Închide meniul

Elias Charalambous, prima reacție după ce a semnat cu FCSB: „Să primesc o ofertă de la acest club a fost ceva extraordinar”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 31 martie 2023, 18:01

Elias Charalambous, prima reacție după ce a semnat cu FCSB: Să primesc o ofertă de la acest club a fost ceva extraordinar”

Elias Charalambous cucerit de un român

Elias Charalambous

Elias Charalambous a oferit prima reacție după ce a semnat cu FCSB. Antrenorul cipriot al vicecampioanei României s-a declarat foarte entuziasmat de oportunitatea pe care a primit-o și speră să îndeplinească obiectivele echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB ocupă locul 3 actualmente în Liga 1, cu 30 de puncte, la 3 în spatele CFR-ului și la 5 în spatele liderului Farul.

Elias Charalambous, prima reacție după ce a semnat cu FCSB: „Să primesc o ofertă de la acest club a fost ceva extraordinar”

„Vă mulțumesc. Sunt bucuros să fiu din nou aici după 10 ani, într-adevăr. Să primesc o ofertă de la FCSB a fost extraordinar, deoarece este cel mai mare club din țară. A reușit multe lucruri în Europa și este foarte cunoscut peste tot în lume, are suporteri extraordinari, o istorie uriașă și nu regret că am acceptat să vin. Este o mare provocare pentru mine să fac parte din această echipă.

A fost o surpriză plăcută. Atmosfera din sânul echipei este fantastică. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am experiență în fotbal și pot înțelege că starea de spirit din vestiar și din jurul echipei este foarte bună. Pentru mine contează foarte mult să fie o atmosferă bună, deoarece te ajută să faci lucruri bune. De asemenea, o altă surpriză plăcută a fost faptul că aici sunt condiții foarte bune de lucru.

În primul rând, sunt genul de persoană care crede în ideea de a munci zi de zi. În acest moment pot vorbi doar despre meciul cu Sepsi, de luni. Vom aborda fiecare meci în parte. Obiectivele clubului sunt cunoscute deja de toată lumea, dar cel mai important meci este următorul. Noi ne antrenăm și suntem concentrați pentru partida de luni.

Reclamă

La nivel de limbă, îmi amintesc doar ”Ce faci?”. Glumesc. M-am simțit foarte bine în România, mi-am făcut prieteni buni aici și sunt foarte fericit că m-am întors. Sper să avem succes împreună, deoarece aceasta este provocarea mea aici”, a declarat Elias Charalambous pentru canalul oficial al clubului.

Basarab Panduru s-a amuzat când l-a văzut pe Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului: „Se implică din cale-afară pe lângă Leo Strizu”

Basarab Panduru s-a amuzat când l-a văzut pe Elias Charalambous la primul antrenament al FCSB-ului. Cipriotul a semnat cu Gigi Becali şi este noul antrenor cu licenţă PRO al vicecampioanei României. A preluat postul rămas vacant după demisia lui Leo Strizu.

Panduru, fost jucător al roş-albaştrilor, a lansat un val de ironii la adresa celui care ar trebui să dea indicaţii la FCSB în timpul meciurilor. Patronul clubului din Berceni a anunţat deja că Mihai Pintilii rămâne cu puteri depline pe bancă.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous a asistat deja la primul antrenament la FCSB. Cipriotul în vârstă de 42 de ani va debuta oficial la partida cu Sepsi, din etapa a doua a play-off-ului din Liga 1. Imaginile postate pe contul de Facebook al clubului au fost comenate de Panduru.

„Mie mi-a plăcut, am văzut nişte din astea, ştii ce bine aruncă bine mingea cu mâna? Nu a greşit deloc, excepţional. Apoi se ducea în colţul lui, ei îşi vedeau de treabă.

Nu ai văzut ce bine a aruncat cu mâna? Perfect, fix când a venit jucătorul. Cum poţi să spui că nu e (n.r. antrenor principal), dacă el face? Îi ajută pe ei, le dă câteva (n.r. pase).

Nu ai ce să îi faci atât timp cât stă, se implică, e pregătit. El vrea probabil (n.r. să decidă la echipă). Crezi că ştie de la început (n.r. de cum se procedează la FCSB)?

Eu cred că ştie. Strizu a crezut că nu ştie, dar ştia. Nu credea că nu o să îl primeasă în vestiar, la antrenemte. Pe el (n.r. Charalambous) de ce îl plângi? Vine, ia 5000 de euro, nu face nimic, ce e de plâns?

El e pe teren, se implică din cale-afară pe lângă Strizu, că el nu era. E o şmecherie a lor. (n.r. contractul e până în 2024) Da, o să stea…”, a declarat Basarab Panduru la orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Elias Charalambous, prima reacție după ce a semnat cu FCSB
  • „Să primesc o ofertă de la acest club a fost ceva extraordinar”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și