă cei patru granzi în Ungaria? Analiza lui Adrian Georgescu înaintea Marelui Premiu al Ungariei 6 EXCLUSIVGică Hagi şi Mircea Lucescu, printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României
Citește și