Închide meniul

Elias Charalambous, despre presupusul conflict cu Mihai Pintilii: „Dacă nu mă respectați pe mine, atunci respectați-l măcar pe el!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 29 aprilie 2023, 17:32

Elias Charalambous, despre presupusul conflict cu Mihai Pintilii: Dacă nu mă respectați pe mine, atunci respectați-l măcar pe el!”

Elias Charalambous, uluit de ce se întâmplă înainte de FCSB - Nordsjaelland

Elias Charalambous, la conferinţa de presă / AntenaSport

Elias Charalambous a vorbit despre presupusul conflict cu Mihai Pintilii. La conferința premergătoare meciului cu Universitatea Craiova, antrenorul cipriot de la FCSB a abordat și subiectul unui presupus scandal iscat între el și Mihai Pintilii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul străin al vicecampioanei României a negat vehement orice fel de neînțelegere apărută în staff-ul FCSB-ului și a declarat că astfel de zvonuri reprezintă o lipsă de respect.

Elias Charalambous, despre presupusul conflict cu Mihai Pintilii: „Dacă nu mă respectați pe mine, atunci respectați-l măcar pe el!”

„(N.r. despre zvonurile legate de o posibilă ceartă cu Mihai Pintilii) De ce zvonurile nu au apărut atunci când am câştigat. Deodată, după ce am pierdut, au apărut. Dacă nu mă respectaţi pe mine, că sunt străin, nu mă interesează. Dar trebuie să-l respectați pe Mihai Pintilii, el a jucat pentru echipa naţională, trebuie să-l respectați.

Relaţia noastră este din ce în ce mai bună, pe zi ce trece. Dacă vor să mă critice pe mine, voi aprecia, dacă este corect. Mereu am avut presiune, iubesc să fiu sub presiune. Dar zvonurile acestea sunt prea mult”, a declarat Elias Charalambous la conferința de presă.

Elias Charalambous nici nu vrea să audă de retragerea lui Gigi Becali de la FCSB: „Să-și schimbe decizia! Așa ar fi cel mai bine!”

Elias Charalambous nici nu vrea să audă de retragerea lui Gigi Becali de la FCSB! Antrenorul roș-albaștrilor consideră că fotbalul românesc ar avea mult de suferit fără Gigi Becali.

Reclamă

Gigi Becali a anunțat că renunță la FCSB și iese din fotbal, după meciul cu Rapid, câștigat de giuleșteni cu 1-0. Acesta s-a declarat siderat de arbitrajul lui Horațiu Feșnic, care a permis un joc dur al fotbaliștilor Rapidului.

Elias Charalambous susține că își dorește ca Gigi Becali să-și schimbe decizia, deoarece banii investiți de acesta ajută foarte mult fotbalul românesc. Totodată, este de părere că, în cazul în care FCSB va câștiga titlul de campioană, la finalul actualului sezon, latifundiarul din Pipera va continua la „cârma” formației roș-albastre.

„Lumea în România trebuie să-l respecte pe domnul Becali. Încă de când eram la Vaslui știam că ajută fotbalul din România. Sper că se va răzgândi, pentru că e o persoană importantă pentru fotbalul de aici, care are nevoie de Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Sper să-și schimbe decizia. Nu am vorbit cu el. El decide, dar vă spun că e nevoie de el. Așa ar fi cel mai bine pentru el, cu siguranță (n.r. să se răzgândească în cazul în care FCSB ia titlul). Ne dorim și noi și vom face tot ce ne stă în putință”, a declarat Elias Charalambous, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Universitatea Craiova.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia Vezi toate știrile
Citește și