Închide meniul

Elias Charalambous, nervos după Rapid – FCSB 1-0: „Rezultatul nu este unul echitabil!” Ce a spus despre cele 3 schimbări de la pauză

Sebastian Cristian Publicat: 23 aprilie 2023, 23:21

Reclamă
Elias Charalambous, nervos după Rapid – FCSB 1-0: Rezultatul nu este unul echitabil!” Ce a spus despre cele 3 schimbări de la pauză

Elias Charalambous, nervos după Rapid - FCSB 1-0

Elias Charalambous, la conferinţa de presă / AntenaSport

Elias Charalambous, nervos după Rapid – FCSB 1-0. Antrenorul vicecampioanei României s-a declarat dezamăgit de rezultatul din derby, considerând că un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestei înfrângeri, FCSB a ratat șansa de a trece peste CFR Cluj în clasament, după ce ardelenii au fost învinși de liderul Farul.

Elias Charalambous, nervos după Rapid – FCSB 1-0: „Rezultatul nu este unul echitabil!”

„Cred că în repriza secundă am avut foarte multe ocazii. N-am avut atâtea ocazii în 3 meciuri, dar acesta e fotbalul. Câteodată poți să înscrii ușor, altădată e mai greu. Reacția a fost destul de bună, dar nu a fost suficient. Un egal ar fi fost corect pentru ambele echipe. Trebuie să ne concentrăm acum pentru meciul cu Universitatea Craiova. Chiar nu înțeleg cum funcționează aici sistemul VAR. Trebuie să revăd fazele, însă VAR-ul nici măcar nu a intervenit.

Compagno s-a simțit obosit, am vorbit la pauză cu el, iar Dawa avea deja cartonaș galben. Fotbalul e compus din greșeli. Dacă e să comparăm numărul de ocazii, rezultatul nu este unul echitabil, dar așa se întâmplă uneori în fotbal”, a declarat Elias Charalambous, potrivit digisport.ro.

Cum arată clasamentul la finalul turului din playoff. Farul s-a distanţat în clasament, FCSB tremură pentru locul 3

Cum arată clasamentul la finalul turului din playoff. Marea câştigătoare a primelor 5 etape din playoff este echipa lui Gică Hagi, care are un avans de 4 puncte faţă de CFR Cluj şi de 5 puncte faţă de FCSB.

Reclamă

Farul Constanţa este marea câştigătoare a primelor 5 etape. Echipa lui Gică Hagi a ajuns la 42 de puncte, cu 4 mai multe decât CFR Cluj. FCSB avea ocazia să treacă pe locul 2, însă a pierdut derby-ul cu Rapid.

FCSB începe să tremure şi pentru locul 3. Echipa lui Elias Charalambous are doar două puncte peste Universitatea Craiova, echipă pe care o va întâîlni etapa viitoare.

Verdictul specialistului în privința faultului comis de Dragoș Grigore în Rapid-FCSB: „A pus în pericol integritatea jucătorului!”

Verdictul specialistului în privința faultului comis de Dragoș Grigore în Rapid-FCSB. Marius Avram a analizat faza din minutul 28, atunci când fundașul giuleștenilor a avut o intrare foarte dură la Andrea Compagno.

Reclamă 4 / 0/3

„Centralul” Horațiu Feșnic i-a acordat doar cartonaș galben, însă fostul arbitru consideră că măsura corectă ar fi fost arătarea cartonașului roșu, dat fiind atacul foarte dur al fundașului.

„Avem următoarele elemente: intenția de a face rău adversarului, locul unde îl atacă pe adversar, cu crampoanele, fără să joace mingea, punând în pericol integritatea jucătorului. La această fază se impunea direct cartonaș roșu”, a declarat Marius Avram, potrivit digisport.ro.

Nu a fost singurul moment tensionat al meciului. În startul meciului și Răzvan Onea a avut o intrare foarte dură la Florinel Coman și a primit „galben”, deși cei de la FCSB au cerut cartonașul roșu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și