Închide meniul

Elias Charalambous, după FCSB – Dinamo 2-1: „Coman este cel mai bun jucător din România. A marcat un gol european”

Dan Roșu Publicat: 23 iulie 2023, 0:23

Reclamă
Elias Charalambous, după FCSB – Dinamo 2-1: „Coman este cel mai bun jucător din România. A marcat un gol european

Întrebarea la care Elias Charalambous a răbufnit

Elias Charalambous, în timpul unui meci / Hepta

Elias Charalambous a vorbit după FCSB – Dinamo 2-1. Antrenorul FCSB susţine că Florinel Coman este cel mai bun jucător din Liga 1, având două reuşite în primele două meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Coman este şi în acest an probabil cel mai bun jucător din România. A marcat un gol european. Suntem fericiţi că avem un jucător în lot”, a spus Charalambous, după meci.

Elias Charalambous, după FCSB – Dinamo 2-1

FCSB a pornit ca din tun noul sezon, având şase puncte din meciurile cu FC U Craiova 1948 (3-1) şi Dinamo (2-1).

„Supărat? De ce crezi că am fost supărat? Eram fericit. Am câştigat. Suntem fericiţi că am câştigat primele două meciuri. E important pentrru băieţi să incepem bine campionatul. Am început bine prima repriză, puteam să marcăm mai mult înainte să primim gol.

Trebuia să avem posesie mai bună. Dar e derby, aveau şi ei jocul lor. Trebuie să ţinem mingea mai mult, asta trebuie să învăţăm. Târnovanu e un portar mare, greşelile apar în fotbal. Ne-a ajutat anul trecut în meciul cu Craiova. Le mulţumesc fanilor care au fost lângă noi.

Reclamă

Să fiu sincer, am auzit zvonuri (n.r. – despre transferul lui Andrea Compagno), nu ştiu despre ceva oficial. Deci sunt doar zvonuri. Dacă nu ar fi dezamăgit că nu joacă, ar însemna că nu îi pasă. Mă bucur când un jucător este dezamăgit”, a mai spus Charalambous, citat de digisport.ro. 

Marcel Ciolacu, după FCSB – Dinamo 2-1

Marcel Ciolacu a avut declaraţii incendiare după FCSB – Dinamo 2-1. Prim-ministrul României a vorbit despre refuzul CSA Steaua de a lăsa FCSB pe noul Stadion Steaua şi a avut un mesaj clar pentru oamenii din clubul Armatei: aştept raportul Corpului de Control.

„A fost foarte frumos. Mă bucur mult că Dinamo e din nou în Liga 1, revenim la tradiţie. M-am uitat şi în tribune să văd terorismul şi nu l-am văzut. Şi nu am văzut nici huligani. A fost un meci frumos.

Reclamă 4 / 0/3

Nu sunt specialist în clauze. Aştept raportul Corpului de Control. Rămân la părerea că stadioanele sunt pentru echipe de fotbal. Sunt ferm convins că FCSB va juca şi în Ghencea. Nu este un moft. Nu am discuţii, l-am văzut de două ori în viaţă pe Gigi Becali, foarte scurt.

Nu se poate să avem echipe de această talie şi anumiţi funcţionari să confunde bunurile statului şi să le gestioneze după bunul plac. Acest lucru nu îl permit”, a spus Marcel Ciolacu, prim-ministrul României.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și